Fiókrendező - fiók elválasztó

Kód: DS35546890
Akció Tipp
5 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fiókrendezőnk kiváló megoldás a fiókok elrendezésére konyhájában, hálószobájában, fürdőszobájában, irodájában stb. Fiókjai igazán tiszták és rendezettek lesznek.

Az elválasztó magassága a fiókban 8,8 cm, hossza pedig 32-55 cm között állítható. Ezeknek a méreteknek köszönhetően a legtöbb fiókba illeszkedik. Könnyen beszerelhető anélkül, hogy a fiók sérülne. Nincs szükség fúrásra, vagy szögekre.

A legjobb minőségű anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően hosszú évekig szolgálja Önt. Nagy előnye, hogy többször is használható.

Tartsa rendben a dolgait. Remek háztartási segítő, amely rendben tartja a fiókokat.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 5 db-os fiókrendezőt tartalmaz, és amelyhez ingyenes szállítás jár.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 10 darab vákuumzsákot tartalmaz, és amelyhez ingyenes kiszállítás jár.

Javasoljuk továbbá a mosózsák használatát, amely megvédi a ruhaneműt a szakadástól, nyúlástól és egyéb sérülésektől a mosás során.

Próbálja ki a cipőrendezőt is, amellyel akár 50% helyet is megtakaríthat a szekrényben vagy a cipőtartón.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ELVÁLASZTÓ A FIÓKBA

Biztosan ismeri azt a rendetlenséget, ami a fehérneművel teli fiókokban, zoknikkal vagy konyhai eszközökkel teli fiókokban alakul ki. Ilyenkor mit nem adna azért, ha a fiókjában lenne egy extra rekesz? A fiókba való állítható válaszfal megoldását kínál.

Ez egy egyszerű és praktikus megoldás a fiókokban lévő dolgok legegyszerűbb elrendezésére. Külön tudja válogatni a fehérneműt, zoknit, edényeket és egyebeket. Ez az elválasztó sokoldalúan kihasználható minden háztartásban.

 fiokrendezo barmilyen fiokhoz

 

HOL HASZNÁLHATJA KI

A válaszfalat használhatja fehérnemű fiókban, zoknikhoz, konyhai rekeszben, irodai íróasztalban, de akár kozmetikumokkal és egyéb apróságokkal rendelkező fiókban is.

Elosztónk magassága 8,8 cm, hossza 32 cm-től 55 cm-ig állítható. Ezeknek a méreteknek köszönhetően a legtöbb fiókba elfér, függetlenül attól, hogy a konyha, a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba fiókjairól van szó.

 

ISMÉTELHETŐ HASZNÁLAT

Az állítható fiókelválasztó nagy előnye, hogy szükség esetén bármikor kiveheti és egy másik fiókban is felhasználhatja. Az elválasztó a ki- és betelepítés során nem sérül meg, így folyamatosan használhatja.

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Az elválasztó telepítése nagyon egyszerű, és tényleg bárki meg tudja csinálni. Nincs szükség szerszámra, könnyen beszerelhetők, és a legtöbb fiókban illeszkednek. A fiókrendszerező állítható hosszúságú, így pontosan a fiókjához igazíthatja. Tartsa rendszerezetten a dolgait.

 allithato fiokelvalaszto

 

EGYEDI DESIGN ÉS PRÉMIUM ANYAGOK

Az elosztó speciális kialakítása biztosítja, hogy tökéletesen a helyén maradjon. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálják majd Önt.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • A válaszfal méretei összecsukva: 32 cm
  • A válaszfal méretei teljesen szétnyitott állapotban: 55 cm
  • Válaszfal magasság: 8,8 cm
  • Anyaga: műanyag
  • Szín: fehér, rózsaszín, kék - raktárkészlet szerint szállítjuk
  • Használhatja: konyhában, fürdőszobában, hálószobában, öltözőben vagy irodában
  • Fiók méretei szerint állítható

 

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: