Egyedi ultrahangos inhalátor

Kód: DS49125208
19 265 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Az egyedülálló, kiváló minőségű, ultrahangos inhalátor alkalmas asztma, légszomj, nátha, légzési problémák, köhögés, megfázás, influenza, hörghurut és egyéb problémák enyhítésére.

Az inhalátor egy speciális terápiás eszköz, amely alkalmas Önnek vagy gyermekeinek, amikor légzési nehézségek esetén gyors és hatékony enyhítésre van szükségük.

A legjobb minőségű anyagoknak, a nagy teljesítménynek, a kis súlynak, a hordozhatóságnak és a speciális ultrahangos technológiának köszönhetően maximális inhalációs teljesítményt nyújt.

Mindezek a tulajdonságok teszik ezt az ultrahangos inhalátort kategóriája legjobb termékévé. A szabadalmaztatott ergonomikus kialakítás egyszerűséget és kényelmet biztosít.

Ismerje meg ezt a kiváló minőségű, nagy teljesítményű inhalátort, amelyet kompakt méreteinek, kis súlyának és rendkívül csendes működésének köszönhetően otthon és utazáskor is használhat.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ULTRAHANGOS INHALÁTOR

A szabadalmaztatott ultrahangos inhalátor különféle problémákra alkalmas terápiás eszköz. Ez a megfelelő választás a nem invazív légúti terápiára felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Inhalációhoz használhat ásványvizeket, terápiás oldatokat ésegyebeket. Ez az ultrahangos inhalátor az oldatot aeroszol formájában permetezi az  ultrahang impulzus hatására. Az ultrahang jel a terápiás folyadék növekedését generálja, és szó szerint kis cseppeket lök ki az oldatból.

 • Asztma, hörghurut, légszomj
 • Alkalmas megfázás, influenza, köhögés esetén
 • Gyors, egyszerű és hatékony
 • Masszív és hordozható készülék
 • A csúcsminőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot
 • Könnyű kezelhetőség és nagy teljesítmény

praktikus otthoni ultrahangos inhalator 

MI A SIKER TITKA?

Az ultrahangos inhalátor speciális technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan juttatja ki a terápiás aeroszolt. A nyugtató gőz behatol az orrba, a légutakba, az orrmelléküregekbe és a torokba, és felgyorsítja azok enyhülését. Ez természetes módon segít enyhíteni a szárazságot, az irritációt, az orrdugulást, enyhíti az orrmelléküreg irritációt, a szezonális allergiákat és egyéb problémákat.

Ugyanakkor támogassa a nyálkaelvezetést, hogy az orrjáratok tiszták legyenek. Hidratálja a légutakat, hogy enyhítse az orr és a torok kellemetlen érzéseit. Segíthet jobban lélegezni és kényelmesebben aludni, bárhol is van.

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Ez a nagy teljesítményű professzionális segédeszköz elemre működik, így bárhová magával viheti. Kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően kényelmesen elfér kézitáskájában, bőröndjében vagy aktatáskájában. Így bárhol és bármikor kihasználhatja az inhaláció terápiás hatását.

 

MIÉRT HASZNÁLJA AZ INHALÁTORT?

Ön vagy gyermekei krónikus obstruktív tüdőbetegségben, asztmában, légszomjban, orrdugulásban, náthában, köhögésben, hörghurutban és más betegségekben szenvednek? Próbálja ki ezt az inhalátort. Egyedi eszköz, amely különféle nehézségeken segíthet.

 minosegi ultrahangos inhalator

 

KÜLÖNLEGES KIALAKÍTÁS A KÉNYELMES HASZNÁLATHOZ

Ennek az inhalátornak a gyártása során az ergonómiára helyezték a hangsúlyt. Tökéletesen beleillik a kézbe, kényelmes a használata és tökéletesen illeszkedik. Használata tehát rendkívül kényelmes. Természetesen a termék vonzó megjelenése és vezeték nélküli kialakítása is praktikus a felhasználói élmény érdekében.

 

ULTRA CSENDES ULTRAHANGOS INHALÁTOR

Nagy teljesítményének és rendkívül csendes működésének köszönhetően ez az inhalátor rendkívül halk, így nem feltűnő. Nyugodtan használhatja tévézés közben, és biztos lehet benne, hogy senkit nem fog zavarni.

 

MI AZ INHALÁCIÓ

Az inhaláció a légutak kezelésének egyik legrégebbi módja. Leggyakrabban a különféle főzetekből származó gőzök belélegzését, a gyógyhatású ásványvíznövényeket, a minőségi illóolajokat és egyéb inhalációs oldatokat alkalmazzák. Az inhalátor olyan eszköz, amely lehetővé teszi a gyógyszer gyors és hatékony bejutását, kis részecskék formájában bejut az orrba vagy a légzőrendszerbe, ahol azonnal hatni kezd.

 ultrahangos inhalator 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ INHALÁTORT?

 • Helyezze az inhalátort olyan helyre, ahol kényelmesen ülhet 10-15 percig.
 • Készítsen inhalációs oldatot.
 • Rögzítse a maszkot vagy a szájrészt az inhalátorhoz.
 • Üljön kényelmesen, és ügyeljen arra, hogy egyenesen üljön. Vegye fel a maszkot (ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e, és hogy az aeroszol nem szivárog-e például a szemébe). Ha szájrészt használ, tegye a szájába.
 • Kapcsolja be az inhalátort.
 • Lélegezz be lassan és mélyen. Ha lehetséges, tartsa vissza a lélegzetét röviden, majd lassan fújja ki.
 • Folytassa így tovább, javasoljuk, hogy naponta legalább egyszer 10-20 percig inhaláljon.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÉRT

Ennek a terápiás készüléknek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy az inhalátor kitart. A speciális technológiának köszönhetően maximális teljesítményt nyújt.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • csendes
 • alkalmas gyerekeknek és felnőtteknek
 • könnyen tisztítható
 • tápellátás - 2 x AA elem (nem tartozék)
 • ideális termék otthoni inhalációs kezeléshez, gőzterápiát biztosít gyakori megfázás, influenza, köhögés, hörghurut és egyéb légúti betegségek esetén
 • használható szájrésszel/ szájtölcsérrel, vagy maszkkal
 • 2 üzemmód: automatikus időzítés 5 és 10 perc.
 • Az akkumulátor körülbelül 40 percig bírja folyamatos működés közben.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: