Professzionális laptop hűtőpad

Kód: DS41498264
9 510 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló, dönthető magasságú laptop hűtőpad rendkívül kényelmes, praktikus és hasznos eszköz. Segít biztosítani a laptop optimális hőmérsékletét, megelőzve a túlmelegedést, ezáltal javítva a teljesítményét és meghosszabbítva az élettartamát.

A pad 17" colos laptopokhoz alkalmas. Rendkívül csendes működés jellemzi. A különleges kialakításnak és a nagy teljesítményű ventilátornak köszönhetően hatalmas hűtési teljesítményt nyújt. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.

Ez a hűtőpad nélkülözhetetlen segítője a diákoknak, irodai dolgozóknak és mindazoknak, akik laptopon dolgoznak. A tartónak köszönhetően a laptop nem tud lecsúszni a padról.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ERŐTELJES HŰTŐPAD LAPTOPHOZ

A laptop optimális hőmérséklete nemcsak az egyes rendszerek teljesítményét és élettartamát, hanem a felhasználó biztonságát is befolyásolja. Ezért ennek a laptop hűtőpadnak a használata olyan megoldás, amely lehetővé teszi a készülék hatékony és zökkenőmentes működését, ami a laptop segítségével általános munkahatékonyságot eredményez. Ezen kívül a laptop megfelelő hőmérséklete meghosszabbítja az élettartamát.


laptop hutopad

 

HATÉKONY LÉGKERINGÉS

A hűtőpad teteje tartós fémhálóból készült, amely lehetővé teszi a levegő szabad áramlását. Ugyanakkor egy nagy teljesítményű ventilátor garantálja a készülék hatékonyságát, amely optimális állapotban tartja a számítógépet.

 

SZINTE MINDEN TÍPUSÚ LAPTOPHOZ

Nem számít, milyen típusú laptopot használ, ez a hűtőpad segít megakadályozni a túlmelegedést, és így meghosszabbítja az élettartamát.  Méretei lehetővé teszik, hogy 12" - 17" colos laptopokhoz is használható legyen.

 

CSENDES MŰKÖDÉS

Nagy teljesítménye ellenére a készülék nagyon csendes. Teljes ventilátoros üzemmódban a zajszint az asztali számítógépek hőelvezető eszközeihez hasonló.


professzionalis laptop hutopad

 

IDEÁLIS AZ ÁGYBAN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSHEZ

Ha a kanapén vagy az ágyban ülve dolgozik a laptopjával az ölében, ez a hűtőpad tökéletes az Ön számára. Ha a laptopot egy takaróra fekteti, az akadályozhatja a szellőzőnyílásokon keresztül történő légáramlást, ami megnöveli a készülék hőmérsékletét. Ez szükségtelenül túlmelegedést okoz, ami tartós károsodáshoz és élettartam-csökkenéshez vezethet. Ennek a padnak a használatával megakadályozhatja ezt.

 

ÁLLÍTHATÓ MÉRET

Az ágyon kívül a hűtőpad ülve vagy asztali alátétként is használható. Az állítható rész lehetővé teszi, hogy a számítógépet a kívánt pozícióba emelje. Az alján lévő ütköző biztosítja, hogy a laptop ne essen le.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS MODERN DESIGN

Ez a hűtőpad a legjobb minőségű anyagokból készült, ami garantálja a termék maximális tartósságát és funkcionalitását. A funkcionalitás mellett a modern és stílusos kialakítással is elégedett lesz.


egyedi laptop hutopad

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Teljesítmény: 0,24A
  • Tápellátás: USB (5V)
  • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 26/36/2-4cm
  • Kábel hossza: 48.5cm
  • Anyag: fém + műanyag
  • Szín: Fekete

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: