Piknik takarók

MINŐSÉGI ÉS KELLEMES PIKNIK TAKARÓK

Ha a szabadban tervezi tölteni az idejét, legyen szó akár egy piknikről a parkban, akár egy napról a tengerparton, a pikniktakaró elengedhetetlen része a felszerelésének. Egy minőségi pikniktakaró élvezetesebbé és kényelmesebbé teheti a szabadban töltött időt.

A pikniktakaró kiválasztásakor érdemes néhány dolgot figyelembe venni. Először is, meg kell győződnie arról, hogy a takaró elég nagy ahhoz, hogy Ön és vendégei kényelmesen elférjenek rajta. Olyan takarót keressen, amely legalább 60 x 80 hüvelyk méretű. Ez elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy leülhessen, pihenhessen és élvezze a szabadban töltött időt.


 

Legnépszerűbb termékek

Minőségi piknik takaró - vízálló
Minőségi piknik pléd - vízálló
Raktáron (>5 db)
DS24117052
 
9 040 Ft
összesen 1 termék

Ár

9040 Ft9041 Ft
190409041
Minőségi piknik takaró - vízálló
Akció Tipp
9 040 Ft

A minőségi piknik pléd ideális megoldás bármilyen, piknikezéshez, természetben való üldögéléshez, sportoláshoz, túrázáshoz, grillezéshez, napozáshoz és egyéb alkalmakhoz. Ez a...

DS24117052

Másodszor, vegye figyelembe a takaró anyagát. A pikniktakarók különféle anyagokból készülnek, többek között pamutból, poliészterből és gyapjúból. A pamut jó választás azoknak, akik a természetes tapintást kedvelik, míg a poliészter és a gyapjú jobban megfelel a szabadtéri tevékenységekhez, mivel tartósabbak és vízállóbbak.

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a pikniktakaró kiválasztásakor, a hordozhatóság. Olyan takarókat keressen, amelyek könnyűek és könnyen hordozhatók. Sok pikniktakaró hordozószíjjal vagy táskával van ellátva, így könnyen elszállítható a kiválasztott helyszínre.