Elektromos kutyakiképző nyakörv

Kód: DS70915226
16 710 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Használja ki ezt a szenzációs elektromos kutyakiképző nyakörvet, amelyet arra terveztek, hogy megbízhatóan és hatékonyan képezze és edzze kutyáját. Gyorsan és egyszerűen kiváló eredményeket érhet el.

Gyors és hatékony módszert keres négylábú kedvence kiképzésére? Tegye a forradalmi tréningnyakörvet a kutyájára, majd a vezérlő és a hangutasítások segítségével tanítsa meg kutyáját együttműködésre és engedelmességre.

Az elektromos kutyanyakörv hatékony kiképző nyakörv, és használata a kutyakiképzés leghatékonyabb módszere. Használata maximálisan biztonságos, egyszerű és kényelmes.

A nyakörv univerzális, minden fajta számára alkalmas, mivel pontosan alkalmazkodik a kutya nyakának kerületéhez - 20-50 cm.

Fontos tényező ennek az elektromos kutyanyakörvnek a 200 m-es hatótávolsága, amely lehetővé teszi a valódi használatát nemcsak az udvaron, hanem a parkban vagy más nyitott területeken is.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely tartalmaz: rugalmas futópórázt kutyához + világító kutyanyakörvet, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt talál egy dupla csomag szőrfésülő kesztyűt kutyáknak és macskáknak, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Ha van háziállata, ez az öntisztító szőrtelenítő kefe szó szerint kötelező darab. Idegeket, időt és pénzt takarít meg.

Az egyszerű és gyors takarításhoz alkalmas egy spray felmosó, amellyel azonnal feltakaríthatja a háziállat által hagyott rendetlenséget.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ELEKTROMOS KUTYAKIKÉPZŐ NYAKÖRV

 • Praktikus és hasznos segítség a kutyakiképzésben
 • Egyedülálló eszköz hangjelzéssel, fénnyel, rezgéssel és statikus elektromos impulzussal
 • A valódi hatótávolsága akár 200 m is lehet
 • Kutyakiképzésre tervezték - az alapvető parancsok megtanulására
 • Használata biztonságos - a rezgés és az elektromos kisülés automatikus leállítási funkciójával nem érinti közvetlenül a kutya bőrét
 • Állítható: 20 - 50 cm
 • A kutya súlya nem jelent korlátozást a használat során

 

MI A SIKER TITKA?

Ez az egyedülálló tréningnyakörv a kutyakiképzés leghatékonyabb módszerét alkalmazza. A nyakörvet a kiképző - a kutyatulajdonos - hangparancsaival egyidejűleg használják. A kutya gyorsan megtanul reagálni a rezgésekre és elektromos impulzusokra, amelyek arra szolgálnak, hogy figyelmeztessék a kutyát, hogy olyasmit tesz, amit nem szabadna. Idővel a kutya az elektromos impulzusok használata nélkül is reagálni fog a parancsokra.

 

HOGYAN HASZNÁLJÁK AZ ELEKTROMOS KUTYANYAKÖRVET?

Az elektromos kutyanyakörvvel való kiképzés nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. A fő elv az, hogy a kutyának ad egy parancsot, és ha valami mást tesz, akkor egy finom jelzéssel figyelmezteti, hogy még nem teljesítette az utasítást.  Egy idő után ez szokássá válik, és a kutya elkezd engedelmeskedni.

Mivel a kutyakiképzés a parancs mellett kézjeleket is használ, a kiképző nyakörvnek köszönhetően akár 200 m távolságból is megtaníthatja kutyáját a parancsok betartására. Egyszerűen csak tegye a nyakörvet a kutyájára, és már kezdődhet is a kiképzés.

 

IDEÁLIS ÉS BIZTONSÁGOS KUTYAKIKÉPZÉSHEZ

A biztonság rendkívül fontos tényező minden kutyatulajdonos számára. Ezt az úttörő elektromos kutyakiképző nyakörvet úgy tervezték, hogy valóban biztonságos legyen. A nyakörv használatakor nincs szükség arra, hogy a nyakörv közvetlenül a kutya bőréhez érjen. Ugyanakkor ez a készülék automatikus leállító funkciót tartalmaz a rezgések és elektromos kisülések esetén.

 

MINDEN KUTYATÍPUS SZÁMÁRA ALKALMAS

Négylábú kedvencét is rendkívül könnyen kiképezheti. A nyakörv használatánál nem a kutya súlya a döntő, hanem a nyak körmérete, ahol a nyakörv 20-50 cm-es körméretre állítható.

 

ELEKTROMOS NYAKÖRV AKÁR 200 M-ES HATÓTÁVOLSÁGGAL

Gazdagítsa a kutyával való kapcsolatát - ami a kutyatulajdonos számára is nagyon fontos -, és tanítsa meg neki, hogy tartsa tiszteletben a szabályokat, és a távirányítóval nagyobb távolságból is gyorsan megértse a parancsait. Ez az egyedülálló tréning nyakörv gyengéd statikus elektromos impulzusokat és rezgéseket használ, hogy akár 200 m-es távolságból is adhasson parancsokat.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

A csomag tartalma:

 • távirányító, vevőegység, nyakörv, elemek, tesztdióda, tartalék elektródadugó és használati utasítás.

Távirányító:

 • Méretek: 120 x 25 x 45 mm
 • Tápegység: 9 V-os elem
 • Kihúzható antenna: 200 m-es hatótávolságig
 • Funkciók: fény- és hangriasztás, rezgés és elektromos impulzus
 • éjszakai fény

Nyakörv:

 • méretek: állítható hossz: 20 - 50 cm
 • vevőkészülék: 43 x 68 x 38 mm
 • tápellátás: 2 x 1,5 V-os AAA elemek

 

Használati utasítás: Elektromos kutyakiképző nyakörv

 


 

A MI TIPPÜNK

 

LABDADOBÓ KUTYAJÁTÉK

labdadobó kutyajáték

Kis kedvenceink olyan sok mindennel boldoggá tesznek minket, hogy örülünk, ha a változatosság kedvéért ismét boldoggá tehetjük őket, és elvisszük őket a parkba, ahol labdát dobálunk nekik, hogy jól elszaladgálhassanak. Ha Ön nem is éppen egy dobóbajnok, ezzel a labdakatapulttal azzá válhat!

 

 

EGYEDI EDZŐNYAKÖRV UGATÁS ELLEN

 

ugatásgátló nyakörv kiképzéshez

 

Ismerjen meg a minőségi ugatásgátló nyakörvet, amely leszoktatja kutyáját az állandó ugatásról. Nincs több elégedetlen szomszéd, nincs több éjszakai ébredés vagy idegesség a folyamatosan ugató kutya miatt.

 

 

VILÁGÍTÓ KUTYANYAKÖRV

 

világító kutyanyakörv

 

Ne aggódjon amiatt, hogy elveszíti négylábú kedvencét egy sötét parkban tett séta során – vegyen neki egy világító LED nyakörvetA nyakörv megbízhatóan megvédi kutyáját vagy macskáját a sofőrök figyelmetlenségétől.

 

 

EGYEDI FUTÓPÓRÁZ SPORTOLÁSHOZ

 

rugalmas futópóráz övvel kutyákhoz

 

Ezt a jó minőségű kutyapórázt futáshoz tervezték minden sportoló számára, aki szeret a kutyájával futni. A speciális rugalmas résznek köszönhetően a póráz fokozatosan megfeszül, hogy ne legyen rángatás, húzás vagy sérülés.

 

 

EGYEDI RIASZTÓ MACSKÁKNAK ÉS KUTYÁKNAK A NYAKÖRVRE

 

nyakörvre csatolható kullancs- és bolhariasztó macskáknak és kutyáknak

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletes riasztószerként működik kullancsok és bolhák ellen. Bármilyen nyakörvre rögzíthető, és minden kutyának és macskának alkalmas.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: