Felfújható boxzsák

Kód: DS44101333
16 220 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a szabadon álló, felfújható boxzsákot a hatékony edzéshez minden küzdősporthoz és kardióhoz. Különleges kialakításának köszönhetően bárhol használhatja - otthon, edzőteremben vagy iskolában.

Ideális méretének köszönhetően felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Profi és kezdő sportolók számára egyaránt alkalmas. A telepítés egyszerű, nincs szükség akasztásra vagy fúrásra. Csak fújja fel, töltse meg az alapot, és máris kezdheti az edzést.

A legjobb minőségű anyagok és a prémium gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és élettartamát. Az egyedülálló megerősített kialakítás maximális tartósságot biztosít.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI BOXZSÁK

A szabadon álló felfújható boxzsák teljesen egyedi termék. Mind a fitnesz-, mind a klasszikus küzdősportok edzésében megtalálja a felhasználását. Elsősorban gyorsasági edzésre, állóképességre és technikák gyakorlására tervezték álló pozícióban és földön is. Nem kell sehova sem felakasztania, vagy otthon tönkretennie a mennyezetét.

  • Biztonságos és praktikus módja az edzésnek
  • Tökéletes kezdőknek és tapasztalt boxolóknak egyaránt
  • Minőségi és tartós anyagokegyedi felfujhato boxzsak

 

IDEÁLIS MÉRET

Ez az egyedi boxzsák 160 cm-es ideális méretével minden férfi, nő és gyermek számára alkalmas. A boxzsák segítségével gyakorolhatja az ütéskombinációkat, beleértve az alacsony és magas rúgásokat, könyököléseket, térdeléseket, oldalrúgásokat és egyenes rúgásokat. Gyakorolja az ütéseket a földön is, miután a zsákot lefektette.

 

KÜLÖNBÖZŐ SPORTÁGAKHOZ

Ezt a nagyszerű felfújható zsákot számos sportághoz tervezték - boxhoz, kick-boxhoz, MMA-hoz és különböző harcművészetekhez tudja használni. Profi sportolók és kezdők számára egyaránt alkalmas. Mind a fitneszben, mind a klasszikus harcművészeti edzésben megtalálja a használatát. Gyakorolja a különböző ütéskombinációkat, beleértve az alacsony és magas rúgásokat, könyököléseket, térdeléseket, oldalsó és egyenes rúgásokat.

 

HOL TUDJA HASZNÁLNI A FELFÚJHATÓ BOXZSÁKOT

A felfújható boxzsák egy egyedülálló sporteszköz, amely alkalmas edzőtermekbe, iskolákba, fitneszközpontokba, de otthon is használhatja. Nem foglal sok helyet, és szükség esetén bármikor leeresztheti és elteheti.

 
minosegi felfujhato boxzsak

 

ERŐS ÉS TARTÓS ANYAGOK

Ez a felfújható zsák a legjobb minőségű és tartós PVC-ből készült, ami rendkívül erőssé és tartóssá teszi. Sok ütést kibír! A prémium gyártási technológia garantálja a funkcionalitást és az élettartamot.

 

EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS

A felfújható zsák összeszerelése rendkívül egyszerű és bárki által elvégezhető. Nem kell sehova sem felakasztania, vagy otthon tönkretennie a mennyezetét. A jobb stabilitás érdekében töltse fel a tartót vízzel vagy homokkal. Fújja fel a zsákot, és máris kezdheti az edzést.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: fekete
  • Magasság: 160cm
  • Anyag: tartós PVC

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: