Kiváló minőségű összehajtható vizeskanna

Kód: DS54717642
4 640 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló összecsukható vizeskanna nagyszerű eszköz a víz tárolására és szállítására. Amikor nincs használatban, kényelmesen összecsukható, és akár 85%-os tárolási helyet takarít meg.

A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék hosszú élettartamát és funkcionalitását. A kifinomult kialakítás biztosítja a tartály használatának megismételhetőségét.

Felbecsülhetetlen értékű eszköz nyaralókban, grillezéshez, kempingezéshez és egyéb alkalmakhoz. Amikor nincs használatban, a tartály kényelmesen összecsukható és tárolható. A szelep megkönnyíti a tartály kezelését és a vele való munkát.


 

A MI TIPPÜNK 

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 2 db összehajtható vizeskannát tartalmaz kedvező áron.

Nem szereti a benőtt és piszkos fugákat a kertjében és a járdákon? Egyszerű és praktikus megoldást kínálunk Önnek - az egyedülálló térkő fugatisztítót.

A forgófejes kerti locsoló segít egyenletesen öntözni a kertet. 

A vágás-és sérülésbiztos kesztyűk minden barkácsolónak nagy segítségére vannak. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ÖSSZEHAJTHATÓ VIZESKANNA

Ismerje meg ezt az egyedülálló összecsukható víztartályt. Ez a víztartály kültéri használatra alkalmas. Összecsukható, tartós és újrafelhasználható víztároló tartály, amelyet úgy terveztek, hogy bárhol használható legyen.

 
vizes kanna

 

EGYEDÜLÁLLÓ TERVEZÉS

Ezt a speciális tartályt úgy tervezték, hogy rendkívül egyszerűvé és kényelmessé tegye a vele való munkát. Még a gyerekek is tudnak vizet önteni maguknak. A speciális kupaknak köszönhetően kényelmesen kiöntheti a vizet anélkül, hogy a tartályt csavarni vagy emelgetni kellene. Csak nyissa ki a kupakot, és nyomja össze a tartályt.

 

UNIVERSÁLIS HASZNÁLAT

A tartályt bármilyen célra használhatja. Tárolhat benne vizet ivásra, vagy használhatja kézmosásra vagy mosogatásra egy grillparti alkalmával. Használhatja a kertben, kempingben, nyaralóban, túrázáskor, vészhelyzetekben és más alkalmakkor. Bármire is használja, a legkülönbözőbb tevékenységekhez nélkülözhetetlen segítője lesz.

 

ÉRTÉKES HELYET TAKARÍT MEG

Ez a tartály tökéletesen összehajtható. Kényelmesen összecsukható, így a hely töredékét foglalja el. Ezt mindenki értékelni fogja, akinek helytakarékosságra van szüksége a tartály tárolása vagy szállítása során.


egyedi osszehajthato vizes kanna

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A tartály gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták a termék maximális tartóssága és funkcionalitása érdekében. A tartályt úgy tervezték, hogy bárhol újra lehessen használni.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Kanna kapacitása: 5l
  • Az üres kaniszter mérete: 22x21,5x8 cm
  • Anyag: műanyag
  • Szín: fehér
  • Könnyű és összehajtható
  • Ha üres minimális helyet foglal
  • Ideális utazáshoz
  • Praktikus csap a víz kiöntéséhez
  • Könnyen karbantartható

Illusztrációs videó:

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: