Egyedi világító karkötők – Light Stick 100db

Kód: DS80161009
5 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedi világító pálcikákat, amelyekkel minden partin ragyogni fog. Alkalmasak diszkókhoz, koncertekhez, fesztiválokhoz, esküvőkhöz, karneválokhoz, de horgászathoz, vadászathoz, kempingezéshez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez is.

A világító pálcikákat úgy aktiválhatja, hogy megtöri őket. Ezután akár 8 órán át megbízhatóan ragyognak. Vízállóak és még a víz alatt is világítanak. Rugalmasak, és összekapcsolhatók, így karkötőket, nyakláncokat vagy különböző formákat hozhat létre.

A gyártási folyamat során kiváló minőségű, biztonságos és nem mérgező anyagokat használtak. Ezek a pálcikák szó szerint feldobnak minden eseményt.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kedvező áron talál egy dupla csomag világító karkötő vagy egy hármas csomag világító karkötő kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁK LIGHTSTICK

Ha diszkóba, koncertre vagy fesztiválra készül, semmiképpen ne feledkezzen meg a LightStick világító pálcikákról. Ezek a pálcikák szó szerint feldobnak bármilyen eseményt. Nemcsak remek hangulatot teremthetnek, de van egy másik nagy előnyük is, mégpedig, hogy nem lehet nem észrevenni őket!


egyedi vilagito karkotok

 

HOGYAN MŰKÖDNEK A VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁK?

A pálca belsejében egy keverék van, amely a pálca eltörésével aktiválódik. Ezután kémiai reakció megy végbe, amely fényt hoz létre, és a pálcikák fényesen világítanak. Ha egyszer eltörtek,  8 órán át is világíthatnak, és a következő 18 órában is világítanak, csak kevésbe intenzíven.

 

HOL LEHET HASZNÁLNI A VILÁGÍTÓ PÁLCIKÁKAT?

Ezek a pálcikák többfunkciósan használhatók. Használhatja őket minden olyan diszkóban és partin, ahol ragyogni szeretne. Elviheti őket horgászni, vadászni, csónakázni és más éjszakai tevékenységekre is.

 

KÉSZÍTSEN KARKÖTŐT A PÁLCIKÁKBÓL

Ezek a nagyszerű pálcikák tartalmaznak egy csatlakozót, amelyből karkötőket vagy nyakláncokat lehet készíteni, amelyeket aztán össze lehet kapcsolni.

 
figyelemfelkelto vilagito palcikak

 

MINŐSÉGI ANYAGOK

Ezek a világító pálcikák tartós, rugalmas és vízálló műanyagból készülnek. A gyártási folyamat során kiváló minőségű, biztonságos és nem mérgező anyagokat használnak.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Megfelelő légkört teremt
  • Partikhoz, kempingezéshez vagy csak egy hátizsák megvilágításhoz
  • Karkötők vagy láncok készítése
  • Világítási idő kb.: 8 óra
  • Nem lehet nem észrevenni
  • Hossz: 20cm, átmérő: 5mm
  • Vízálló (esőben és víz alatt is működik)
  • Különböző színkeverék (kb. 100db), összekötő csatlakozókat tartalmaznak

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: