Professzionális digitális USB mikroszkóp

Kód: DS76506160
16 420 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a prémium kategóriás digitális USB-mikroszkópot, amellyel tökéletes fényképeket és videókat készíthet akár 1600-szoros nagyítással. Lássa a dolgokat egy másik, emberi szemmel nem látható perspektívából. Ezzel a mikroszkóppal a legapróbb részleteket is nagy felbontásban láthatja közvetlenül a számítógép képernyőjén.

Könnyen hordozható, így használható az iskolában, laboratóriumokban, munkahelyeken, műhelyekben - ideális tanárok, diákok, fiatal és idős tudósok és más szakmák számára. Számos területen használhatja, pl. biológia, bankügyek, filatélia, elektrotechnika, gyűjtőmunka, orvostudomány, grafológia, numizmatika, kertészet, ékszerészet, stb.

Az állítható fényerősségnek, a masszív felépítésnek és a stabil talapzatnak köszönhetően a fényképek és videók tökéletesen élesek lesznek, a részletekre való odafigyeléssel. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék maximális tartósságát és funkcionalitását.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI DIGITÁLIS USB MIKROSZKÓP

A digitális mikroszkóp egy olyan speciális eszköz, amellyel olyan dolgokat is láthat, amelyek szabad szemmel láthatatlanok. Kényelmesen készíthet részletes fényképeket és videókat. A készülék otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.


egyedi digitalis usb mikroszkop

 

KINEK ALKALMAS A MIKROSZKÓP

Az USB digitális mikroszkóp alkalmas minden tanár, tanuló, diák, kutató és más szakmában dolgozó ember számára.

A mikroszkópot számos területen használhatja tárgymérésre, számítógép alkatrészek ellenőrzésére, távközlési modulok ellenőrzésére, tudományos oktatási eszközre, laboratóriumi kutatásra, orvosi elemzésre, iskolai kutatási eszközre, rovarvizsgálatra, növényboncolásra, bőrvizsgálatra, érmegyűjtésre/vizsgálatra, nyomtatásvizsgálatra, olvasási segítségre és még sok másra.

Az olyan részletek, mint a bőr pórusai, az egyes pamutszálak vagy a legfinomabb karcolások a gyűjtői érméken, amelyeket emberi szemmel lehetetlen lenne észrevenni, könnyen megtekinthetők ezzel a csodálatos USB-s digitális mikroszkóppal.

 

MAXIMÁLIS ZOOM

Az akár 1600-szoros nagyítású digitális mikroszkóp segítségével pontosan láthat olyan dolgokat, amelyek szabad szemmel láthatatlanok, például rovarokat, növényeket, szöveteket, anyagokat és sok mást.

 

FÉNYERŐ-BEÁLLÍTÁS A TÖKÉLETES KÉPEKÉRT

A 8 nagy teljesítményű, állítható fényerősségű LED diódának köszönhetően minden fényviszonyok között tökéletesen megvilágíthatja a képet. Így a kép bárhol és bármikor tökéletes lesz.


digitalis usb mikroszkop tanulashoz

 

FOTÓK ÉS VIDEÓ

Az USB-mikroszkóp fényképek készítésére és videók készítésére alkalmas. A mikroszkóphoz tapadókorongos tartó tartozik, amely lehetővé teszi a stabil megfigyelést. A mikroszkóp feje 360 fokban forgatható, lehetővé teszi a pontos igazodást a vizsgált tárgyhoz. A műszer kézben is tartható.

 

TELJESEN HORDOZHATÓ

A mikroszkóp kompakt, és laptopjával együtt a terepre is magával viheti. A mikroszkópot egy speciális, tapadókoronggal ellátott állványra lehet helyezni, amely lehetővé teszi a mikroszkóp stabil elhelyezését, de kézben is tartható.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A professzionális digitális mikroszkóp nagy felbontással és fejlett optikai üveggel mindig tiszta és tökéletes képeket ad.

A berendezést a legjobb minőségű anyagokból tervezték, a maximális teljesítményre és a termék tartósságára helyezve a hangsúlyt. Nincs többé elmosódás, nincs többé rossz fénytörés vagy rossz minőségű fénykép.


digitalis usb mikroszkop jo minosegben

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Fény: 8 ultra-fényes LED (állítható teljesítmény)
 • nagyítás: 0x-1600x
 • Mátrix: 2Mpix
 • Operációs rendszer: Windows XP/VISTA, Windows 7, 8, 8.1, 8.1, 10, Mac OS
 • Felbontás: 640*480PX - 1600*1200PX
 • Digitális nagyítás: 5X
 • Képérzékelő: 0,3M CMOS
 • Videó formátum: avi
 • Fénykép formátum: jpg
 • megvilágítási teljesítmény: 0-30000 LUX
 • vezérlő: Nagy sebességű DSP
 • Fókusztartomány: 0-44 mm
 • USB port: USB 5V (1.1/2.0)
 • Mikroszkóp méretei (hosszúság/szélesség/magasság): 11.5/3/3cm
 • Kábel hossza: 140cm
 • készlet súlya: 200g

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: