Egyedülálló intelligens gyurma

Kód: DS26857242
Akció Tipp
5 975 Ft
Raktáron (>5 db)

 

Ismerd meg az egyedülálló intelligens gyurmát, amely egyediségével, szórakoztatásával és kreativitásával rajongók millióit nyerte el. Felejtsd el a klasszikus gyurmát, és lépj a következő szintre.

Az Intelligent Ultra Plasticine egy egyedülálló anyag, amely kivételes fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Remekül formálódik, nyúlik, pattog, mint egy gumilabda, apró darabokra szakad, mint a papír, megváltoztatja a színét, reagál a mágnesre, vagy remek stresszoldóként is működik. Az egyedülálló intelligens gyurma mindenre képes.

Válassza ki a kedvenc gyurmafajtáit, és Ön vagy gyermekei órákig szórakozhatnak vele. Ez a gyurma milliók szívét nyerte el tökéletességével, egyszerűségével és egyediségével. Tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓ INTELLIGENS GYURMA

Ezt a szilikon alapon készült műanyagot számos meglepő fizikai tulajdonság jellemzi. Állagának köszönhetően az intelligens gyurma nagyon magával ragadó, és nem engedi, hogy az ember akár egy pillanatra is magára hagyja.

 • nyúlik, mint a rágógumi
 • pattan, mint egy labda
 • szakad, mint a papír
 • törik, mint a porcelán
 • megváltoztatja a színeket
 • fénylik
 • rátapad a mágnesre

 

egyedülálló intelligens gyurma

 

AZ INTELLIGENS GYURMA TÍPUSAI:

 • BASIC GYURMA: - Ez a fajta gyurma hasonlít leginkább a közönséges gyurmára, de csak megjelenésében. Az intelligens gyurma minden egyedi fizikai tulajdonságával rendelkezik. Enyhíti a stresszt, és több szórakozást hoz az irodába. Az alapvető intelligens gyurma különböző fizikai tulajdonságokkal rendelkezik attól függően, hogy hogyan kezeli. Nyúlik - ha a két végénél megfogod és húzod, úgy viselkedik, mint a rágógumi. Szakad - ha megragadod a két végénél, és ha hevesen megrántod, elszakad.
 • MAGNETIKUS GYURMA: - Ez az egyik legnépszerűbb típus. Ez a mágneses tulajdonságokkal rendelkező gyurma jól megfér a mágnessel. Egy erősebb mágnes magához vonzza, egy gyengébb mágnes például egyes szálakat manipulálhat. A csomag tartalmaz egy nagyon erős mágnest is. Ez a 12 milliméteres kocka egyértelművé teszi a mágneses intelligens gyurma számára, hogy ki a főnök.
 • HŐÉRZÉKENY GYURMA: Ez a típus nagyon vonzó, mert a hőmérsékletnek megfelelően változtatja a színét. Csak érintse meg a gyurmát egy csésze kávéval vagy a kezével, és azonnal új színt kap. Ha hagyja kihűlni a hűtőszekrényben, az eredeti színe visszatér.
 • ELEKTROMOS GYURMA: - Ez a fajta gyurma elkápráztatja Önt gyönyörű gyöngyházfényével és csillogásával.
 • SÖTÉTBEN VILÁGÍTÓ GYURMA: - A foszforeszkáló adalékanyagoknak köszönhetően képes világítani a sötétben. Mindenkit elvarázsolnak majd az alkotásaid, amelyek minden sötétséget feldobnak.

Próbálja ki az Intelligens gyurmát, és nézze meg, miért nem tudnak nélküle élni az emberek szerte a világon. 


egyedülálló gyurma

 

ALKALMAS GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK EGYARÁNT

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. Az intelligens gyurma ideális ajándék a gyerekeknek, segít a gyerekeknek fejleszteni a térbeli gondolkodást, ápolni a kreatív és művészi készségeket. A szülők és a gyerekek számára is remek lehetőség, hogy együtt töltsenek egy kis időt. Stresszoldóként is működik, amit különösen a felnőttek tudnak értékelni.

 

AZ INTELLIGENS GYURMA FŐ JELLEMZŐI

 • A finommotoros készségek fejlesztése
 • Egyedi és izgalmas szórakozás a családnak és a barátoknak
 • Háromdimenziós játékélmény
 • A térbeli képzelet természetes fejlődése
 • A kreativitás és a képzelőerő fejlesztése


fantasztikus gyurma

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉG

Az egyetlen eredeti! Ez az intelligens gyurma a legmagasabb minőségű anyagokból és szabadalmaztatott gyártási eljárással készül. Ennek eredménye a minőség és a funkcionalitás. Saját széleskörű tapasztalatainknak köszönhetően gyakorlatilag garantálni tudjuk, hogy az egész család jól fog szórakozni az intelligens gyurmával.

 

*A termék színét a készlet erejéig szállítjuk.


 

 

Szemléltető videó:


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: