Kutyanyíró gépek

NYÍRÓGÉPEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Szőrös barátja gondozásakor nagyon fontos, hogy minőségi nyírógépkészletbe fektessen. Ezzel nem csak időt és pénzt takaríthat meg, amit egy profi fodrásznak kellene áldoznia, de lehetővé teszi azt is, hogy kutyája szőrzetének hosszát és stílusát az Ön ízlésének megfelelően alakítsa.

Webáruházunkban kifejezetten kutyaszőr vágására tervezett nyírógépek széles választékát kínáljuk. Akár profi kutyakozmetikus, akár olyan állattartó, aki szőrös barátját szeretné levágni, nálunk megtalálhatja a tökéletes eszközöket a feladathoz.


 

Legnépszerűbb termékek

professzionalis kutyaszornyiro gep
Professzionális kutyaszőrnyíró gép
Raktáron (>5 db)
DS31422007
 
15 120 Ft
összesen 1 termék

Ár

15120 Ft15121 Ft
11512015121
professzionalis kutyaszornyiro gep
15 120 Ft

  Ismerje meg az egyedi kutyaszőrnyíró gépet a legbiztonságosabb, leggyorsabb, fájdalommentes és kényelmes szőrnyírásért a háziállatok számára. A kutyakozmetikai szakemberek...

DS31422007

Választékunkban különböző márkák és modellek szerepelnek, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek és költségvetéseknek. Vannak zsinórvágó trimmereink és akkumulátoros trimmereink, mindegyiknek megvannak a maga előnyei. A vezetékes trimmerek általában nagyobb teljesítményűek és megbízhatóbbak, így kiváló választásnak bizonyulnak a nehéz ápolási feladatokhoz. A vezeték nélküli trimmerek viszont kényelmesebbek és hordozhatóbbak, így útközben is ápolhatja kedvencét.

A trimmerek típusa mellett fontos figyelembe venni a pengék méretét és minőségét is. A különböző fajták és szőrtípusok eltérő méretű pengéket igényelhetnek, ezért fontos, hogy a kutyájának megfelelőt válassza. Trimmereink többféle pengemérettel rendelkeznek, és kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a sima és egyenletes vágást.