Minőségi tükörfólia ablakokra

Kód: DS55737980 DS84205790 DS94446536 DS57635176 Kérjük, válasszon változatot
10 675 Ft
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

 A termék két hét múlva újra elérhető lesz.

Próbálja ki a szenzációs tükörfóliát ablakokra és ajtókra, és szerezze meg a mindig is vágyott magánéletet.

A modern dizájnelem a tükörhatás elvén működik. Mindent látni fog, ami odakint történik, de senki sem fog benézni ill. belátni. Kívülről nézve az ablak tükörként fog működni - vizuálisan meghosszabbíthatja a kertet.

Az egyedi tükrös ablakfólia kiváló minőségű anyagból készül, amelyet jó fényáteresztő képesség is jellemez.

Ezt a kiváló és praktikus öntapadós tükör ablakfóliát kényelmesen felszerelheti saját maga. Csak a tiszta ablakok és a türelem a fontos.

A tükrös ablakfólia két színben kapható: ezüst és fekete, így kiválaszthatja, melyik tetszik jobban.

Kényeztesse magát a magánszférával a tökéletes tükörfólia egyszerű felszerelésével.


A MI TIPPÜNK

Itt talál akciós DUPLA CSOMAG - Minőségi tükörfólia ablakokra vagy HÁRMAS CSOMAG - Minőségi tükörfólia ablakokra kedvezményes áron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

PRAKTIKUS FÉNYVISSZAVERŐ ABLAKFÓLIA

Lakása vagy háza úgy helyezkedik el, hogy a szomszédai tökéletesen rálátnak arra, ami az otthonában történik? Ha ennek véget szeretne vetni, a fényvisszaverő ablak- vagy ajtófólia egyedülálló megoldás.

Ragassza a fóliát az ablakaira, és pillanatok alatt visszanyerheti magánéletét. Senki sem fog tudni többé kívülről belátni a belső térbe.

Értékelni fogja a visszanyert magánéletet.

 

minőségi tükörfólia

 

TÜKÖRHATÁS - EGY MODERN DESIGN ELEM

Ez az egyedülálló öntapadós ablakfólia tökéletes tükörhatást kelt. Bárki, aki az ablak előtt áll, saját magát látja. Ez valóban egy nagyon érdekes, modern és praktikus tervezési elem.

 

A TELJES MAGÁNÉLET GARANTÁLÁSA

Ha az öntapadós tükrös ablakfóliát egy ablakra vagy ajtóra helyezi, garantált a teljes magánélet. Szenzációs tulajdonságainak köszönhetően tökéletes kilátást biztosít a szabadba, de nem engedi, hogy a szomszédok kívülről bepillantsanak a házába. Így teljes magánéletet nyerhet.

 

SOK FÉNYT ENGED BE

A tükörfólia használata az ablakokon nagyon praktikus a magánélet megőrzése szempontjából a saját otthonában. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy elveszíti a kilátást vagy a fényt a házában vagy lakásában. A fényáteresztés magas, de a nyári hónapokban a fólia megakadályozza, hogy a szoba túlságosan felmelegedjen.

 

egyedi tükörfólia

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Ennek az elbűvölő tükörfóliának a felszerelése rendkívül egyszerű. A tiszta, polírozott ablakok a helyes illesztés legfontosabb előfeltételei.

Ezután a folyamat hasonló a tapéta felviteléhez.

 • Távolítsa el a védőréteget a fóliáról
 • Alkalmazás az ablakra
 • Fokozatosan simítsa el a fóliát egyenesen felülről lefelé.
 • Ügyeljen arra, hogy a fólia alá ne kerüljenek légbuborékok.

 

KÉT SZÍNVÁLTOZAT

Ez az egyedi, modern és praktikus öntapadós tükörfólia ablakokra és ajtókra két színben kapható. Kiválaszthatja, melyik illik jobban a belső térhez: ezüst vagy fekete.

 

MINŐSÉGI ANYAG

A szenzációs tükörfólia üvegre kiváló minőségű anyagból készül, egyedülálló tulajdonságokkal. Belülről átlátszó, kívülről pedig tökéletes visszatükröződést tesz lehetővé. 75 x 200 cm-es méretben kapható, kényelmesen használható a teraszra vagy erkélyre nyíló ablakokon és ajtókon.

 

tükörfólia

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Fólia méretei: 75 x 200 cm
 • Csomag mérete: 5,5 x 75 cm
 • Átlátszóság: kb 50%
 • Fényáteresztés: magas
 • Kívülről átlátszatlan
 • Elegendő fényt enged a szobába
 • Tükör hatás

 

A MI TIPPÜNK

 

EGYEDI TÜKÖRFÓLIA A FALON

 

bájos tükörfólia falra

 

Szereljen fel egy elbűvölő tükörfóliát a falra vagy más felületre, amely stílusos megoldást kínál Önnek, hogy aggodalom és erőfeszítés nélkül érdekes és elegáns belső teret kapjon. Az egyedülálló öntapadó tükörfólia könnyen használható és bármilyen felületre felhordható.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÖNTAPADÓS EZÜST TAPÉTA

 

kiváló minőségű öntapadós ezüst tapéta

 

A minőségi öntapadós ezüst tapéta a konyhapultok, készülékek és egyéb dolgok tökéletes védelmére szolgál a zsírtól, szennyeződéstől és a károsodástól. Ezzel a fóliával a tapétázott tárgyak luxusosan és stílusosan fognak kinézni.

 

 

EGYEDI VÉDŐFÓLIA BÚTOROKHOZ

 

átlátszó védőfólia bútorokhoz

 

Védje bútorát a sérülésektől, és egyúttal adjon nekik stílusos fényt. A bútorvédő fólia minden elvárásának megfelel, és megspórolja a felújításra fordított fáradságot és pénzt.

 

 

PRAKTIKUS VÉDŐBETÉT A SZÉK ALÁ

 

egyedülálló védőszőnyeg az irodai székhez

 

Gondoskodjon arról, hogy a padló tökéletesen védve legyen a szék állandó mozgatása által okozott károktól. A védőbetét ideális megoldás a padló karcolásmentességének megőrzésére.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÖNTAPADÓS ALUMÍNIUM FÓLIA

 

kiváló minőségű öntapadós alumínium fólia

 

A minőségi öntapadós alumínium fólia a konyhaszekrények, fiókok, a tűzhely mögötti falak, elektromos berendezések, és egyéb dolgok tökéletes védelmére szolgál a zsírtól, szennyeződéstől, hőtől és sérülésektől.

 

 

MINŐSÉGI VÉDŐFÓLIA FALRA ÉS BÚTORRA

 

védőfólia falakra és bútorokra

 

 

Használjon praktikus védőfóliát a falakhoz és a bútorokhoz, amely azonnal megvédi őket a nedvességtől, az olajgőzöktől és a karcolásoktól. Az egyedülálló öntapadó fólia könnyen felhordható, és bármilyen felületen használható.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: