Póthajak

HAJHOSSZABBÍTÁS

Módot keres arra, hogy hosszabbá, dúsabbá vagy egyedibbé tegye a haját anélkül, hogy végleges változtatásra lenne szüksége? A hajhosszabbítás lehet az a megoldás, amit keres. Webáruházunkban a hajhosszabbítások széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, preferenciáinak és pénztárcájának.

Akár a nap végén könnyen eltávolítható, csíptethető hajhosszabbításokra vágyik, akár olyan félig tartós lehetőségeket keres, amelyek megfelelő ápolás mellett hónapokig tartanak, nálunk van megoldás az Ön számára. Hajhosszabbításaink többféle textúrában kaphatók, többek között egyenes, hullámos és göndör hajjal, így megtalálhatja a természetes hajának tökéletes kiegészítőjét.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedülálló póthaj konyt
Egyedülálló póthaj konyt
Raktáron (>5 db)
DS65478134
 
7 310 Ft
póthaj copfhoz
Szenzációs póthaj copfhoz
Raktáron (>5 db)
DS22718251
 
9 085 Ft
összesen 2 termék

Ár

7310 Ft9085 Ft
173109085
Egyedülálló póthaj konyt
7 310 Ft

  Fedezze fel az egyedi kontyos frizurát, és varázsolja el a frizurát, amire mindig is vágyott. Az egyedi, elbűvölő és elegáns konty minden nő frizurájának ékköve, és...

DS65478134
póthaj copfhoz
9 085 Ft

  Fedezd fel a szenzációs lófarkat, és varázsolj magadnak olyan hosszú frizurát, amilyenre mindig is vágytál. Egyedi, elbűvölő és elegáns, a hosszú copf minden nő...

DS22718251

A hajdíszek mellett számos szín közül is választhat, így finom árnyalatokat vagy drámai változásokat is felvehet. Különböző hajtípusokra is van lehetőségünk, beleértve a szintetikus és emberi hajhosszabbítást is. Míg a szintetikus hajhosszabbítás megfizethetőbb opció, az emberi hajhosszabbítás természetesebb megjelenést biztosít, és ugyanúgy formázható, mint a saját hajad.

Webáruházunkban megértjük, hogy a megfelelő hajhosszabbítás megtalálása megterhelő lehet, ezért számos forrást kínálunk, hogy segítsünk Önnek tájékozott döntést hozni. Termékleírásainkban részletes információkat talál minden egyes hosszabbítótípusról, többek között a hosszról, a súlyról és a mellékelt szálak számáról.