Számítógép egerek

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ OPTIKAI VEZETÉK NÉLKÜLI EGERET KERES A SZÁMÍTÓGÉPÉHEZ?

Ne keressen tovább, és nézzen szét áruházunk egérválasztékában! Az Ön igényeinek megfelelő lehetőségek széles választékát kínáljuk, beleértve az ergonomikus kialakítást, a testre szabható gombokat és a nagy felbontású optikai érzékelőket. Egerünk emellett számos operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows, Mac és Linux operációs rendszereket is.

Üzletünkben megértjük, hogy a számítógépes perifériák esetében fontos a minőség. Ezért gondosan kiválasztottuk a legjobb optikai vezeték nélküli egereket, amelyeket vásárlóinknak kínálunk. Termékeinket hosszú élettartamra terveztük, tartós anyagokkal és megbízható alkatrészekkel, amelyek hosszú távú teljesítményt biztosítanak. Ráadásul egereinket könnyű beállítani és használni, így azonnal használatba veheti őket.


 

Legnépszerűbb termékek

Vertikális, ergonomikus, vezeték nélküli egér
 
9 580 Ft
optikai eger
 
5 255 Ft
összesen 2 termék

Ár

5255 Ft9580 Ft
152559580
Vertikális, ergonomikus, vezeték nélküli egér
9 580 Ft

Próbálja ki a különleges, ergonomikus, függőleges, vezeték nélküli egeret, amely nagyszerű lehetőségeket kínál a hatékonyság és a kényelem javítására a számítógépen végzett...

DS67156104
optikai eger
5 255 Ft

Ismerje meg ezt a minőségi optikai egeret, amely rendkívül pontos, kényelmes és részletes munkát tesz lehetővé. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően bárhol könnyedén...

DS21621360

Akár játékos, akár tervező, vagy csak egy kényelmes és megbízható egeret keres a mindennapi használatra, nálunk megtalálja a tökéletes terméket. Választékunkban olyan vezető márkák szerepelnek, mint a Logitech, a Microsoft és a HP, így bízhat abban, hogy a számítógépes perifériák egyik megbízható márkájától kiváló minőségű terméket kap.

A minőségi termékek kínálata mellett eshopunk elkötelezett a kiváló ügyfélszolgálat mellett. Gyors és kedvező árú szállítást, egyszerű visszaküldést, valamint hozzáértő ügyfélszolgálatot kínálunk, amely mindig készséggel válaszol a kérdéseire, és segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő terméket.