Bütyökvédő és lábujjkorrigáló gélpárna

Kód: DS44093377
Akció Tipp
5 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Kínozza a bütyke? Fájdalmas, kellemetlen vagy égető érzések a hüvelykujján? Tudunk egy megoldást – bütyökvédő és lábujjkorrigáló gélpárna, amely a deformált hüvelykujj korrigálására szolgál – Hallux Valgus, és segít a bőrkeményedésnél is.

A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően a korrektor hatékony eszköz, hosszú élettartammal. A korrektor kellemes tapintású, puha, higiénikus és könnyen tisztítható. Többszöri használatra készült.

A gélkorrektor és a hüvelykujj védő összekapcsolása hatékony megoldást nyújt, amely pozitívan befolyásolja a nagylábujj helyes elhelyezkedését, védi az ízületeit és egyben védi a hüvelykujjat a horzsolások, bőrkeményedés ellen.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a csomagot a bütyök kezelésére, amely tartalmaz egy gélkorrektort hüvelykujj védővel és memóriahabból készült ortopéd talpbetétet kedvezményes áron.

A lapos láb csomag is alkalmas lehet.

Tekintse meg a többi lábápolási termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT ALAKUL KI A HALLUX VALGUS - BÜTYÖK?

A bütyök a hüvelykujjat természetes helyzetben tartó ízületek és izmok gyengülése miatt képződik. A fő okokat a géneknek, a nemnek, a lábsérüléseknek, az ismétlődő megterhelésnek, az életkornak és a nem megfelelően illeszkedő cipők viselésének tartják, pl. keskeny, hegyes vagy magas sarkú cipő.

A korrektor az Ön számára ajánlott amennyiben ezekkel a gondokkal küzd:

 • Égető érzések a hüvelykujjban és annak környékén
 • Problémák járás közbeni fájdalommal és rosszabb egyensúly
 • Nehezen talál megfelelő cipőt
 • A hüvelykujj merevsége
 • A lába könnyebben elfárad
 • Pirosabb és keményebb (gyulladt) bőr a hüvelykujj körül
 • Ha a hüvelykujja a többi ujját dörzsöli, és ettől bőrkeményedések alakulnak ki

 

butyokvedo gelparna

 

HOGYAN IS MŰKÖDIK A LÁBUJJKORRIGÁLÓ ÉS BÜTYÖKVÉDŐ

A korrektor és a hüvelykujjvédő segít elnyelni a nyomást, kiegyenesíti a deformált hüvelykujjat és csillapítja a bőrkeményedést az ízületen. A siker titka egy speciális anyagban rejlik, amely hatékonyan, de ugyanakkor finoman korrigálja a hüvelykujjat a megfelelő helyzetbe. Ez segít enyhíteni a kellemetlen fájdalmat, égést és merevséget. A hüvelykujj fokozatosan visszatér a megfelelő helyzetbe, megkönnyítve a mozgást.

 • Nagylábujj befordulásával járó lábdeformáció eltávolítása – Hallux Valgus
 • Segít enyhíteni a fájdalmat és a merevséget
 • Megakadályozza a bőrkeményedés kialakulását a lábakon
 • Hatékony megelőzés
 • Rövidíti a rehabilitációs időt 

 

labujjkorrigalo gelparna

 

HATÉKONY TERÁPIA ÉS MEGELŐZÉS

A korrigáló hosszú távú használatra alkalmas Hallux Valgus kezelésére, de annak megelőzésére is használható. A bütyökkorrigálót éjszaka viselje alvás közben, és amennyiben lehetséges a nap folyamán is. A hatékony kezelés érdekében a memóriahabból készült ortopéd talpbetéteket is ajánljuk, amelyek segítenek abban, hogy a hüvelykujját megfelelő helyzetben rögzítsék a lábbeli viselése közben. Ezen kívül enyhítik a lábfájást, és a nehéz és duzzadt lábak érzését.

 

AZ ÍZÜLETI BŐRKEMÉNYEDÉS ELLEN

A gélpárna megakadályozza a bőr és a hüvelykujj ízületének dörzsölését. Megbízhatóan távolítja el a bőrkeményedést, ugyanakkor megelőzően jár el az új bőrkeményedések kialakulása ellen.

 

KÉNYELMES ÉS HATÉKONY

A hüvelykujj rögzítő szilikonból készül és géllel van töltve. Ennek köszönhetően a korrektor puha és kényelmes, ugyanakkor hatékony és eredményes. A korrektor nem nyomja az ujjak között, jól tartja a helyét és kényelmes a viselése.

 

butyokvedo labujjkorrigalo gelparna

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A korrektor a legmagasabb minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. A termék párban (2db) kerül kiszállításra. A speciális szilikon ismételt és megerőltető használat után sem veszíti el hatékonyságát.


 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI BETÉTEK A LAPOS LÁBAKHOZ

lúdtalpbetét - harántemelő

Ismerje meg ezt az egyedülálló testtartásjavító talpbetétet, amely a lúdtalp és harántsüllyedés okozta fájdalom csökkentésére és gyakori fáradtság enyhítésére szolgál.

 

 

BÜTYÖKKORRIGÁLÓ ORTÉZIS

bütyökkorrigáló ortézis

Az ortopédiai bütyökkezelőt a hüvelykujj deformálódás kezelésére és annak megelőzésére használjuk.  A mozgatható nyak lehetővé teszi a lábujj hajlítását az ízületben, lehetővé téve a eszközzel való sétát.

 

 

EGYEDI RESZELŐ A REPEDEZETT SAROKRA

 

lábápoló sarokreszelő

 

Ez az egyedi sarokreszelő hatékony módja az effektív és gyors otthoni pedikűrnek és lábápolásnak. Tökéletesen, gyorsan és kényelmesen eltávolítja a bőrkeményedéseket és a repedezett bőrt.

 

 

EGYEDI FÜRDŐSZOBAI LÁBMOSÓ PAPUCS A KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY LÁBTISZTÍTÁSHOZ

lábmosó papucs a fürdőszobába

A lábmosó papucs mindenki számára nélkülözhetetlen kiegészítő és segítő. A lábmosás nagyon gyors, hatékony és kellemes. A lábmosó papucs az idősek, terhes nők és az ízületi problémákkal küzdő emberek számára is egészségügyi segédeszközként szolgál.

 

 

ZSELÉS TALPBETÉT A SAROK HÓLYAGOKTÓL VALÓ VÉDELEMRE

zselés talpbetét a sarok hólyagoktól való védelemre

Mondjon búcsút a vízhólyagoknak és a sarkán lévő hólyagoknak. Hozunk egy nagyszerű megoldást. Forradalmi gél sarokvédők. A gélvédők áttetszőek, nem változtatják meg  a cipő formáját, de ami a legfontosabb - valóban segítenek.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: