Professzionális elektromos cipőszárító

Kód: DS51961832
10 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló cipőszárítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nedvességet a cipőkből, megelőzze a penészesedést, a bebüdösödést és megőrizze a cipők minőségét. Nagy teljesítményének köszönhetően segít gyorsan és hatékonyan megszárítani bármilyen lábbelit.

Használhatja sport, elegáns és sétacipőkben. Pillanatok alatt megszárítja sícipőjét, bakancsát és egyéb csizmáit.

A cipőszárítót elektromos árammal működtetik. Többszöri használatra tervezték. A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja e prémium termék funkcionalitását és tartósságát. Tapasztalja meg a cipőszárítás új, gyors és hatékony módját.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós dupla csomag cipőszárítót, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NINCS TÖBBÉ PENÉSZ ÉS NEDVESSÉG

Átázott a cipője, és pillanatokon belül fel kell vennie? Gyorsan és hatékonyan kell megszárítania csizmáját, munkacipőjét, síbakancsát? Modern és megbízható megoldást keres? Ismerje meg ezt az egyedülálló cipőszárítót, amely a legjobb megoldás a cipők szárítására. Tökéletesen, gyorsan és megbízhatóan szárítja a felesleges nedvességet.

  elektromos ciposzarito

 

BÁRMILYEN CIPŐHÖZ

A cipőszárítóval minden típusú cipőt megbízhatóan, gyorsan és biztonságosan száríthat. Univerzális méret - a szárító hossza 19 cm, így az EU 31-es vagy annál nagyobb méretű cipőkhöz illeszkedik.

 

KINEK TERVEZTÉK A SZÁRÍTÓT

A cipőszárítót úgy tervezték, hogy egész évben használható legyen azok számára, akik sportot űznek, például túráznak, futnak, lovagolnak, horgásznak, valamint a fokozottan izzadó lábú emberek számára, vagy a cipő szárítására, miután eső vagy hóesés során átázott. Sokoldalú felhasználásának köszönhetően mindenki számára alkalmas.

 

MIKOR LEHET HASZNÁLNI A CIPŐSZÁRÍTÓT

  • Kimosott cipők esetében - A cipő mosása után 2-3 napot is igénybe vehet, amíg a cipő természetes módon megszárad. Használja a cipőszárítót egy éjszakán át, és másnap vegye fel a száraz cipőt.
  • Izzadt cipő - Sportolás vagy munka után a cipője nedves lehet az izzadságtól. A cipőszárítóval megszáríthatja cipőjét, és másnap azonnal használhatja.
  • Miután eláztatta az eső és a hó - Az esőtől vagy hótól nedves cipő sokkal gyorsabban és kényelmesebben szárad meg.
  • A szagok és a penész megszűntetése - a gyakori lábizzadás és különösen az elégtelen száradás után a cipőben penész, baktériumok és szagok képződhetnek. A cipőszárító segít tökéletesen megszárítani a cipőt, ami segít a penész és a szagok ellen.
  • Melegítse a cipőjét - Próbálja meg a cipőszárítót használni, hogy felmelegítse a cipőjét, és kiszárítsa a láb izzadtságát, mielőtt télen kimozdul. Nagyszerűen fogja érezni magát.

 professzionalis ciposzarito

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A cipőszárítót úgy gyártottál, hogy a legnagyobb figyelmet a biztonságos használatra és a cipő kíméletére fordították. Csak egy bizonyos, biztonságos hőmérsékletre melegszik fel, aminek köszönhetően nem okozza a cipő deformálódását és szétesését. A szárító biztonságos minden olyan anyagtípushoz, amelyből cipő készülhet.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nagyon egyszerű és kényelmes a használata. Egyszerűen helyezze a szárítót a cipőkbe, és csatlakoztassa 230V konnektorba. A készüléknek mindössze néhány órára van szüksége ahhoz, hogy még a nagyon nedves cipőket is hatékonyan megszárítsa. A legjobb megoldás, ha éjszaka hagyja, hogy megszárítja a cipőjét, így reggelre száraz és meleg cipője lesz.

 

A TÖKÉLETES SZÁRÍTÁSÉRT

A cipőszárító speciális formája lehetővé teszi, hogy a hő a cipő minden részéhez eljusson, egyenletesen szárítva azt.  Így biztos lehet benne, hogy kedvenc cipője azonnal használatra készen áll. Ezen kívül megakadályozza a penész kialakulását vagy a cipő egyéb károsodását.

 ciposzarito keszulek

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, a hangsúlyt a termék hosszú élettartamára és ismételt használatára helyezve. Ezért a termék sok használat után is szolgálni fogja Önt. A termék kialakítása időtálló és stílusos.

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Teljesítmény: 12W
  • Tápfeszültség: 230V
  • Méretek: 165mm x 57mm x 48mm

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: