Tartozékok

UNIVERZÁLIS KÜLSŐ DVD ÉS CD MEGHAJTÓ

Ha univerzális megoldást keres minden külső CD és DVD igényére, akkor az univerzális külső DVD és CD meghajtó az ideális kiegészítő az Ön számára. Akár szoftvert kell telepítenie egy lemezről, akár adatmentést vagy filmlejátszást szeretne végezni, a külső meghajtó nélkülözhetetlen felszerelés minden technikában jártas ember számára.

Webáruházunkban univerzális külső DVD- és CD-meghajtók széles választékát kínáljuk az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Választékunkban többféle márka, méret és modell szerepel, amelyek Mac és Windows számítógépekkel egyaránt működnek. Ezek a meghajtók hordozhatóak, könnyűek és könnyen kezelhetők, így ideálisak azok számára, akik úton vannak, vagy akiknek több eszközről kell hozzáférniük fájljaikhoz.


 

Legnépszerűbb termékek

Endoszkópos kamera 5,5 mm - USB C
Endoszkópos kamera 5,5 mm - USB C
Raktáron (>5 db)
DS88787551
 
14 865 Ft
univerzális DVD- és CD-meghajtó
Univerzális külső DVD- és CD-meghajtó
Raktáron (>5 db)
DS51064022
 
10 865 Ft
összesen 2 termék

Ár

10865 Ft14865 Ft
11086514865
Endoszkópos kamera 5,5 mm - USB C
14 865 Ft

  Endoszkópos mobil vízálló ellenőrző kamera Android és Windows rendszerhez LED háttérvilágítással és gazdag tartozékokkal, valós idejű kameraképpel. Meg kell...

DS88787551
univerzális DVD- és CD-meghajtó
10 865 Ft

  Bővítse számítógépe funkcionalitását egy sokoldalú külső DVD- és CD-meghajtóval. Lehetővé teszi a CD-k és DVD-k olvasását, és beépített CD-íróval is rendelkezik. Az...

DS51064022

Külső meghajtóink számos formátummal kompatibilisek, beleértve a DVD-R, DVD+R, CD-R és CD-RW formátumokat, így rugalmasan használhatja őket számos feladatra. Számos meghajtónk olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a nagy sebességű USB 3.0 csatlakoztathatóság, amelyek gyorsabbá és megbízhatóbbá teszik őket a régebbi modelleknél.

Játékhoz ideális külső meghajtókat is kínálunk, köztük olyanokat, amelyek kompatibilisek az Xbox és PlayStation konzolokkal. Ezek a meghajtók ideálisak kedvenc játékai tárolására és lejátszására, valamint mentett adatainak biztonsági mentésére.