Minőségi védőháló rovarok, szúnyogok és legyek ellen az ajtóra

Kód: DS41890011
6 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A szúnyogháló mindenki számára egyedi segítő eszköznek számít. Minden otthonba, bármilyen ajtóra alkalmas, mindenkinek, aki meg akarja védeni magát a bosszantó rovaroktól.

A telepítést mindenki meg tudja oldani egymaga is. Nincs szükség fúrásra vagy bonyolult összeszerelésre. Egyszerűen ragassza fel a hálót a mellékelt speciális szalaggal. A hálót kényelmesen az ajtó méretéhez és alakjához igazíthatja.

Mostantól bármikor élvezheti a friss levegőt szúnyogok, legyek, méhek és más rovarok idegesítő repkedése nélkül. Tökéletes védelmet nyújt. Alkalmazhatja műanyag ajtókra, fára, erkélyre és más anyagokból készült ajtókeretekre.

A különleges kialakításnak köszönhetően jól szellőzik, ugyanakkor nem engedi be otthonába a nem kívánt látogatókat. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. Univerzális kialakításának köszönhetően bármilyen ajtóhoz alkalmas.

A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen sétáljon át a hálón. A háló ezután magától bezárul. Fedezze fel ezt a leghatékonyabb megoldást, amellyel megvédheti otthonát és élvezheti a friss levegőt bosszantó legyek nélkül.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvezményes csomag, amely 2 darab szúnyoghálót tartalmaz ajtókra kedvezményes áron.

Ha szeretné megvédeni magát ablakin keresztül is a rovarok ellen, kínálatunkban talál egy 5 darabos ablakszúnyogháló csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A MINŐSÉGI SZÚNYOGHÁLÓT AJTÓKRA MINDEN ROVAR ELLEN

Megoldást keres a tolakodó szúnyogok végleges leküzdésére? Meg akar szabadulni a tolakodó legyektől? Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely segít a tolakodó rovarok ellen. Ez az egyedi rovarháló rendkívül hatékony, de egyben teljesen biztonságos megoldás.

  • Tökéletes védelem a rovarok ellen
  • A legjobb minőségű anyagok
  • Könnyű telepítés és kezelés
  • Univerzális kialakítás

 vedohalo rovarok ellen

 

TÖKÉLETES ROVAR ELLENI VÉDELEM

A speciális háló tökéletes mechanikai gátként szolgál, így egyetlen rovar sem juthat be az ajtón.  Ugyanakkor jól szellőzik, így ideális minden háztartásba.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól már nincs szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen felszereli ezt a hálót az ajtóra, és nyugalma lesz a bosszantó kártevőktől. Kényelmes és elegáns megoldás.

 

HOL HASZNÁLHATÓ A SZÚNYOGHÁLÓ

Az univerzális kialakításnak köszönhetően a hálót kényelmesen a kívánt méretre igazíthatja. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen ajtón biztonságosan használja. Alkalmas műanyag ajtókhoz, fa, erkély és egyéb különböző méretű és formájú ajtókhoz. Alkalmas minden otthonba, nyaralókba és mindenhova, ahol meg akarja védeni magát a bosszantó rovaroktól.

 
vedohalo az ajtora rovarok ellen

 

 A HÁLÓ TELEPÍTÉSE

Először alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa az ajtókeretet. Ezután ragassza fel a csomagban található ragasztószalagot. Azután telepítse a hálót. Kezdje a felső sarkoknál, és fokozatosan rögzítse a keretet mentén. A felesleges hálót ollóval levághatja.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a rovarhálónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és speciális kialakítást használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a háló kibírja. Ezen kívül modernnek és stílusosnak tűnik, ezért minden otthonba, erkélyes nyaralókba vagy lakókocsikba illik.

 vedohalo az ajtora legyek ellen

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 210 x 95 cm
  • A csomag tartalma: gombostűk, tépőzár a ragasztáshoz, kétrészes háló mágnesekkel
  • A képek csak illusztrációként szolgálnak

 

A MI TIPPÜNK

ELEKTROMOS LÉGYCSAPÓ

 

elektromos légycsapó

 

Ismerjen meg ezt az egyedülálló elektromos légycsapót - egy rovarkábító fegyvert. Egy tökéletes eszköz az összes nem kívánt lény eltávolítására. Legyen szó szúnyogokról, legyekről, lepkékről, darazsakról, pókokról és más rovarokról, számíthat arra, hogy ez a légycsapó könnyedén elintézi őket.

 

 

ASZTALI ROVARRIASZTÓ VENTILÁTOR

 

asztali rovarriasztó ventilátor

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló, vegyszermentes, asztali rovarriasztó ventilátort, amellyel bosszantó legyek és szúnyogok nélkül élvezheti az étkezést és a pihenést. A riasztó egyformán jól működik kül- és beltéren egyaránt.

 

 

ULTRAHANGOS SZÚNYOG- ÉS ROVARRIASZTÓ

 

ultrahangos szúnyog- és rovarriasztó

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a szúnyogokat és más rovarokat.

 

 

HATÉKONY DARÁZSRIASZTÓ DARÁZSFÉSZEK FORMÁJÁBAN

egyedi darázsriasztó - darázsfészek utánzata

Élvezze a kellemes üldögélést és pihenést a teraszon, zavaró darazsak nélkül. A darázsfészek utánzat taszítóként működik, és tényleg bárhol használható, grillezéskor, piknikezéskor vagy kempingezéskor.

 

 

KIVÁLÓ ELEKTROMOS LÉGYCSAPDA LEGYEK ÉS MUSLICÁK ELLEN

 

a tökéletes elektromos légycsapda

 

Próbálja ki ezt a tökéletesen hatékony elektromos légycsapdát, amely hatékonyan, kényelmesen és nagyon gyorsan megszabadul a legyektől és a muslicáktól.

 

 

KIVÁLÓ CSAPDA REPÜLŐ ROVAROK ELLEN: LEGYEK, DARAZSAK, LÓDARAZSAK ELLEN

 

hatékony csapda legyek, darazsak, lódarazsak és más repülő rovarok ellen

 

Ismerje meg ezt a hatékony csapdát legyek, darazsak, lódarazsak és más repülő rovarok ellen, amely biztosítja, hogy a szabadban bosszantó rovarok nélkül pihenhessen. A csali becsalogatja a rovarokat a csapdába, így azok már nem tudják megharapni Önt.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: