Minőségi párakapu szett

Kód: DS46192649
10 480 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló párakapu úgy van kialakítva, hogy gyorsan lehűtse a levegőt 20°C-ra, az általános levegőminőség és a kellemes kültéri klíma érdekében. Élvezze a hűvös, tiszta és friss levegőt, bárhol is legyen.

A párakapu zajmentes, árammentes, nem mérgező és újrafelhasználható. Ráadásul ez az egyedi hűtő párásítja és tisztítja a levegőt. Ezáltal hozzájárul az egészségesebb klímához, véd a szúnyogok, legyek, pollenek és egyebek ellen. Ezt különösen az allergiások, a gyermekek, az idősek és a betegek fogják értékelni.

A vízpára alkalmas bármilyen kültérbe, teraszokra, kertekbe, erkélyekre. Használja grillezéseken, baráti összejöveteleken és egész nyáron. Kertekbe alkalmas öntözőrendszerként virágágyások, gyümölcsösök, üvegházak és zöldségágyásokhoz.

  • Segít lehűteni a kültéri levegőt
  • Ideális páratartalmat biztosít
  • Javítja a fizikai és mentális jólétet
  • Kellemes klímát teremt
  • Tisztítja és párásítja a levegőt

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓ PÁRAKAPU

Élvezze a nyarat, a grillezést, a teraszon ülést ezzel a nagyszerű vízipára kapuval. Ideális a teraszon töltött alkalmi pillanatokhoz, a barátokkal való időtöltéshez, háziállatoknak vagy növények öntözéséhez. Ez a nagyszerű rendszer nagyon finom ködöt bocsát ki, amely jelentősen hűti a kerti teraszokat, verandákat, teraszokat, medencéket, játszótereket vagy bármely más kültéri teret.


praktikus parakapu szett

 

HATÉKONY KERTI LÉGKONDICIONÁLÁS

Hűtse le magát a nyári hőségben. Ezzel a vízkapuval 10 perc alatt hatékonyan lehűtheti a környezeti levegő hőmérsékletét 20 °C-ra. A nyári hőségben értékelni fogja ezt a rendkívül kellemes hőmérsékletet.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PÁRAKAPU?

A párakapu egyszerű elven működik. A speciális fúvókák miniatűr vízcseppekre szórják a vizet. Ezek elpárolognak a levegőben. A víz folyékonyból gáz halmazállapotúvá válik. A párologtatás során a környező levegőből hőt vonnak el, így csökkentve a környezeti hőmérsékletet.

Ez lényegében ugyanaz, mintha a teste lehűlne. Ön izzad, az izzadság elpárolog, és a testhőmérséklete csökken. Megfelelő telepítés és helyes használat esetén ez a párakapu rendszer a ködrendszer hatékonyságától, a relatív páratartalomtól és a külső hőmérséklettől függően akár 15°C-kal is csökkentheti a hőmérsékletet.

 

KERTI LOCSOLÓNAK IS HASZNÁLHATÓ

A ködképző rendszer kerti öntöző rendszerként is használható. Nagyszerű megoldás a mezőgazdaság, a gyep, a kert, a virágágyások, az üvegházak és egyebek öntözéshez.


vizes parafuggyony a kertbe

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A telepítés rendkívül egyszerű, és bárki számára kényelmesen elvégezhető. Szerelje fel a párakaput, és hűtse le magát a forró nyári napokon.

 

ENERGIÁT ÉS VIZET TAKARÍT MEG

A párakapu rendszer közvetlenül csapvizet használ a levegő permetezéséhez és hűtéséhez, áramfogyasztás nélkül. A kézi öntözéshez képest 70% vizet takaríthat meg az öntözés során. A párásító géphez képest gyorsabban és hatékonyabban működik.

 

VÉD A ROVAROK ÉS AZ ALLERGIA ELLEN

Meg akar szabadulni a bosszantó rovaroktól, szúnyogoktól vagy pollenektől? A párakapu nagyszerű mechanikai gátként működik a bosszantó rovarok, valamint a pollenek és más allergének ellen. Élvezze a tisztább és egészségesebb levegőt. Az egészséges, tiszta és friss levegő a fizikai és szellemi jóléthez vezető út.


parakapu keszlet

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A továbbfejlesztett párakapurendszer tartós rugalmas csövet, külső csapcsatlakozót, 10 nagy teljesítményű párafúvókát tartalmaz. A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, a hangsúlyt a hosszú élettartamra és az ismétlődő használatra helyezve. Ezért a termék sokoldalúan használható. Emellett a termék formatervezése időtálló és stílusos, így bármely kert ízléses kiegészítőjeként is alkalmas.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Hossz: 10 méter
  • Fúvókák: 10 db (kb. 90 cm-enként)
  • Csatlakozás a kerti tömlőhöz
  • Rögzítőkészlet a tömlő rögzítéséhez

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: