Elektromos fésű tetvek és serkék ellen

Kód: DS93929032
11 310 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Meg akar szabadulni a tetvektől vagy a serkékről? A legmodernebb megoldást kínáljuk Önnek. A professzionális elektromos fésű a tetvek és serkék eltávolítására egy hatékony eszköz, amely segít gyorsan, kényelmesen és hatékonyan megszabadulni a tetvektől és serkéktől.

A kezeléshez nincs szükség káros vegyszerekre. Ez a tisztán természetes megoldás befogja és eltávolítja a tetveket, még a legkisebb tojásokat is. A séfű elkapja a tetveket, és az erős vákuumszívó szivattyú a biztonsági szűrőbe helyezi őket.

Gyorsan és kényelmesen kezelheti az akut tetvek eltávolítását, a hajkontrollt és a megelőzést. Az eredményeket azonnal láthatja. Az elektromos fésű minden hajtípuson újrafelhasználható. A legkisebbek számára is alkalmas.

A legjobb minőségű anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően maximális teljesítmény és termékélettartam érhető el. Biztonságos és hatékony eszköz a tetvek és a serkék ellen.


 

A MI TIPPÜNK

Pótszűrők az elektromos fésűhöz a tetvek és a serkék ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 PROFI ELEKTROMOS FÉSŰ TETVEK ELLEN

Ismerje meg a legmodernebb, legegyszerűbb és teljesen természetes megoldást a tetvek eltávolítására. Többé nem kell kitennie családját a tetűsamponban vagy más tetűeltávolító kezelésben található vegyszereknek vagy peszticideknek.

Ez az erős elektromos tetűfésű többszöri használatra alkalmas, gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Egy gyengéd, de hatékony kezelés biztonságos otthoni használatra.

 • Akut eltávolítás, hajkontroll és megelőzés
 • Maximális hatás
 • Természetes megoldás
 • Minden hajtípushoz
 • A legkisebbek számára is biztonságos
 • Könnyen fertőtleníthető
 • Azonnali eredmények

 professzionalis fesu tetvek ellen 

PEDIKULÓZIS - TETVESEDÉS

Pediculosis – a fertőzés gyakori jelenség. A gyerekek különösen veszélyeztetettek. A hajban lévő tetvek apró paraziták, amelyek órákon belül kényelmetlenné tehetik az életet. Ellenállásuk hátránya - ellenállóvá válnak a különféle vegyszeres kezelésekkel szemben és a tetvek elleni samponok gyakran nem elegendőek. Ez a fésű természetes megoldásként segít a pedikulózis elleni küzdelemben, mint fő, de egyben kiegészítő terápia is.

 

MIÉRT OLYAN HATÉKONY EZ A FÉSŰ

A hatás titka a fésű különleges formájában rejlik, amelyet erős szívóberendezés egészít ki. A lekerekített fésűvel, amely alaposan megragadja a tetveket és a serkéket, valamint az erős szívókészülékkel hatékonyan befogja őket. Ezt követően a tetvek és a serkék beszorulnak a szűrőbe. A használat nem kényelmetlen vagy durva. A fésülés kellemes, mint egy klasszikus fésűvel.

 professzionalis fesu serkek ellen

 

TECHNOLÓGIAILAG A LEGFEJLESZTETT FÉSŰ A PIACON

A legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták ennek az elektromos tetűfésűnek a gyártása során, amely garantálja a maximális hatást és a termék élettartamát. Az ergonomikus megoldásnak köszönhetően rendkívül egyszerű és praktikus a használata.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

Nyomja meg a gombot a fésű bekapcsolásához. A hajat alaposan megfésüljük, miközben a fésű felszívja a tetveket és a serkéket, és zárt szűrővel ellátott tartályban tartja, amelyet használat után kiürít, megtisztít, és újra felhasznál. Fontos, hogy alaposan fésülje meg a hajat. Szálról szálra haladjon a gyökerétől a hajvégéig. A kiújulás megelőzése érdekében hetente kétszer használja a tetűfésűt!

 

MEGELŐZÉSNEK IDEÁLIS

Rögtön az elején el akarja csípni a tetveket? Használja ezt a fésűt egyedi természetes megelőzésként. Csak annyit kell tennie, hogy egyszer-egyszer megfésüli gyermekei haját ezzel a fésűvel, és biztos lehet benne, hogy nem lesz tetvük. Ez egy ideális, praktikus és ártalmatlan módja a probléma megoldásnak mindjárt az elején.

 
elektromos fesu tetvek ellen

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Két fésülési szög
 • Nincsenek vegyszerek vagy peszticidek
 • Tápfeszültség: 220V
 • Kábel hossza: kb 140 cm
 • Méretek: 21,5 x 6,5 cm
 • a készlet erejéig szállítjuk a változatot

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: