Professzionális körömcsiszoló - Manikűrhöz és pedikűrhöz

Kód: DS74781502
6 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ez az egyedülálló elektromos körömcsiszoló hatékony módja annak, hogy körmeit professzionális, hatékony és gyors otthoni manikűr és pedikűr készítse el.

Tökéletesen, gyorsan és kényelmesen távolítja el a régi körömlakkot, csiszolja a körmöket, eltávolítja a köröm körüli bőrt, tökéletesen kisimítja és formálja a körmöket. Ezzel a csiszológéppel könnyedén kezelhet mindent, amire szüksége van. Hatékony, de ugyanakkor gyengéd a körmökhöz.

A professzionális körömcsiszoló extra nagy teljesítményt és széles fordulatszám-tartományt biztosít a tökéletes és kényelmes munkavégzéshez. Tartalmazza továbbá az összes tartozék nagy készletét. A speciális szerelvényeket kiváló minőség és hosszú élettartam jellemzi.

A maximális teljesítmény, a legjobb minőségű anyagok, az ergonómikus kialakítás és a kiegészítő tartozékok rendkívül széles készlete teszi ezt a terméket árkategóriájában egy egységgé. Ismerje meg a vonzó kezek és lábak megoldását néhány perc alatt.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

EGYEDI ELEKTROMOS KÖRÖMCSISZOLÓ

Belefáradt abba, hogy várja, hogy a manikűröse találjon rá időt? Gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb megoldást keres? Elhozzuk ezt a nagyszerű elektromos körömcsiszolót, amely bármilyen típusú köröm ápolására alkalmas.

 • Nagy teljesítményű
 • Jobbra-balra fordulás
 • Minőségi cserélhető tartozékok

 

  körömcsiszoló

 

SZAKMAI ÉS OTTHONI HASZNÁLAT

A bal és jobb forgás, valamint a 2 sebesség beállításának lehetősége magától értetődő ennél az erős csiszológépnél. Ily módon könnyedén beállíthatja a fordulatok számát az Ön igényeihez. A csiszoló rmilyen körömkezelésre alkalmas professzionális és otthoni használatra egyaránt. A cserélhető fejek gyorsan és kényelmesen felszerelhetők.

 

BÁRMILYEN KÖRÖMRE

A körömcsiszoló lehetővé teszi a hibrid, zselés, akril és természetes körmök gyors és hatékony eltávolítását. Ennek a készletnek köszönhetően bármilyen körmöt módosíthat. Nem kell attól tartania, hogy az elektromos manikűr valamilyen módon károsítaná a műkörmöt. Csak válassza ki a megfelelő rögzítést, elegendő fordulatszámot és már használhatja is az elektromos reszelőt a zselés körömhöz.

 

KÖRÖMKEZELÉS AZ OTTHON KÉNYELMÉBEN


Az otthoni elektromos manikűrrel többé nem kell sehova mennie. Amikor látja, hogy a kezek felülvizsgálatra szorulnak, egyszerűen csak a megfelelő rögzítésekért nyúl, és fél órán belül kész is. Nincs telefonhívás, és nem kell arra várni, hogy a manikűrösnek legyen ideje. Ezenkívül gond nélkül használhatja ezt a kiváló minőségű elektromos reszelőt lábkörmökre.

 

 Professzionális körömcsiszoló

KOMPLEX KÉSZLET A TÖKÉLETES MANIKÜRHEZ

Ehhez a készlethez nem kell mást vásárolnia.

A készlet 5 hegyet tartalmaz, amelyek tökéletesek bármilyen köröm levágásához. Ezzel a készlettel könnyedén beigazíthatja körmeit, csiszolhatja, simíthatja a körömlemez felületét, alkalmas körömtisztításra, lakkok eltávolítására és egyebekre.

 

CSÚCSMINŐSÉG

Ennek az elektromos körömcsiszolónak a gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat és speciális gyártási technológiát használtak, ami a termék legmagasabb minőségének és maximális funkcionalitásának garanciája. Az elektromos manikűr megfelel az európai szabványoknak; csendes és egyenletes működés jellemzi.

 

ERGONOMIKUS TERVEZÉS

Ennek a körömcsiszolónak a gyártása során a legnagyobb hangsúlyt a termék formájának ergonómiájára helyezik. A fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, amely megakadályozza a fáradtságot még hosszabb használat után is, ami jelentősen befolyásolja az elvégzett munka minőségét.

 

MIÉRT OLYAN HATÉKONY AZ ELEKTROMOS CSISZOLÓ?

A titok a nagy sebességgel forgó fejben rejlik, amely a legjobb minőségű anyagokkal és a sima fordulatszám-szabályozással kombinálva bármilyen szöget elbír. A körmei tökéletesek lesznek.

 Egyedi körömcsiszoló

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Vessen véget a túlárazott eljárásoknak. Vásárolja meg ezt a többfunkciós körömcsiszolót, és spóroljon. Értékes idejét is megspórolja. Mostantól otthona kényelmében bármikor professzionális pedikűrrel és manikűrrel kényeztetheti magát.

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

 • Jobbra-balra fordulás
 • 2 sebesség
 • Tápellátás: újratölthető akkumulátor
 • Töltés USB kábellel
 • USB kábel hossza: kb 50 cm
 • Készülék hossza: 15,5 cm

 

CSOMAGOLÁS

 • Körömcsiszoló
 • 5 db-os mellékletből álló készlet
 • USB kábel

 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: