Úszó napelemes szökőkút

Kód: DS14475404
10 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedi úszó napelemes szökőkút nagyszerű dizájnelem a kertbe. Minden kerti tóba, medencébe, különböző vízfelületekre és bárhová, ahol kerti szökőkutat szeretne.

A szökőkút egyedi vízdekoráció a kertbe. Gyönyörű kialakítása mellett segít lehűteni a környező levegőt, és kellemesebbé teszi a kert klímáját.

A napenergiával működő szökőkút hatékony, karbantartásmentes eszköz. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ERŐTELJES ÚSZÓ SZÖKŐKÚT

Ez az eredeti szökőkút megfelelő dísze lesz a tójának. Napelemre működik. A szökőkút a napelem aljára szerelt elektromos szivattyúnak és a cserélhető fúvókáknak köszönhetően különböző effektusokat hozhat létre. A szökőkutat hagyhatja szabadon lebegni a felszínen, vagy tapadókorongokkal rögzítheti egy helyre.


napelemes szokokut

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A telepítés teljesen egyszerű. Először is csatlakoztassa a kívánt fúvókát a napelemhez, és helyezze a szökőkutat egy olyan vízfelületre, ahol elegendő napfény és víz lesz. Ha szeretné, a szökőkutat a szivattyún található tapadókorongokkal rögzítheti.

 

MODERN DESIGN

A szolár szökőkút modern dizájnnal rendelkezik, amely minden kertbe illik. Kizárólag napenergiával működik, így nincs szükség kábelekre vagy elemekre.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA

Készítsen szökőkutat bárhol a kertben. Használja bárhol: kerti tavakban, medencékben és más kerti elemekben. Szépítse kertjét, és adjon új színt kertjének ezzel a szökőkúttal. Halastó szellőztetőnek is alkalmas.


egyedi uszo napelemes szokokut

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az egyedülálló napelemes szökőkútnak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és modern gyártási technológiát használtak fel, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. A továbbfejlesztett, kiváló minőségű napelemek lehetővé teszik a vízszivattyú folyamatos működését.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Napelem teljesítménye: 7V, 1.4W
  • Napelem mérete: 160mm ⅹ 160mm
  • Szivattyú teljesítménye: DC7V / 1.12W
  • Maximális áramlási sebesség: 180L/h
  • Szín: Fekete
  • Anyag: műanyag, napelem
  • Energiaellátás: napelem
  • Elhelyezés: tó, dísz a kert bármely pontján

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: