Nyomtatók

HORDOZHATÓ MINI NYOMTATÓK EGYEDÜLÁLLÓ VÁLASZTÉKA

Üdvözöljük online áruházunkban, ahol az Ön igényeinek megfelelő nyomtatók széles választékát találja. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy hordozható mini nyomtatók egyedülálló választékát kínáljuk, amelyek ideálisak azok számára, akiknek kompakt és kényelmes nyomtatási megoldásokra van szükségük. Legyen szó akár útban lévő szakemberről vagy diákról, akinek hordozható nyomtatási lehetőségre van szüksége, mini nyomtatóinkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

Ami hordozható mini nyomtatóinkat kiemeli a többi közül, az a páratlan hordozhatóságuk. Kompakt méretüknek és könnyű kialakításuknak köszönhetően ezek a nyomtatók könnyen elférnek egy táskában vagy zsebben, így ideálisak utazáshoz vagy helyszíni nyomtatási igényekhez. Mondjon búcsút a nyomtatóállomás keresésének vagy a terjedelmes nyomtatókra való hagyatkozásnak. Mini nyomtatóinkkal akkor és ott nyomtathat, amikor és ahol csak szüksége van rá.


 

Legnépszerűbb termékek

Speciális hőpapír mini nyomtatókhoz
Speciális hőpapír mini nyomtatókhoz
Raktáron (>5 db)
DS43006043
 
5 085 Ft
Egyedi hordozható mini nyomtató
Egyedi hordozható mini nyomtató
Raktáron (>5 db)
DS88725621
 
15 385 Ft
összesen 2 termék

Ár

5085 Ft15385 Ft
1508515385
Speciális hőpapír mini nyomtatókhoz
5 085 Ft

A csomag 5x hőpapírt tartalmaz mini nyomtatáshoz Speciális hőpapír mininyomtatókhoz. A 8 x 8 x 3,5 cm-es kompakt méreteinek köszönhetően a megbízható hordozható nyomtató...

DS43006043
Egyedi hordozható mini nyomtató
15 385 Ft

Bemutatunk egy praktikus, hordozható mini nyomtatót, amellyel fényképeket, üzeneteket, listákat, QR-kódokat és egyebeket nyomtathat, bárhol és bármikor, közvetlenül az...

DS88725621

A hordozhatóság mellett mini nyomtatóink lenyűgöző funkcionalitással is büszkélkedhetnek. Kis méretük ellenére kiváló minőségű nyomtatási teljesítményt nyújtanak, és minden használat során tiszta, éles nyomatokat készítenek. Akár dokumentumokat, címkéket vagy fényképeket kell nyomtatnia, mini nyomtatóink professzionális eredményt nyújtanak a minőség rovására.

Az optimális teljesítmény biztosításához elengedhetetlen, hogy a mini nyomtatóhoz a megfelelő fogyóanyagokat használja. Ezért kínálunk speciális, kifejezetten ezekhez a nyomtatókhoz tervezett hőpapírokat. Hőpapírjaink egyenletes nyomtatást és kiváló tartósságot garantálnak, így nyomatai kiállják az idő próbáját. A hőtechnológiának köszönhetően nincs szükség piszkos tintapatronokra vagy tonerekre, így a nyomtatási folyamat problémamentes és hatékony.