Kézhosszabbító fogókar

Kód: DS68026921
10 400 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi, meghosszabbított fogókart - tárgyadogatót, amely segít könnyen, gyorsan és kényelmesen felvenni bármilyen tárgyat, anélkül, hogy lehajolna.

A különleges kialakítás a biztonságot és a könnyű használatot szem előtt tartva készült. Maximálisan szilárd fogás csúszásmentes kialakítással a különböző méretű tárgyak pontos és stabil megfogásához.

Ez a fogókar különösen alkalmas idősek és ízületi problémákkal, hátfájással, csípőfájdalommal, ízületi gyulladással küzdő emberek, terhes nők és kevésbé mozgékony emberek számára is.

Nem kell lehajolnia a dolgok emelésekor, így kíméli az ízületeit. A kézhosszabbító könnyen használható és kiválóan működik.  Biztosan szeretni fogja. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI TÁRGYADOGATÓ

Ez a nagyszerű fogókar egyedi kiegészítője minden otthonnak. Ennek köszönhetően nem kell lehajolnia, amikor dolgokat emelget. Tökéletes megoldás a nehezen elérhető vagy a felső polcokon tárolt tárgyakhoz is. Nagyszerű, gyors és kényelmes megoldás.

 

karhosszabito

 

MIRE HASZNÁLHATJA A KARHOSSZABBÍTÓT

Ez a készülék rendkívül praktikus és alkalmas idősek és fiatalok számára egyaránt. Alkalmas leesett dolgok, nehezen hozzáférhető helyeken lévő tárgyak, magasan elhelyezett dolgok megfogására. Könnyedén felveheti vele a leesett érméket, kézbe veheti a távirányítót, egy pohár vizet, a szekrény felső polcáról a dolgokat és még sok minden mást. Használhatja szemét felszedésére is. Használata igazán sokoldalú, és bárhol használhatja otthon, de akár a munkahelyén is.

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

Mindenki használhatja a kézhosszabbító kart. Életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van időnként arra, hogy felvegyen egy tárgyat, amit nem ér el, vagy hogy levegyen egy nehezen elérhető tárgyat a legfelső polcról, és így tovább. Ideális eszköz azoknak, akik nehezen hajolnak, mozgásukban korlátozottak, valamint azoknak, akik csípőműtét után lábadoznak, ízületi gyulladásban, hát- és térdfájdalomban szenvednek. A segédeszköz különösen alkalmas terhes nők és mozgáskorlátozott idősek számára.

 

PRECÍZ ÉS SZILÁRD FOGÁS

A speciális fogó csúszásmentes anyaggal van bevonva, amely lehetővé teszi a csúszós tárgyak, például üveg vagy sima műanyag palackok megfogását. A markolat nagyon pontos és szilárd, hogy ne ejtsen le vagy törjön össze dolgokat.

 

kezhosszabbito fogokar

 

ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS

Nem kell aggódnia amiatt, hogy a karhosszabbító sok helyet foglal és útban van. Kényelmesen összecsukhatja és elpakolhatja, ha végzett a használatával. Így majdnem feleannyi helyet foglal el. Az alumínium és a tartós műanyag kombinációjának köszönhetően az eszköz rendkívül könnyű, mégis nagyon masszív. A speciális ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes használatot.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KARHOSSZABBÍTÓT?

A készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes, és mindenki számára lehetséges. Csak hajtsa ki a kart, helyezze a felfogandó tárgyhoz, és nyomja meg a fogantyún lévő gombot.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ez a meghosszabbított kar - tárgyadogató a legjobb minőségű anyagokból és szabadalmaztatott gyártási technológiával készül, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

karhosszabito adogatokar

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Puha végek a fogásért
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú
  • Összecsukható, összecsukás után kis helyet foglal
  • Markolat rögzítési lehetőség
  • Hossza: 73 cm
  • Anyaga: duralumínium, műanyag
  • a készlet erejéig szállítjuk a változatot

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: