Objektívkészlet mobiltelefonhoz

Kód: DS40158029
Akció Tipp
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Hozza ki a legtöbbet a telefonjában rejlő lehetőségekből, és változtassa mobilját professzionális DSLR fényképezőgéppé. Az egyedülálló mini objektívkészlet a kreatív mobil- és táblagépes fényképezéshez a következő szintre emeli a fotókat. Ezzel az objektívkészlettel a fotói egy osztállyal feljebb lesznek.

A halszem objektív széles félgömb alakú képet nyújt, amelytől beleszeret a fényképezésbe. A makroobjektívvel minden eddiginél közelebbről láthatja az Önt körülvevő világot. Egy nagy látószögű objektívvel sokkal több mindent, például egy egész embercsoportot, épületeket és tájképeket tudsz a képkockába helyezni.

Élvezze a tökéletes részletességet, az eredeti megjelenést, a meglepő kompozíciót és az egyedi hatásokat, amelyeket ezek a mobilobjektívek kínálnak. Élvezze a fantasztikus fotókat.

A nagy felbontású és fejlett optikai üveggel ellátott professzionális lencsék minden alkalommal tiszta és tökéletes felvételeket biztosítanak. A speciális lencsék segítenek csökkenteni a tükröződést, a tükröződést, és a fotók még mindig tökéletesek lesznek.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI MINI LENCSÉK A TELEFONHOZ

Egyedülálló mini objektívekből álló készlet a kreatív mobil- és táblagépes fotózáshoz, hogy a következő szintre emelje fotóit. A mobiltelefonok kamerái a megapixelek hajszolásán kívül nem sok mindent kínálnak a fényképezési lehetőségek terén, így ezek a speciális objektívek mindenkinek készültek, aki tökéletes és eredeti fotókat szeretne.

Eredeti megjelenést kölcsönözhetnek a fotóknak, meglepő kompozíciót adhatnak a lefényképezett jelenetnek, és még a témák legapróbb részleteit is megörökíthetik.

A különböző funkciókkal rendelkező objektívek nemcsak gyönyörű és eredeti fényképeket készíthet, hanem bárhová magával viheti őket.

  • Egyedi és eredeti fotók
  • Alkalmas minden mobiltelefonhoz és táblagéphez
  • Könnyen hordozható és egymásra helyezhető
  • 3 különböző funkciójú lencséből álló készlet

 Egyedi mobiltelefon objektív készlet

 

MILYEN FUNKCIÓKKAL RENDELKEZNEK AZ EGYES OBJEKTÍVEK?

A nagy látószögű objektívvel jelentősen megnövelheti a fényképezett jelenet szélességét, és nagyobb kiterjedésű jelenetet kaphat a képen anélkül, hogy el kellene távolodnia a fényképezett karakterektől és tárgytól.

A halszem objektív egyedülálló módon torzíthatja a jelenetet, és javíthatja az eredményül kapott fénykép tartalmát és hangulatát.

A makroobjektív a téma legapróbb részleteire is képes fókuszálni, így például egy fénykép készítésekor a legapróbb részletekbe is mélyebb betekintést nyerhet.

 

KÖNNYŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT

A telepítés és a használat rendkívül egyszerű és gyors. Egyszerűen, pillanatok alatt csatlakoztassa az objektívet a telefonjához. Csak csavarja a lencsekészletet a klipszre, majd rögzítse a klipszet a telefonra. A puha gumikapoccsal ellátott klipsz nem károsítja vagy karcolja meg a mobileszközöket.

 Mobiltelefon objektív készlet

MINDENHOVÁ MAGÁVAL VIHETI ÚTKÖZBEN

Ha nyaralni, kirándulni vagy vidékre megy, ne felejtse el magával csomagolni ezt az összecsukható készletet. Biztosan nem fogja megbánni. Teljes mértékben élvezze az egyedi fényképeket, bárhol, ahol csak akarja.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A professzionális, nagy felbontású, fejlett optikai üveggel ellátott objektív minden alkalommal tiszta és tökéletes felvételeket biztosít. A speciális lencsék segítenek csökkenteni a tükröződést és a tükröződést, és tökéletesek maradnak a fotók.

Az olcsóbb lencsékkel ellentétben az objektívkészletet a legmagasabb minőségű anyagokból és prémium optikai lencsékből tervezték, így elképesztően tiszta és részletes fényképeket készíthet, miközben biztos lehet benne, hogy azok tökéletesek. Nincs többé elmosódás, nincs többé rossz fénytörés vagy rossz minőségű fénykép.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: