Szakáll sablon a professzionális borotválkozáshoz

Kód: DS33793708
6 375 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg ezt a prémium kategóriás szakállápoló készletet. Mostantól kényelmesen, egyszerűen és gyorsan, pillanatok alatt professzionális szakállat varázsolhat. Csak használja ezt az eszközt, és a szakálla tökéletes lesz, mint egy profi.

A készlet 5 méretet tartalmaz, így tetszés szerint változtathatod a méreteket. Minden alkalommal ugyanazt a tökéletes eredményt fogja elérni. Az egyedülálló, átlátszó kialakítás tökéletes és pontos illeszkedést tesz lehetővé. A fogantyúnak köszönhetően a sablon pontosan a helyén tartható, és semmilyen módon nem zavarja a borotválkozást.

A sablon hagyományos borotvával használható. A sablon használata jelentősen csökkenti a borotválkozási időt. Az eredmény tökéletesen szimmetrikus, pontos és részletes. Tökéletesen nézz ki.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása


EGYEDI ÁLL SABLON

Mostantól nem kell többé aggódnia amiatt, hogy a szakálla aszimmetrikus és rosszul borotvált. A klasszikus borotválkozásnál egy óvatlan mozdulat, és a büszkesége tönkremegy. Ezzel a fogantyúval ez nem fog megtörténni. Csak csatlakoztassa, és már kezdheti is a borotválkozást. Élvezze a tökéletes eredményt, mint egy profi.

 Szakállsablon a professzionális borotválkozáshoz

5 MÉRETBŐL ÁLLÓ KÉSZLET

Ez a készlet akár 5 különböző méretet is tartalmaz, amelyek közül igényei szerint választhat. A különböző méretek más-más érzést adnak. Kipróbálhatja az egyes méreteket, majd kiválaszthatja a  legjobban tetszőt.

 

IDŐT TAKARÍT MEG

E készlet használata nélkül minden egyes borotválkozásnál óvatosnak kell lennie. Lassan, hosszú ideig kell formáznia a szakállát, és az eredmény nem biztos, hogy fantasztikus lesz. Ezzel a készlettel a szakáll formázása pillanatok kérdése lesz, és az eredmény tökéletes lesz. 

 

SPECIÁLIS KIALAKÍTÁS A TÖKÉLETES EREDMÉNYÉRT

A sablon átlátszó, így borotválkozás közben is jól látható a szakáll. Így tökéletes eredményt érhet el. Mostantól a szakállát úgy ápolhatja, mint egy profi.

 Sablon szakállra

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Annak érdekében, hogy a szerszámot könnyebben megfoghassa használat közben, minden termékünk kerek peremmel van ellátva. Ez lehetővé teszi, hogy szilárdan pozícionálja, ugyanakkor semmi sem akadályozza a zökkenőmentes mozgást. Ezáltal az eszköz használata rendkívül egyszerű és gyors lesz. Válassza ki a sablont az Önnek legmegfelelőbb méretnek megfelelően. Helyezze az arcára úgy, hogy átfedje azt a szakállt, amelyet nem szeretne leborotválni, és borotválja a sablon körül.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG

Ez a szakállformázó eszköz erős és tartós anyagból készült, hogy biztosítsa a termék maximális élettartamát. Évekig fog szolgálni.

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Még mindig aggódik, hogy milyen ajándékot adjon a barátjának? Ez a szakállápoló készlet jó választás. Ez nem csak az ajándékozási problémát oldja meg, hanem segít a barátjának abban is, hogy javítsa az imázsát. Két legyet ütni egy csapásra.

 

 Egyedi sablonok szakállra

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 5 különböző szakállvágó sablonból álló készlet.
  • kezelőfogantyú
  • méretek (külső) 8x6,3 cm-től 10x8,3 cm-ig.
  • tökéletes eredmény másodpercek alatt.

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: