Belebújós TV néző takaró

Kód: DS47322224 DS73660771 Kérjük, válasszon változatot
6 935 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

 

Ismerkedjen meg ezzel a speciális, belebújós, ujjas TV néző takaróval, amely tökéletesen megvédi a hidegtől és a fázástól. Ideális megoldás tévézéshez, olvasáshoz, hímzéshez, pihenéshez és egyéb tevékenységekhez.

Speciális anyagokból készült, amelyek nagyon melegek és hőszabályozók. Az ujjaknak köszönhetően nem kell kitakaródzni csatorna váltáskor, evéskor, teázáskor, így nem veszít melegséget.

Kényeztesse magát kivételes kényelemmel és jótékony melegséggel. A TV takaró rendkívül kellemes tapintású és nem irritál, így kivételesnek fogja magad érezni vele. Ráadásul hihetetlenül jól néz ki. Ideális méretek, kivételes anyagminőség és gyártás teszi ezt a takarót árkategóriájában prémium termékké.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI BELEBÚJÓS TELEVÍZIÓNÉZŐ TAKARÓ

Ön is utálja, amikor a hideg, téli estéken a takarója alá kell húzódnia, és mégis fázik? Megoldást kínálunk Önnek - ez az egyedi ujjas-belebújós takaró, amely egyedülálló mozgásszabadságot és egyben tökéletes melegséget biztosít. Nem számít, milyen tevékenységet végez, ez a takaró mindig melegen tartja. Az ujjak lehetővé teszik, hogy kezébe vegyen egy csésze teát, egy távirányítót vagy egy könyvet anélkül, hogy ki kéne takaródzni.

 ujjas takaro

 

HOL TUDJA KIHASZNÁLNI A TAKARÓT

Nem számít, mit csinál, akár könyvet olvas, tévét néz, köt, videojátékokat játszik vagy más tevékenységet folytat. Egyszerűen beleszeret ebbe a takaróba. Melegen fogja tartani. A puha és kényelmes anyag kényeztet. Úgy fogja magát érezni, mint a felhőkben.

 

TÖKÉLETES MÉRET

Ez a TV néző takaró felbecsülhetetlen kényelmet biztosít az ideális 160x120 cm-es méreteknek köszönhetően, amelyek sokoldalú használatot, valamint könnyű tárolást és hordozhatóságot biztosítanak. Kényelmesen magaddal viheted mindenhova.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat, modern gyártási technológiával használták fel. Így biztos lehet benne, hogy ez a takaró hosszú évekig szolgálni fogja Önt. Sokkal tartósabb, mint egy sima takaró, melegebb, praktikusabb, kellemesebb tapintású és stílusos is.

 

 Belebújós-TV-néző-takaró2

 

AZONNALI MELEGSÉG

A különleges, tapintásra is csodálatosan kellemes anyagnak köszönhetően a takaró jótékony meleget biztosít. Ha inni, enni szeretne valamit, vagy csatornát váltani, nem veszíti el a meleget. Nincs több kitakaródzás. Élvezze a meleget és a kivételes kényelmet.

 

A LEGNÉPSZERŰBB TAKARÓ

Ez a takaró jelenleg a legnépszerűbb a piacon. Egyedülálló minősége, tökéletes anyaga és különleges kialakítása miatt rendkívül népszerű. Csatlakozzon a több millió elégedett felhasználóhoz.

 

MINDENKINEK ALKALMAS

Az ujjas takaró valóban mindenkit megnyer. Alkalmas gyermekeknek, felnőtteknek, férfiaknak, nőknek, de határozottan az idősebbek értékelik a legjobban. Eredeti ajándéknak is ideális bármilyen ünnepre.

 tvnezeshez tervezett takaro

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: gyapjú - puha és meleg
  • Szín: kék, fekete
  • Méret: 160 x 120 cm
  • Mosható mosógépben

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: