Masszázspárna a nyaki gerinc nyújtására - nyaknyújtó párna

Kód: DS14552266
24 395 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI NYAKNYÚJTÓ A NYAKI GERINC NYÚJTÁSÁHOZ

Fáj a nyaki gerince és a feje? Ülőmunkát végez? Merevnek érzi magát, vagy csak szereti a lazító masszázst? Ez az egyedülálló nyújtópárna arra készült, hogy tökéletesen megnyújtja a nyaki gerincét, megkönnyebbülést, jobb mozgástartományt és egyedi pihentető masszázst biztosítson. A készülék alkalmas:

  • Nyaki izomfeszülés és ahhoz kapcsolódó fejfájás
  • Ízületi merevség
  • Porckorong- és nyaki csigolya sérv
  • Perifériás idegek kompressziója és egyeben


masszazsparna a nyaki gerinc nyujtasara

 

MI A SIKER TITKA?

A nyaknyújtó a fizioterápia elvei alapján működik. Ergonomikusan van kialakítva, hogy maximális terápiás hatást biztosítson. Segít a gerinc egyes csigolyáinak nyújtásában, enyhíti a fájdalmat, miközben javítja a mozgástartományt. Ez egy kényelmes otthoni termék a hátfájás kezelésére és megelőzésre.

Amikor lefekszik a szőnyegre, a gravitáció lehetővé teszi, hogy az egész felsőtest könnyedén megnyúljon, és a környező izmok elkezdenek ellazulni, gyengéden széthúzza a porckorongokat, összehangolja a gerincet, enyhíti a feszültséget és a fájdalmat. Meg fog lepődni, milyen jól érzi magát már egy használat után. És mindezt minden erőfeszítés nélkül.  Könnyítsen a hátán ezzel a nagyszerű párnával.

 

HOGYAN HASZNÁLJÁK A NYAKNYÚJTÓ PÁRNÁT?

Helyezze a párnát egyenes felületre. Feküdjön rá a készülékre, és rögzítse a pántot a feje körül.  Egy kézi pumpa segítségével lassan gyakoroljon nyomást a nyaki gerincére. Olyan nyomást válasszon, amely nem kényelmetlen. Amikor a gerinc meglazul, lassan többet adhat hozzá. Ezután lélegezzen mélyeket, és élvezze a pihentető masszázst. Ennek a technológiának és a közönséges fekvésnek köszönhetően általános gyógyító hatása van. 


nyaklazito masszazsparna

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

Univerzális méreteinek köszönhetően a nyaknyújtó szinte minden korosztályú férfi és nő számára alkalmas. Konzultáljon orvosával a készülék használatának alkalmasságáról, ha nyaksérülésben, reumás ízületi gyulladásban, a gerincvelőre nehezedő nyomás, gerinc instabilitás, csonttörések, daganatok és autoimmun betegségek, valamint a mozgást akadályozó állapotok miatt szenved.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az egyedülálló nyaki gerincnyújtó és relaxációs párnának a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták fel, garantálva a termék funkcionalitását és tartósságát.


egyedi nyaknyujto parna

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, szövet
  • Méretek: 37x33x11cm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: