Vákuumzsák 60x90 cm – 1 darab

Kód: DS5555555
2 640 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Az egyedi vákuumzacskók akár 75%-át takaríthatják meg a tároló helynek, így tökéletesen védik holmiját a penésztől, portól, rovaroktól, nedvességtől és szagoktól.

Az egyedi rögzítési rendszer biztosítja az egyes zsákok pontos és gyors zárását, és megakadályozza a levegő szivárgását. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően ezek a vákuumzsákok ugyanolyan minőségben újrafelhasználhatók, mint az első alkalommal.

A minőségi vákuumzacskókat a holmik biztonságos tárolására tervezték, különös tekintettel a tárolóhely megtakarításra. A ruhák megőrzik eredeti tulajdonságaikat miután kiveszik őket a vákuumtasakokból.

Párnákat, paplanokat, takarókat, könyveket, magazinokat és minden olyan dolgot tárolhat könnyedén, amit a nedvességtől, portól, szennyeződéstől, rovaroktól és egyebektől kíván védeni.

 


INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kényelmes 10 vákuumzsákos csomagot, amelyhez ingyenes kiszállítás jár.

Tekintse meg többi vákuumzsákunkat is.

Javasoljuk továbbá a mosózsák használatát, amely megvédi a ruhaneműt a szakadástól, nyúlástól és egyéb sérülésektől.

Próbáld ki a cipőrendezőt is, amellyel akár 50% helyet is megtakaríthat a szekrényben vagy a cipődobozban.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TÖKÉLETES RENDÉRT ÉS RUHAVÉDELEMÉRT

A vákuumzacskók segítenek abban, hogy sok ruhát, törölközőt, kabátot, párnát vagy könyvet, magazint és egyebeket tisztán tartson és tároljon. Tökéletesen védik holmiját a nedvességtől, penésztől, rovaroktól, szennyeződésektől, portól és egyebektől.

 
vakuumzsakok a holmik vedelmere

 AKÁR 75%-ÁT MEGTAKARÍTJA A TÁROLÓHELYNEK

Ön is helyhiánnyal küzd? Ezek a nagyszerű zsákok a felesleges levegő elszívásán alapulnak. Ez gyakran a tárolási mennyiség 75%-át képzi. Ennek köszönhetően értékes helyet takarít meg. Továbbá lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű ruhát tároljon ugyanabban a szekrényben vagy polcon.

 

FOLYAMATOS ÉS ISMÉTELT HASZNÁLAT

A modern vákuumtechnológiának köszönhetően a zsákok tartósan és ismételten megbízhatóan tartják a levegőt. A kettős tömítésnek és a speciális szelepnek köszönhetően tartósan fenntartják a negatív nyomást. A legjobb minőségű anyagok garantálják a funkcionalitást még ismételt használat esetén is.

 

IDEÁLIS SEGÍTSÉG KÖLTÖZÉSKOR VAGY UTAZÁSHOZ

Utazás vagy költözés során a vákuumzsákok felbecsülhetetlen értékű segítőtárssá válnak, amellyel rengeteg helyet és időt takaríthat meg. Leszíváskor a holmija nem lesz koszos vagy poros. Utazáskor még sok minden elfér a bőröndben. Többé nem kell visszamennie több bőröndért, mert egybe minden elfér.

 specialis vakuumzsakok,

TÁROLJA EL A SZEZONÁLIS RUHÁKAT

Minden szezon után sok olyan ruha van a ruhatáradban, amelyek értékes helyet foglalnak el? Ezek a kiváló minőségű vákuumzsákok ezt megoldják. Nagy előnye, hogy a ruhái nem büdösödnek be. Pontosan úgy veszi majd ki őket, ahogyan a zacskókba eltette. Nem kell kimosni őket, és azonnal használhatóak lesznek.

 

A ZSÁKOK HASZNÁLATA

A vákuumzacskók használata egyszerű, és tényleg bárki elvégezheti. Először tegye a tárolni kívánt dolgokat a vákuumzsákba, majd zárja le a mellékelt klipsszel. Ezt követően elegendő a levegőt egy hagyományos porszívóval a kijelölt szelepen keresztül kiszívni.


egyedi vakuumzsakok

 

KARBANTARTÁSI UTASÍTÁSOK

A zsák sérülésének elkerülése érdekében ne tároljon benne éles tárgyakat. A zsákokat sem szabad éles tárgyakon tárolni.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: