Esőköpenyek

ESŐKABÁTOK MINDEN IDŐBEN

Az esőkabátok minden ruhatár elengedhetetlen része, különösen azokban az országokban, ahol sok eső esik. Szárazon és melegen tartanak, és megvédik Önt az időjárás viszontagságaitól. Az online vásárlás fejlődésével a tökéletes esőkabát megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az online áruházak minden ízlésnek és pénztárcának megfelelő esőkabátok széles választékát kínálják, az alapkabátoktól a csúcsmárkákig. Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk az esőkabátokba, és hogy mit kell tudnia vásárlás előtt.

Ha esőkabátról van szó, számos stílus, szín és anyag közül választhat. A leggyakoribb anyagok a PVC, a poliészter, a nylon és a Gore-Tex. A PVC esőkabátok a legolcsóbb megoldás, de nem túl légáteresztőek, ami miatt kényelmetlenül érezheti magát. A poliészter esőkabátok jobban lélegzik, mint a PVC, de nem túl tartósak. A nejlon esőkabátok könnyűek és könnyen hordozhatók, így ideálisak a szabadtéri tevékenységekhez. A Gore-Tex esőkabátok drágábbak, de légáteresztőek és vízállóak, így a szabadtéri sportok szerelmesei körében népszerű választásnak számítanak.

Legnépszerűbb termékek

egyedi palást esőbe
 
7 785 Ft
összesen 1 termék

Ár

7785 Ft7786 Ft
177857786
egyedi palást esőbe
7 785 Ft

  Élvezze a kerékpározást esős időben is a kiváló és tartós kerékpáros esőkabátnak köszönhetően. Túrázáskor is ideális választás, mivel nemcsak Önt, hanem a hátizsákját is...

DS43157451

Az esőkabát kiválasztásakor a stílust is figyelembe kell vennie. Különböző stílusok léteznek, beleértve az esőkabátokat, kabátokat, anorákokat és ponchókat. Az esőkabátok klasszikus stílusúak, amelyek hivatalos és alkalmi alkalmakra egyaránt alkalmasak. A parkák hosszabb esőkabátok, amelyek nagyobb fedettséget és meleget biztosítanak. Az anorákok könnyű esőkabátok, amelyek ideálisak a szabadtéri tevékenységekhez. A ponchók laza szabású esőkabátok, amelyeket könnyű felvenni és levenni.

A stílus és az anyag mellett az esőkabát méretét és illeszkedését is figyelembe kell vennie. Meg kell győződnie arról, hogy az esőkabát jól illeszkedik Önhöz, kényelmes mozgást tesz lehetővé, és elegendő hely van alatta a rétegek viseléséhez. Az esőkabát hosszát is feltétlenül figyelembe kell venni. A hosszabb esőkabát nagyobb fedettséget biztosít, és szárazon tartja az alsótestét.