Szemöldöktermékek

A TÖKÉLETES SZEMÖLDÖKÉRT

Ha tökéletes szemöldökre vágyik, jó helyen jár! Webáruházunkban szemöldökápoló termékek széles választékát találja, amelyek segítségével elérheti a kívánt megjelenést. Akár merész és határozott szemöldökre, akár természetesebb megjelenésre vágyik, nálunk megtalálja a megfelelőt.

Szemöldöktermék-választékunkban a ceruzáktól és zseléktől kezdve a púderekig és pomádékig minden megtalálható. Különböző árnyalatokat is kínálunk, így megtalálhatja a hajszínéhez és bőrtónusához illő tökéletes kombinációt.


 

Legnépszerűbb termékek

fantasztikus tus szemöldökre
 
8 595 Ft-tól
Egyedi szemöldökceruza tetováló hatással
 
5 990 Ft
összesen 2 termék

Ár

5990 Ft8595 Ft
159908595
fantasztikus tus szemöldökre
8 595 Ft-tól

  A csomag 2 db szemöldökceruzát tartalmaz  tetováló hatással Próbálja ki az egyedülálló tetováló hatású szemöldökceruzát, és gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen...

DA56509532
Egyedi szemöldökceruza tetováló hatással
5 990 Ft

  Próbálja ki az egyedülálló tetováló hatású szemöldökceruzát, és gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen tökéletes szemöldököt varázsolhat. Ráadásul ez a tökéletes smink...

DS32271681

Ha még nem ismeri a szemöldökápoló termékeket, a ceruza vagy a púder remek kiindulópont. Ezekkel a termékekkel kitöltheti a ritkás foltokat, és precízen meghatározhatja szemöldöke formáját. Ceruzáink és púdereink különböző árnyalatokban és textúrákban kaphatók, így megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Azok számára, akik merészebb megjelenésre vágynak, a pomádé vagy a gél megfelelő választás. Ezek a termékek ideálisak a merész, határozott szemöldök kialakításához, amely egész nap kitart. Pomádéinkat és zseléinket könnyű felvinni, és többféle árnyalatban kaphatók, így megtalálhatja a hajszínéhez tökéletesen illeszkedő terméket.