Professzionális diagnosztikai mérleg a zsír-, izom-, víz- és egyebek mérésére

Kód: DS20033436
14 290 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a kiváló minőségű és megbízható digitális mérleget. Egyszerű, megbízható és nem invazív módon méri a testsúlyt, a testzsírt, az izom- és a víztartalmat.

A digitális mérleg sportolóknak, de olyan egészséges embereknek is alkalmas, akik szeretnék figyelemmel kísérni testi állapotukat. Használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Csak álljon a mérlegre, és az automatikusan be- és kikapcsol. Az áttekinthető és könnyen leolvasható kijelzőnek köszönhetően kényelmesen leolvashatja az adatokat.

Kompakt méreteinek, könnyű súlyának és akkumulátoros üzemének köszönhetően a mérleg könnyen hordozható. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a készülék tartósságát és pontosságát.

A személymérleget akár 12 személy is használhatja. A testzsírmérési funkciónak köszönhetően rendszeresen értékelheti, hogyan halad a fogyássak. A testzsírmérő pontos és valós információt ad. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DIGITÁLIS MÉRLEG

Az elektronikus mérleget kifejezetten azoknak tervezték, akiknek fontos az egészségük és a fizikai erőnlétük. Stílusos ultravékony kialakítás, nagy kijelző a jobb látásért.

Ez a multifunkcionális mérleg kiváló eszköz aktív sportolóknak, fogyni vágyóknak, aktív embereknek, vagy bárkinek, aki szeretné figyelemmel kísérni az állapotát. A leolvasott értékek segítségével láthatja, hogy elegendő testmozgást végez-e, hogy haladsz-e az edzésben, mennyi zsír, izom és víz van magában, és hogy sikeres-e a fogyás.

 
professzionalis szemelymerleg

 

KOMPAKT MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt mérete, modern kialakítása és könnyű súlya a legnépszerűbb személymérleggé tette ezt a készüléket. Bárhová kényelmesen magával viheti. Bármelyik otthonba vagy fitneszterembe illik. Elegáns kialakítás és könnyen leolvasható kijelző a maximálisan egyszerű használat érdekében. A tartós konstrukció biztosítja a termék hosszú élettartamát. 

 

MEGBÍZHATÓ ÉS PONTOS MÉRÉS 

A személymérleg nagy mérési pontossággal büszkélkedhet. A 4 megbízható mérő-érzékelővel átlagon felüli pontossággal képes mérni. A beépített automatikus kikapcsolásnak köszönhetően ez a mérleg segít megbízhatóan kímélni az elemeket, növelve azok élettartamát. Az elemek megbízhatóan kitartanak számos mérésen keresztül.

 

TESZTELJE MAGÁT ÉS BARÁTAIT VAGY CSALÁDTAGJAIT 

A diagnosztikai mérleg lehetővé teszi akár 12 ember paramétereinek beállítását. A könnyen leolvasható képernyő és a kivételes akkumulátor-üzemidő ideális a saját maga, barátai és családja tesztelésére. Vigye magával bárhová, és nyerje ki a szükséges információkat.

 
merleg a testzsir izom stb meresere

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a diagnosztikai személymérlegnek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták a maximális pontosság, tartósság és termékmegbízhatóság érdekében.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • A testzsír, a víz és az izom százalékarányának mérése
 • Négy nagy pontosságú mérő érzékelővel
 • Kapacitás 180 kg / 396 font
 • 100 g / 0.2 lb felosztás
 • Energiatakarékos nagyméretű LCD kijelző (70*30mm)
 • Súlyegység: kg / lb / st
 • 6 mm magas biztonsági üveg hátlap
 • Lábérzékelő bekapcsolva
 • Automatikus kikapcsolás
 • Alacsony akkumulátor töltöttségi szintjelző
 • Memória 12 felhasználó számára
 • Túlterhelésjelző
 • Energia: 2*AAA elem (nem tartozék)

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: