Plazma gömb

Kód: DS26487547
Akció Tipp
15 705 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedi, stílusos és minőségi plazma gömb, mellyel sok-sok móka vár Önre és gyermekeire. Ez a golyó áramütéseket és kis villámokat tud előidézni.

Az áramütések már több mint egy évszázada felkeltik a figyelmet. Ezentúl bármikor átadhatja magát egy zártkörű mágikus elektro-műsornak. Szó szerint beleszeret ebbe az egyedülálló és lélegzetelállító plazmagolyóba.

FIGYELEM: a gömb rendkívül addiktív, szóval lehetséges, hogy nem tudja majd levenni róla a szemét, és mindenki figyelmét felkelti a szobában. Szinte mindenkit lenyűgöznek a villámlásszerűen izzó áramütések. Ez a felejthetetlen kilátás teszi ezt a golyót a legstílusosabb kiegészítőjévé minden dolgozószobának, gyerekszobának, nappalinak, egyszóval minden helyiségnek.

A golyó használata a lehető legbiztonságosabb és fájdalommentes. Egyáltalán nem jelent kockázatot.


 

A MI TIPPÜNK: Próbálja ki az éjszakai égbolt projektort is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI DÍSZÍTÉS BÁRMILYEN SZOBÁBA

Bizonyos, hogy ez a gömb szó szerint vonzza a figyelmet. Ez teszi bármilyen helyiség egyedi kiegészítőjévé. Akár dolgozószobában, akár gyerekszobában vagy a nappaliban használja, ez a plazmagolyó segít kellemes és egyedi hangulatot teremteni.

 

FÉNYSHOW, AMI NEM LEHET MEGUNNI

A plazma az anyag negyedik halmazállapota, a szilárd anyagok, a folyadékok és a gázok mellett. A tudósokat különösen lenyűgözi az a tény, hogy senki sem tudja, hogyan fog viselkedni a plazma. Ezt használja ki ez a plazma gömb is. A kisülések egyediek és véletlenszerűek. Ezért nem fogja megunni a plazmagolyó látványát.

 

ELEKTROMOSSÁG A KEZEI KÖZT? LEHETSÉGES!

A plazma gömböt kifejezetten úgy tervezték, hogy megérinthesse és érintésével stimulálhassa a plazma kisüléseit. Élvezze a rendkívül izgalmas érzést, amikor a labda hűen másolja az ujjak érintéseit.

 
egyedi plazma gomb

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PLAZMAGOLYÓ

A gömbben rekedt nemesgázt elektromosság gerjeszti, és plazmaszálakat képez a gömb közepe és a védőüveg között. A gömb megérintésével az elektromosító gázok gyönyörű, egyedi villanásokká koncentrálódnak és felerősödnek, és ezt érintésekkel irányíthatja az üvegfelületen.

Az elektromos eszközök úttörője Nikola Tesla alkotta meg a Plasma Ball dizájnját az 1980-as években egy teljesen új, korszerű, hálózatról működő

 plazma gomb dekoracio minden szobaba

 

TELJESEN BIZTONSÁGOS

Gyakori kérdés, hogy fáj-e a gömbbel való érintkezés, és biztonságos-e. Ez a gömb maximális hangsúlyt fektet a biztonságra. Semmi sem történhet Önnel, és az érintés egyáltalán nem fáj.

A plazmagolyó szinte hang nélküli.  Ha egy csendes szobában ráhelyezi a fülét, suttogó hangokat hallhat, ahogy a plazma szálak kisülnek, és az üveggolyót rezegtetik. Mérete: 12,50 cm


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: