Kempingzuhanyok

KÉNYELMES ÉS HORDOZHATÓ

A következő kempingezést tervezi, és azon gondolkodik, hogyan maradjon tiszta és friss a szabadban? Ne keressen tovább, mint a kemping zuhanyzók kategóriánkban! Ezeket a kényelmes és hordozható zuhanyrendszereket kifejezetten olyan távoli területeken való használatra tervezték, ahol a hagyományos beltéri vízvezeték nem áll rendelkezésre.

Áruházunkban kempingzuhanyok széles választékát kínáljuk minden igénynek és költségvetésnek megfelelően. Termékeink az egyszerű kézi szivattyúktól a fejlett napelemes modellekig terjednek, így megtalálhatja a tökéletes zuhanyzót, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.


 

Legnépszerűbb termékek

zuhany
Hordozható szolár kemping zuhany - 40 l
Raktáron (>5 db)
DS86740749
 
8 285 Ft
összesen 1 termék

Ár

8285 Ft8286 Ft
182858286
zuhany
8 285 Ft

  Az egyedülálló napelemes kempingzuhany nagyszerű eszköz minden grillezéshez, kempingezéshez, kertészkedéshez, víztároláshoz és szállításhoz. A táska kényelmesen...

DS86740749

Kempingzuhanyaink könnyűek és könnyen szállíthatóak, így ideálisak a könnyű utazást igénylő túrázók és hátizsákos turisták számára. Felállításuk és használatuk is egyszerű, így egy pillanat alatt készen állhat a zuhanyozásra. Ráadásul kempingzuhanyainkat úgy terveztük, hogy tartósak és hosszú élettartamúak legyenek, így még sok kempingezés során élvezheti őket.

Akár a meleg, akár a hideg zuhanyt részesíti előnyben, kempingzuhanyaink alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Állítható vízhőmérsékletű modelleket kínálunk, így még hideg időben is élvezheti a kényelmes zuhanyzást. Néhány kempingzuhanyunk beépített vízmelegítővel is rendelkezik, így útközben is felmelegítheti a vizet, hogy élvezhesse a meleg és frissítő zuhanyt.