Ultrahangos madárriasztó kék villanófénnyel

Kód: DS69715113
21 235 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a hatékony madárijesztőt, amely tökéletesen taszítja a galambokat, seregélyeket, rigókat, fecskéket és más madarakat.

Az ultrahangos jelek modern technológiájának és egy speciális, változó frekvenciájú kék fénynek köszönhetően csendesen és nem mérgezően taszítja a madarakat.

Ezek a hangok kimutathatóan visszataszítóak a madarak számára. Más állatokra ártalmatlanok.

A készülék rendszeres időközönként beindít egy ultrahangos hangszórót, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat bocsát ki, ami nagyon kellemetlen a nyest és más rágcsálók számára.

A jelek befolyásolják az idegrendszerüket. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a helyszín elhagyásához vezet.

A speciális ultrahangos hangszóró magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, amelyek nagyon kellemetlenek a madarak számára.

A jelek hatással vannak az idegrendszerükre. Félelmet, szorongást és a terepen való tájékozódás hiányát okozzák, ami a helyszín elhagyásához vezet. Nagy zajban is működik.

Az egyedi szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a madárijesztő tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyerekekre, az emberekre, és semmilyen módon nem károsítja a madarakat. Csak arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a védett területet.

Ez egy olyan hatékony, humánus, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás, amely megoldja a nem kívánatos látogatókkal való problémákat.

A riasztó használható kertekben, parkokban, gyümölcsösökben, mezőkön, erkélyeken, szőlőültetvényeken, nyaralókban, kempingekben és egyéb külterületeken.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje vagy háza védelmére. Az ultrahangtechnika az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy megszabaduljon a nemkívánatos madaraktól.


 

A MI TIPPÜNK

Egy kedvező csomagot kínálunk Önnek, amely 2 darab ultrahangos madárriasztót tartalmaz kedvezményes áron.

Más hatékony távoltartókat és riasztó eszközöket is kínálunk különböző típusú állatok és rovarok ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MINŐSÉGI ULTRAHANGOS MADÁR - ÉS GALAMBRIASZTÓ

Meg kell védenie termését a kertben vagy a gyümölcsösben a különféle madaraktól? Vagy az idegesítő galambok zaklatják nyugalmát a kertben vagy a teraszon? Egy speciális ultrahangos madárriasztó segít a madarak, például galamb, cinege, fecske, rigó és más madarak kiűzésében a kertből, ezáltal védve a termést. Alkalmas erkélyre vagy házba, riasztóként a bosszantó madarak ellen. Ez a különleges technológia maximálisan hatékony és eredményes.

Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangos hangtechnika
  • Változtassa kertjét egy erőtérre, hogy elűzze a nem kívánatos látogatókat
  • Karbantartásmentes, elemes
  • Nem mérgező, vegyszerek, méreg nélkül
  • A legerősebb eszköz nagy hatótávolsággal
  • Németországban készült


ultrahangos riaszto madarak ellen

 

KÜLÖNLEGES KÉKFÉNY-TECHNOLÓGIA A MADARAK ELIJESZTÉSÉRE

Ez az egyedülálló madárijesztő a legmodernebb kékfény-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi földjét. A kék reflektorok megerősített elrettentő hatását az állatok elriasztásában széles körben alkalmazzák. A készülék automatikusan fénysorozatot bocsát ki éjszaka és szürkületkor, természetes és állandó akadályként szolgálva.

A kék szín nagyon ritka a természetben (flóra és fauna), ezért az állatok veszélyt látnak benne. A legtöbb éjszakai madár aktívan kerüli ezt a fényt. Félelmet és szorongást éreznek, ezért kerülik a védett környezetet.

 

HOL HELYEZZE EL A MADÁRRIASZTÓT

A madárijesztő ideális helye a gyümölcsösökön, réteken, gazdaságokban, épület szélén, kerítésen, fán, erkély szélén, garázsban, vagy az ültetések között, esetleg a gyepen. A készülék vízálló és ellenáll az időjárási viszonyoknak.

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÁLLATRIASZTÓ

Ez az egyedi madárriasztó a legmodernebb ultrahangos frekvenciajel-technológiát használja, amely csendesen és nem mérgező módon védi meg a kertjét. Bekapcsolás után a riasztó változó frekvenciájú hangot bocsát ki. A jelek befolyásolják az állatok idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Az állatok ezért inkább elhagyják ezt a területet.

 
Ultrahangos-madárriasztó-kék-villanófénnyel

 

MAXIMÁLISAN TERMÉSZETBARÁT ÉS EMBERI MEGOLDÁS

Ismerje meg a legtermészetbarátabb állatriasztás módját. Mostantól már nincs szüksége mérgező permetekre vagy más módszerekre.  Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon védheti autóját.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ÁLLATRIASZTÓT?

A készülék karbantartásmentes, vezeték nélküli eszköz, ellenáll az szélviszonyoknak és vízálló. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt helyre rögzíti, bekapcsolja és figyeli, hogyan segít eűzni a bosszantó madarakat. Ez 24 órás védelmet nyújt.

 

BÁRMILYEN MADÁRFAJRA

Ennek a napelemes riasztónak a használata rendkívül széleskörű. A madárriasztó speciális technológiának köszönhetően a riasztó alkalmas galambok, cinegék, rigók, seregélyek és más madarak elriasztására.

 

 Ultrahangos-madárriasztó-kék-villanófénnyel-egyedi

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek az madárriasztó eszköznek a gyártásakor a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták, amelyek biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz.


 

A MI TIPPÜNK

 

SPECIÁLIS MADÁRRIASZTÓ FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGOK

specialis-madarriaszto-fenyvisszavero-szalagok

Próbálja ki a speciális fényvisszaverő szalagokat a fecskék, galambok, verebek, szarkák és más madarak ellen, és védje meg könnyedén a kerti növényeket és a termést.

 

 

MADÁRIJESZTŐ SÓLYOM - EGY RAGADOZÓ MADÁR MODELLJE

madarijeszto-solyom-egy-ragadozo-madar-modellje

Hatékony védelem a madarak ellenA műanyag sólyom galambok, szarkák, rigók, fecskék és más madarak elriasztójaként működik. A madár- és galambriasztó a madarak természetes ösztönei alapján működik, mivel a sólyom a természetes ellenségük.

 

 

MADÁRRIASZTÓ RAGADOZÓ HANGUTÁNZÁSSAL

madárriasztó ragadozó hangutánzással

A hang alapú madárriasztó csodálatos eszköz azok számára, akiknek távol kell tartaniuk a madarakat a kertjükből vagy a veteményestől. Többé nem kell néznie a tönkrement termést vagy az autóján lévő koszos foltokat.

 

 

MINŐSÉGI VÉDŐ MADÁRHÁLÓ

minőségi védő madárháló

Ismerje meg ezt a minőségi madarak elleni hálót, amely tökéletes mechanikai akadályként szolgál a galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

 

 

MADÁRRIASZTÓ TÜSKE

madárriasztó tüske

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: