Hordozható ultrahangos állatriasztó és tréner

Kód: DS57586781
11 880 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerkedjen meg ezzel a nagy teljesítményű hordozható kutyariasztóval, amely alkalmas kutyakiképzésre, de a szabadon mozgó kutyák és macskák elriasztására is.

Az ultrahangos jelek modern technológiájának segítségével a változó frekvenciájú hangtartományban csendesen és nem mérgező módon taszítja az állatokat. Ugyanakkor a kutyák kiképzésére szolgál, amikor azonnal tudatja vele, hogy olyat csinál, amit nem szabad. Ideális arra is, hogy leszoktassa kutyáját az ugatásról.

A gomb megnyomásakor az ultrahangos hangszóró magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, amelyek nagyon kellemetlenek az állatok számára. A jelek hatással vannak az idegrendszerükre. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák.

Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a kutyariasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekekre, az emberekre, és semmilyen módon nem károsítja az állatokat. Ez egy hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG AZ EGYEDI ULTRAHANGOS KUTYAKIKÉPZŐT ÉS RIASZTÓT

Zavarják a szabadon mozgó kutyák? Aggódik a saját vagy szerettei biztonsága miatt? Korszerű oktatóeszközt keres a hatékony kutyakiképzéshez? Ez az egyedülálló ultrahangos tréner és riasztó Önnek lett kitalálva.

 • Ultrahangtechnika
 • Erőteljes edzési segédeszköz
 • Nem igényel karbantartást
 • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
 • A legerősebb készülék nagy hatótávval

 egyedi allatriaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ

Ez az egyedi riasztó az ultrahangfrekvenciás jelek legújabb technológiáját használja. A gomb megnyomásakor a riasztó változó frekvenciájú hangot ad ki. A jelek hatással vannak az állatok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való tájékozódás hiányát okozzák. Az állatok szívesebben hagyják el ezt a területet.

 

IDEÁLIS KUTYAKIKÉPZŐ BERENDEZÉS

Az elektronikus szimulátor ultrahanghullámok továbbítására szolgál, amelyet a kutyák akár 15 méteres hatótávolságban is hallanak. A készülék által kibocsátott ultrahang felkelti a kutya figyelmét, és segít az állat viselkedésének javításában. Ideális oktatóeszköz akkor is, ha le kell szoktatnia a kutyáját az ugatásról.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLÓGIAI ÉS HUMÁNUS MEGOLDÁS

Az ultrahangfrekvenciás jelek modern technológiájának segítségével ez a készülék csendesen és nem mérgező módon védi Önt. Ugyanakkor teljesen biztonságos kutyák és macskák számára. A kibocsátott hang nagyon kellemetlen számukra, de semmilyen módon nem károsítja őket.

 hordozhato kutyariaszto

 

ERŐS LED ZSEBLÁMPA

Ez a többfunkciós készülék beépített, nagy teljesítményű LED lámpával rendelkezik, amely esti sétákhoz és a téli hónapokban mindenképpen megfelelő segítség. Az Ön védelmét szolgáló riasztó és egy hatékony LED zseblámpa is egyben.

 

BÁRMILYEN MACSKÁHOZ ÉS KUTYÁHOZ

Az ultrahanghullámok nagy tartományának köszönhetően ez a tréner és riasztó minden kutya- és macskafajta ellen alkalmas. Felhasználása rendkívül széles. Használja a macskák elleni küzdelemben a telkén, a szabadon mozgó kutyák ellen és a kutyája kiképzéséhez is.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a segédeszköznek a gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a kéziriasztó kitart.

 riaszto kutyak ellen

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Ultrahangos riasztó, kutyakiképző
 • Biztonságos állatok és emberek számára
 • 150 dB erősségű ultrahangot bocsát ki, ami az ember számára szinte hallhatatlan
 • A kutya kiképzésére szolgál
 • Kutyák elriasztására használják
 • Beépített 2 LED zseblámpa
 • Praktikus csuklópánt
 • Gomb az edzési vagy elrettentő funkciók aktiválásához
 • Tápellátás: 1 x 6F22 9V elem
 • Méretek: 13 cm x 4 cm x 2,5 cm
 • A termék CE minősítéssel rendelkezik
 • Kék szín
 • *A termékváltozatot a raktárkészletünk rendelkezésre állása alapján küldjük.

 

A MI TIPPÜNK

 

LABDADOBÓ KUTYAJÁTÉK

labdadobó kutyajáték

Kis kedvenceink olyan sok mindennel boldoggá tesznek minket, hogy örülünk, ha a változatosság kedvéért ismét boldoggá tehetjük őket, és elvisszük őket a parkba, ahol labdát dobálunk nekik, hogy jól elszaladgálhassanak. Ha Ön nem is éppen egy dobóbajnok, ezzel a labdakatapulttal azzá válhat!

 

 

EGYEDI EDZŐNYAKÖRV UGATÁS ELLEN

 

ugatásgátló nyakörv kiképzéshez

 

Ismerjen meg a minőségi ugatásgátló nyakörvet, amely leszoktatja kutyáját az állandó ugatásról. Nincs több elégedetlen szomszéd, nincs több éjszakai ébredés vagy idegesség a folyamatosan ugató kutya miatt.

 

 

VILÁGÍTÓ KUTYANYAKÖRV

 

világító kutyanyakörv

 

Ne aggódjon amiatt, hogy elveszíti négylábú kedvencét egy sötét parkban tett séta során – vegyen neki egy világító LED nyakörvetA nyakörv megbízhatóan megvédi kutyáját vagy macskáját a sofőrök figyelmetlenségétől.

 

 

EGYEDI FUTÓPÓRÁZ SPORTOLÁSHOZ

 

rugalmas futópóráz övvel kutyákhoz

 

Ezt a jó minőségű kutyapórázt futáshoz tervezték minden sportoló számára, aki szeret a kutyájával futni. A speciális rugalmas résznek köszönhetően a póráz fokozatosan megfeszül, hogy ne legyen rángatás, húzás vagy sérülés.

 

 

EGYEDI RIASZTÓ MACSKÁKNAK ÉS KUTYÁKNAK A NYAKÖRVRE

 

nyakörvre csatolható kullancs- és bolhariasztó macskáknak és kutyáknak

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletes riasztószerként működik kullancsok és bolhák ellen. Bármilyen nyakörvre rögzíthető, és minden kutyának és macskának alkalmas.

 

 

ELEKTROMOS KUTYAKIKÉPZŐ NYAKÖRV

 

elektromos kutyakiképző nyakörv

 

Használja ki ezt a szenzációs elektromos kutyakiképző nyakörvet, amelyet arra terveztek, hogy megbízhatóan és hatékonyan képezze és edzze kutyáját. Gyorsan és egyszerűen kiváló eredményeket érhet el.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: