Mobiltelefon állványok

ÁLLVÁNY A MOBIL ESZKÖZÉHEZ

Tartalomkészítő vagy a fotózás szerelmese, aki a tökéletes állványt keresi mobilkészülékéhez? Ne keressen tovább, mint egyedi, rugalmas mobil állványaink kínálatában! Állványainkat úgy terveztük, hogy stabil alapot biztosítsanak mobilkészülékének, függetlenül attól, hogy hol van, vagy milyen felületen dolgozik.

Állványaink kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a gyakori használatból eredő kopásnak. Emellett a rugalmasságot is szem előtt tartva terveztük őket, így az Ön igényeihez igazíthatja őket, és minden alkalommal tökéletes felvételt készíthet.


 

Legnépszerűbb termékek

rugalmas mobiltelefon tarto tripod
Rugalmas mobiltelefon tartó tripod
Raktáron (>5 db)
DS76930225
 
5 040 Ft
összesen 1 termék

Ár

5040 Ft5041 Ft
150405041
rugalmas mobiltelefon tarto tripod
Akció Tipp
5 040 Ft

Az egyedi, rugalmas mobiltelefon állvány egyedülálló eszköz mindazok számára, akik szeretnek fotózni és videózni. Biztonságosan és hatékonyan rögzítheti mobiltelefonját, majd...

DS76930225

Rugalmas mobil állványaink egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy képesek a legkülönfélébb módon hajlítani, lehetővé téve, hogy felszerelését bármilyen szögben és magasságban elhelyezhesse. Ezáltal ideálisak lenyűgöző fényképek és videók készítéséhez a legkülönbözőbb perspektívákból, legyen szó tájképek, portrék vagy akciófelvételek készítéséről.

Rugalmasságuk mellett állványaink hordozhatóak is, így ideálisak az útközbeni használatra. Könnyűek és kompaktak, így könnyen bepakolhatja őket táskájába vagy hátizsákjába, és bárhová magával viheti őket. Ezáltal ideálisak az útközbeni fényképezéshez vagy az útközbeni tartalom rögzítéséhez.