Kerti rotációs locsoló

Kód: DS26264033
Akció Tipp
4 595 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Elege van a kert és a gyep kézzel történő öntözéséből ? Szeretne egy olyan eszközt, amely segít Önnek kényelmesen és gyorsan öntözni a növényeit? Egyedülálló áron kínálunk Önnek egy hatékony rotációs locsolót.

Az automata kerti locsoló egy gyorscsatlakozóval közvetlenül a kerti tömlőhöz csatlakoztatható. Ezután csak nyissa ki a vízbeömlőnyílást, a víznyomás hatására a locsoló magától elfordul és permetezi a vizet. Kényelmesen öntözheti a gyepet, a növényeket, a virágokat, a zöldségeket és egyebeket. A locsoló 360 fokban forog, hogy tökéletesen és rendszeresen öntözze a teljes öntözőterületet.

A minőségi korrózióálló anyagoknak köszönhetően ez a tartós gyepszóró hosszú távú, gondtalan teljesítményt nyújt.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A TÖKÉLETES KERTÉRT

Ahhoz, hogy kertünk tökéletes legyen, nagy figyelmet kell fordítanunk a megfelelő gondozására. Az egyik legfontosabb teendő a fű és a növények hidratálása. A locsolóval ez gyerekjáték lesz.

A kerti locsolóberendezéseket a gyep, a virágágyások, a fák, a sziklakertek és egyéb dísznövények átfogó öntözésére használják. Egy jól megválasztott locsoló felváltja az öntözőkannát vagy a kerti slagot. Időt, fáradságot és energiát takarít meg, és elegendő öntözést biztosít, különösen hőség és szárazság idején.

 Kerti rotációs locsoló

 

EGYEDI FORGÓ SZÓRÓFEJEK

Az automata kerti locsoló egy gyorscsatlakozóval közvetlenül a kerti tömlőhöz csatlakoztatható. Ezután egyszerűen nyissa ki a vízbeömlőnyílást, a víznyomás hatására a locsoló magától elfordul és permetezi a vizet. Előnye, hogy a locsolót minden alkalommal a kert más-más részére lehet helyezni, amikor öntözni kell.

  

MAGAS MINŐSÉG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A szórófej kiváló minőségű ABS műanyagból és korrózióálló alkatrészekből készült. A modern gyártási technológiával együtt garantált a maximális tartósság és a termék problémamentes működése. Az esőztető speciális kör alakú kialakítása biztosítja, hogy a víz pontosan oda kerüljön, ahová kell. A szórófej bármilyen felületen stabilan áll. A kerekes talapzatnak köszönhetően a locsoló könnyen mozgatható egyik helyről a másikra.

 

IDŐT ÉS VIZET TAKARÍT MEG

Ezt a vízpermetezőt nagyon könnyű használni, és másodpercekbe telik a beállítása. Víztakarékos technológiát is alkalmaz, amely egyenletes vízréteget juttat ki, túlfröccsenés nélkül. Az állítható fúvókáknak köszönhetően beállítható a kívánt öntözési irány.

 

 rotációs locsoló

 

KÖNNYŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT

Először csavarja a forgatható részt szilárdan az alapra. Csatlakoztassa a locsolót a kerti tömlőhöz a gyorscsatlakozó vagy a menet segítségével. Nyissa ki a víz beömlőnyílását. A locsoló nyomás hatására magától működésbe lép. Tartsa elzárva a vízellátást, mielőtt a tömlőt a locsolóhoz csatlakoztatja. Sérülés esetén hagyja abba a termék használatát.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  •  Méretek: 12 cm x 20 cm x 3 cm
  •  Anyag: ABS és PP
  •  Szín: zöld, fekete elemekkel
  •  Csatlakozás a kerti tömlőhöz
  •  Görgők a könnyű kezelhetőségért
  •  Kényelmes öntözés a kertben és a virágágyásokban
  •  Nem igényel elemeket vagy áramot

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: