Egyedi szerencselámpások - mix 10 db +INGYENES SZÁLLÍTÁS

Kód: DS37507839
Akció Tipp
9 510 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

A különleges csomag 10 db szerencsehozó lámpást tartalmaz - színek keveréke, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Egyedi szerencselámpásokat hozunk Önnek a legszebb pillanatokhoz a partiján vagy a különleges nagy napján.

Különösen népszerűek, mert felejthetetlen élményt nyújt a léggömb elengedése, amely aztán felemelkedik és gyönyörűen repül, tele szabadsággal és könnyedséggel.

Sokan úgy vélik, hogy ahogy a lámpás az ég felé emelkedik, magával viszi a gondokat, problémákat, balszerencsét és negatív érzéseket. Minél magasabbra emelkedik a léggömb, annál több szeretetet, boldogságot, egészséget, gazdagságot és nagyobb életerőt hoz. A kívánságlámpára felírhatja saját vagy mások kívánságait is.

Kiváló minőségű papírból készülnek, szigorúan ügyelve a használat biztonságára. A lámpás olyan anyagokból készült, amelyek a természetben gyorsan lebomlanak.

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Szintén próbálja ki a jelenlegi slágert a boldogság vízi lámpásait akciós csomagot INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIK AZOK A SZERENCSELÁMPÁSOK?

A boldogságlámpások valójában kis hőlégballonok, különböző formájú, színű és mintájú, amelyek hatalmas benyomást kelthetnek. Kívánságlámpásként, repülő lámpásként vagy repülő kívánságként is ismerheted őket. Különösen népszerűek, mert felejthetetlen élményt nyújt a léggömb elengedése, amely aztán felemelkedik és gyönyörűen repül, tele szabadsággal és könnyedséggel.

 

Egyedi szerencselámpások

 

MI AZ ÜZENETÜK?

Sokan úgy vélik, hogy ahogy a lámpás az ég felé emelkedik, magával viszi a gondokat, problémákat, balszerencsét és negatív érzéseket. Minél magasabbra emelkedik a léggömb, annál több szeretetet, boldogságot, egészséget, gazdagságot és nagyobb életerőt hoz nekik. A kívánságlámpára felírhatja saját vagy mások kívánságait is. Minél magasabbra száll a lámpás, annál hamarabb teljesülhetnek az álmai.

 

MILYEN ALKALMAKRA ALKALMASAK A SZERENCSELÁMPÁSOK?

A szerencselámpásokat bárhol használhatod, ahol lehetőséged van arra, hogy boldog születésnapot kívánj valakinek. A klasszikus papír "üdvözlőkártyák" alternatíváját is jelentik.

Ideálisak:

  • esküvő
  • évfordulós ünnepség
  • Szilveszter
  • születésnapi ünnepség
  • érettségi
  • Valentin-napi ünnepség
  • céges partik
  • különböző felek
  • szolgálja, hogy levelet küldjön a kis Jézusnak
  • üzenetként szeretteidnek, akik már nincsenek velünk. 


Világító szerencselámpások

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A kínai lámpások kiváló minőségű papírból készülnek, szigorúan ügyelve a használat biztonságára. Az anyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot és biztonságot garantálják.

 

EGYEDÜLÁLLÓ TERVEZÉS

Az ovális forma, a kiváló papíranyag és az egyedi kézműves kivitelezés tökéletesen értelmezi a különleges alkalmakhoz illő esztétikát. Legyen szó akár esküvőről, születésnapi partiról, kívánságokról vagy bármilyen más ünneplésről, ezek a lámpások felejthetetlen, kellemes érzelmekkel teli pillanatokat szereznek.

 

ECO-FRIENDLY

A lámpás olyan anyagokból készült, amelyek a természetben gyorsan lebomlanak. Emiatt ezek a lámpák nem jelentenek túl nagy környezeti terhelést.

 

Csoda szerencselámpások

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A BOLDOGSÁG REPÜLŐ LÁMPÁSÁT?

Vegye ki a szerencselámpást a csomagolásból. Két emberre van szükség a repülő lámpás elengedéséhez. Az egyik személy tartja a lámpást, hogy annak papírfalai ne érjenek a fáklyához és ne égjenek át. A második személy óvatosan meggyújtja a fáklyát. Ezután várjuk meg, amíg a léggömb megtelik forró levegővel és kellően felfújódik, majd elengedhetjük - szinte bárhol, de a legnagyobb óvatossággal. Az égő 3-20 percig éghet.

Méret: 30 x 60 x 100 cm

*Kezeléskor tartson be minden szabályt az Ön, valamint más személyek és javak biztonsága érdekében.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: