Öntapadós csúszásgátló sarok szőnyeg alá - 4 db

Kód: DS54098898
3 705 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Mondjon búcsút a csúszós szőnyegeknek, és növelje a biztonságot otthonában. A csúszásgátló szőnyeg sarkokat egyedülálló és hatékony megoldását kínálnak. Mostantól nem kell aggódnia, hogy megbotlik vagy megcsúszik a szőnyegen.

A sarkok tökéletesen tapadnak bármilyen szőnyeghez, bármilyen felületen. Nem számít, hogy nagy szőnyegről, kis futószőnyegekről, lábtörlőről, vagy más szőnyegekről van szó, ezek a sarkok stabilan és biztonságosan tartják őket.

A polimer technológián alapuló sarkokat egyszerűen csak ragassza fel a szőnyeg sarkaira, és helyezze a padlóra. Ez biztosítja a szőnyeg nagyfokú stabilitását. Szükség esetén egyszerűen lehúzza, lemossa, és újra használja.

A sarkok nem károsítják a padlót, és minden felületre alkalmasak, parkettára, laminált padlóra, linóleumra, betonra, csempére stb. Lehúzáskor nem hagynak ragacsos maradványt. Kültéri használatra is alkalmasak, például lábtörlőnek.


 

TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 16 darab csúszásgátló sarkot tartalmaz

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGHATÉKONYABB CSÚSZÁSGÁTLÓ MEGOLDÁS SZŐNYEGEKHEZ

Praktikus méreteiknek és könnyű használatuknak köszönhetően megfelelő megoldást jelentenek a szőnyegek rögzítéséhez. A nem praktikus szőnyegszalagok vagy a kétoldalas szalagok ragasztóanyagot hagyhatnak maguk után, vagy károsíthatják a padlót és a szőnyeget. A nagyméretű alátétek nem praktikusak, ha a szőnyeg alatt is szeretne takarítaniEzeket a csúszásgátló sarkokat csak ráragassza a szőnyegre, és nyugodtan fel tudja emelni azt velük együtt. Nem mozdulnak el, és nem tesznek kárt a padlóban, és a szőnyegekben sem.

 
ontapado csuszasgatlo sarok a szonyegre

 

BÁRMILYEN PADLÓRA ALKALMAS

A sarkok kíméletesek és nem károsítanak semmilyen felületet. Legyen szó fapadlóról, laminált padlóról, linóleumról vagy csempéről, biztonságosan és stabilan rögzítenek minden szőnyeget.

 

BÁRMILYEN TÍPUSÚ SZŐNYEGHEZ

Ezek a sarkok ideálisak bármilyen típusú szőnyeghez. Nem számít, hogy nagy vagy kicsi szőnyegről, futószőnyegről vagy lábtörlőről van szó. Ezekkel a sarkokkal bármilyen típusú, méretű és formájú szőnyeget megfogathat.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A SARKOKAT

Használatuk rendkívül egyszerű, és bárki számára elvégezhető. Tisztítsa meg a kavicsoktól és portól azt a talajt, amelyre a szőnyeget szeretné helyezni. Porszívózza ki a szőnyeget a hátsó oldaláról, ragassza a sarkokat a szőnyeg sarkaira, és fektesse le a szőnyeget. Készen is van.

 
csuszasgatlo szonyeg ala

 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

A speciális gyártási technológiának és a polimer anyagnak köszönhetően ezeket a sarkokat többször is használhatja. Ha szükséges, húzza le őket a szőnyegről, öblítse le és használja újra. Eltávolítása után nem hagy maradványt a szőnyegen.

 

KÜLTÉRRE IS

Meg kell igazítania egy szőnyeget vagy lábtörlőt az erkélyén? Nem probléma. Ezek a speciális sarkok pillanatok alatt elvégzik a munkát. A nedvesség és a fagy nem okoznak gondot.

 

SEGÍT KIEGYENESÍTENI A GYŰRÖTT SZŐNYEGET

Tisztította a szőnyegét? Ráncos lett vagy más módon gyűrődött? Ezekkel a speciális sarkakkal pillanatok alatt kiegyenlítheti a gyűrött vagy göröngyös szőnyeget. Kinyújtják, és már nem fog megbotlani benne.

 
ontapados szonyegsarok csuszas ellen

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • anyag: gumi
  • csomagolás: 4 db csúszásgátló sarkot tartalmaz
  • könnyen mosható
  • méret: 15 * 11 cm
  • különleges kialakítású forma
  • biztosítja a biztonságot

 

A MI TIPPÜNK

AZ AJTÓK TÖKÉLETES VÉDELME A HUZAT ELLEN

 

huzatfogó - kétoldalas huzat elleni védelem az ajtó alá

 

Az egyedülálló huzatfogó tökéletes szigetelést biztosít a huzat, a hőszivárgás, a rovarok, a zaj vagy a szagok ellen. Ez a tökéletes megoldás, amely segít Önnek az otthona szigetelésében minden évszakban.

 

 

FÜRDŐSZOBAI CSÚSZÁSGÁTLÓ SZŐNYEG

 

fürdőszobai csúszásgátló szőnyeg

 

Kerülje el a veszélyes sérüléseket, és növelje otthona biztonságát. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk Önnek - csúszásgátló szőnyeg a zuhanyzóba és fürdőkádba. Mostantól nem kell attól tartania, hogy elcsúszik és megsérül.

 

 

KIVÁLÓ MEMÓRIA SZŐNYEG A FÜRDŐSZOBÁBA

 

szőnyeg memóriahabbal

 

Próbálja ki ezt az egyedi fürdőszobaszőnyegetés akadályozza meg a fürdőszobában történő baleseteket vagy elcsúszásokat.

 

 

CSÚSZÁSGÁTLÓ VILÁGÍTÓ SZALAG LÉPCSŐHÖZ

 

csúszásgátló világító szalag lépcsőhöz

 

Csúszós a padlója? Szeretné elkerülni a veszélyes leesést a lépcsőn? Ez az egyedülálló csúszásgátló szalag segít ebben. Csúszós felületen is megadja a szükséges támaszt és stabilitást.

 

 

SPECIÁLIS AJTÓBEHÚZÓ

 

ajtóbehúzó

 

Próbálja ki a speciális ajtóbehúzót, és soha többé nem lesz gondja a nyitott ajtókkal. Ezzel az egyedi ajtócsukóval kényelmesen magától becsukódik.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: