Nyakörvre csatolható kullancs- és bolhariasztó macskáknak és kutyáknak

Kód: DS34554830
10 530 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletes riasztószerként működik kullancsok és bolhák ellen. Bármilyen nyakörvre rögzíthető, és minden kutyának és macskának alkalmas.

Az ultrahang frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védi kedvencét a kullancsoktól és bolháktól. Speciális ultrahangjelek hatnak a kullancsok és bolhák idegrendszerére. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a terepen, ami a helyszín elhagyásához és kedvence tökéletes védelméhez vezet.

Az egyedi szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a macskákra, kutyákra, gyerekekre és felnőttekre. A speciális ultrahanghullámok csak rovarokon hatásosak. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a kullancsok és bolhák ellen.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. Fedezze fel a kutyák és macskák védelmének innovatív módját. A modern ultrahangos technológia segít ebben.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvezményes csomag - Póráz kutyával való futáshoz + Világító nyakörv a kutyának, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Egy csomag, amely 2 db szőreltávolító kesztyűt tartalmaz kutya és macska szőrre, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Ha van házi kedvence, ez Ön otthonából is elengedhetetlen az öntisztító szőrtelenítő. Idegeket, időt és pénzt takarít meg.

Az egyszerű és gyors tisztítás érdekében ajánljuk a szórófejes felmosót, amellyel azonnal feltakaríthatja kedvence után a szennyeződéseket.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI RIASZTÓ MACSKÁKNAK ÉS KUTYÁKNAK A NYAKÖRVRE

Megoldást keres a bolhák végleges leküzdésére? Meg akarja szabadítani kedvencét a kullancsoktól? Olyan megoldást kínálunk, amely segít ebben. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangtechnika
  • Változtassa a nyakörvet egy kártevőriasztó erőtérre
  • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
  • Kullancsok, bolhák és egyéb rovarok ellen

 
bolhariaszto kutyanyakorve

HOGYAN MŰKÖDIK A KULLANCS ÉS A BOLHARIASZTÓ

Ez az egyedi riasztó a legújabb ultrahang frekvenciajelek technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon képes megvédeni állatát akár 6 m2-ig.

A jelek hatással vannak a rovar idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák. A kártevők nem támadják meg kedvencét, éppen ellenkezőleg, igyekeznek a lehető leggyorsabban elmenekülni a közelükből.

A frekvenciajelek nem hallhatók az emberek, a kutyák és a macskák számára, és nem mutatták ki negatív hatásukat. Nem kelt olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektromos eszközökre.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a kullancsok és bolhák eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szükség az egészségre ártalmas mérgező termékekre. Egyszerűen kapcsolja be ezt az elektronikus eszközt, és nézze meg, hogyan védi meg kedvencét csendesen és nem mérgező módon a modern ultrahang frekvenciajel technológiával.

 kullancsoriaszto kutyanyakorve

 

MINDEN KUTYÁNAK ÉS MACSKÁNAK

Mostantól nem kell attól tartania, hogy a riasztónyakörv nem illeszkedik kedvencéhez. Ezt a nagyszerű riasztót minden nyakörvre felhelyezheti. Alkalmas nagy és kicsi kutyák és minden macska számára.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a bolhák elleni riasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a termék kitart.

 kullancsriaszto cicaknak

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Akkumulátor teljesítmény: 1 x cr2032 (tartozék)
  • Hatékony tartomány: kb. 6 m2
  • Frekvencia: 40 khz +/- 10%
  • Németországban készült

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: