Minőségi pétanque golyók - egész készlet

Kód: DS64743602
18 090 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű pétanque szettet, amely profi és szabadidős játékosok számára egyaránt alkalmas. A csomag 8 fémgolyót tartalmaz, amelyek a könnyű azonosítás érdekében jelöléssel vannak ellátva. A színes malacka minden felületen jól látható.  A stílusos tároló megkönnyíti a labdák szállítását és tárolását.

A pétanque ideális szabadtéri játék, amelyet bárhol játszhatunk a tengerparton, a kertben, grillezéseken, családi és vállalati partikon és más alkalmakkor. Szó szerint bárki játszhatja, gyerekek, felnőttek és idősek egyaránt.

A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően ez a készlet rendkívül tartós, és évekig kitart. Ideális rendkívüli ajándék minden korosztály számára, férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezzel a készlettel mindent megkap, ami a játékhoz szükséges. A készlet ideális 2-6 fő részére.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TELJES PÉTANQUE KÉSZLET

A pétanque szettünk 8 fémgolyót tartalmaz, amelyek kiváló minőségű acélból készültek. Ez rendkívül erőssé és tartóssá teszi őket, és bármilyen kezelésnek ellenállnak. A malacka (kis labda) rikító színű, így még a fűben is jól látható. A csomag tartalmaz egy zsinórt is a távolság méréséhez. A strapabíró cipzáras csomagolás erős, tartós és ugyanakkor stílusosan néz ki. A szállítást és a tárolást gyerekjátékká teszi. Ezzel a készlettel mindene megvan, amire szüksége van ahhoz, hogy bárhol játszhassa ezt a nagyszerű játékot.

 
petanque keszlet

 

2-6 JÁTÉKOS SZÁMÁRA

A készlet 8 labdát tartalmaz, amelyek a könnyű felismerhetőség érdekében jelöléssel vannak ellátva. Így akár 3 kétfős csapat játszhat. Ideális nagyobb családi partikhoz is.

 

EGY SZÓRAKOZTATÓ ÉS IZGALMAS JÁTÉK KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAKRA

Ez a klasszikus pétanque játék egy szórakoztató csapatjáték, amelyet bárhol játszhat. Játszhatja a kertben, a parkban és bárhol, ahol csak akarja. Minden korosztály csatlakozhat, például gyerekek, tizenévesek, felnőttek, idősek stb. Tökéletes családi piknikekhez, kerti játékokhoz, kempingezéshez, strandoláshoz, mindenféle partihoz, team buildingekre és egyéb eseményekhez.

 

egyedi petanque keszlet

 

TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Szokatlan ajándékot keres, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoz? Csak a pétanque játék tökéletes ajándék minden korosztály számára, férfiaknak és nőknek egyaránt. Alkalmas karácsonyra, születésnapokra, névnapokra, házavató ajándékként és egyéb alkalmakra. A masszív és elegáns csomagolásnak köszönhetően a golyók stílusosnak és modernnek tűnnek.

 

MI AZ A PÉTANQUE?

A pétanque egy szabadtéri társasjáték, amely elsősorban nyáron, homokos strandokon vagy füves felületeken játszható. A csapatok megpróbálják a golyókat a lehető legközelebb helyezni a célponthoz, amely egy malacperselynek nevezett golyóból áll. A játék elve nagyon egyszerű, de a technika és a taktika tökéletes elsajátítása rendszeres gyakorlást igényel.

 

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI DESIGN

A labdák gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Ez ellenállóvá teszi a golyókat a tartós használat során fellépő repedésekkel szemben. Biztos lehet benne, hogy ezek a golyók tartósak.


szorakoztato petanque keszlet

 

A CSOMAGOLÁS TARTALMA

  • 1x Pétanque - nagy szett csomagolás
  • 8x Nagy labda
  • 1x kis labda
  • 1x zsinór

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: