Nyakörvre csatolható kullancs- és bolhariasztó macskáknak és kutyáknak

Kód: DS34554830
10 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletes riasztószerként működik kullancsok és bolhák ellen. Bármilyen nyakörvre rögzíthető, és minden kutyának és macskának alkalmas.

Az ultrahang frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védi kedvencét a kullancsoktól és bolháktól. Speciális ultrahangjelek hatnak a kullancsok és bolhák idegrendszerére. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a terepen, ami a helyszín elhagyásához és kedvence tökéletes védelméhez vezet.

Az egyedi szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a macskákra, kutyákra, gyerekekre és felnőttekre. A speciális ultrahanghullámok csak rovarokon hatásosak. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a kullancsok és bolhák ellen.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. Fedezze fel a kutyák és macskák védelmének innovatív módját. A modern ultrahangos technológia segít ebben.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvezményes csomag - Póráz kutyával való futáshoz + Világító nyakörv a kutyának, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Egy csomag, amely 2 db szőreltávolító kesztyűt tartalmaz kutya és macska szőrre, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Ha van házi kedvence, ez Ön otthonából is elengedhetetlen az öntisztító szőrtelenítő. Idegeket, időt és pénzt takarít meg.

Az egyszerű és gyors tisztítás érdekében ajánljuk a szórófejes felmosót, amellyel azonnal feltakaríthatja kedvence után a szennyeződéseket.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI RIASZTÓ MACSKÁKNAK ÉS KUTYÁKNAK A NYAKÖRVRE

Megoldást keres a bolhák végleges leküzdésére? Meg akarja szabadítani kedvencét a kullancsoktól? Olyan megoldást kínálunk, amely segít ebben. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangtechnika
  • Változtassa a nyakörvet egy kártevőriasztó erőtérre
  • Nem toxikus, vegyszermentes, méregmentes
  • Kullancsok, bolhák és egyéb rovarok ellen

 
bolhariaszto kutyanyakorve

HOGYAN MŰKÖDIK A KULLANCS ÉS A BOLHARIASZTÓ

Ez az egyedi riasztó a legújabb ultrahang frekvenciajelek technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon képes megvédeni állatát akár 6 m2-ig.

A jelek hatással vannak a rovar idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák. A kártevők nem támadják meg kedvencét, éppen ellenkezőleg, igyekeznek a lehető leggyorsabban elmenekülni a közelükből.

A frekvenciajelek nem hallhatók az emberek, a kutyák és a macskák számára, és nem mutatták ki negatív hatásukat. Nem kelt olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektromos eszközökre.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a kullancsok és bolhák eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szükség az egészségre ártalmas mérgező termékekre. Egyszerűen kapcsolja be ezt az elektronikus eszközt, és nézze meg, hogyan védi meg kedvencét csendesen és nem mérgező módon a modern ultrahang frekvenciajel technológiával.

 

 kullancsoriaszto kutyanyakorve

 

MINDEN KUTYÁNAK ÉS MACSKÁNAK

Mostantól nem kell attól tartania, hogy a riasztónyakörv nem illeszkedik kedvencéhez. Ezt a nagyszerű riasztót minden nyakörvre felhelyezheti. Alkalmas nagy és kicsi kutyák és minden macska számára.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a bolhák elleni riasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtak, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a termék kitart.

 

 kullancsriaszto cicaknak

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Működési hatótáv: 3m
  • Töltés: USB kábel
  • Munkaidő: legfeljebb 5 nap

 

A MI TIPPÜNK

 

LABDADOBÓ KUTYAJÁTÉK

labdadobó kutyajáték

Kis kedvenceink olyan sok mindennel boldoggá tesznek minket, hogy örülünk, ha a változatosság kedvéért ismét boldoggá tehetjük őket, és elvisszük őket a parkba, ahol labdát dobálunk nekik, hogy jól elszaladgálhassanak. Ha Ön nem is éppen egy dobóbajnok, ezzel a labdakatapulttal azzá válhat!

 

 

EGYEDI EDZŐNYAKÖRV UGATÁS ELLEN

 

ugatásgátló nyakörv kiképzéshez

 

Ismerjen meg a minőségi ugatásgátló nyakörvet, amely leszoktatja kutyáját az állandó ugatásról. Nincs több elégedetlen szomszéd, nincs több éjszakai ébredés vagy idegesség a folyamatosan ugató kutya miatt.

 

 

VILÁGÍTÓ KUTYANYAKÖRV

 

világító kutyanyakörv

 

Ne aggódjon amiatt, hogy elveszíti négylábú kedvencét egy sötét parkban tett séta során – vegyen neki egy világító LED nyakörvetA nyakörv megbízhatóan megvédi kutyáját vagy macskáját a sofőrök figyelmetlenségétől.

 

 

EGYEDI FUTÓPÓRÁZ SPORTOLÁSHOZ

 

rugalmas futópóráz övvel kutyákhoz

 

Ezt a jó minőségű kutyapórázt futáshoz tervezték minden sportoló számára, aki szeret a kutyájával futni. A speciális rugalmas résznek köszönhetően a póráz fokozatosan megfeszül, hogy ne legyen rángatás, húzás vagy sérülés.

 

 

ELEKTROMOS KUTYAKIKÉPZŐ NYAKÖRV

 

elektromos kutyakiképző nyakörv

 

Használja ki ezt a szenzációs elektromos kutyakiképző nyakörvet, amelyet arra terveztek, hogy megbízhatóan és hatékonyan képezze és edzze kutyáját. Gyorsan és egyszerűen kiváló eredményeket érhet el.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: