Ultrahangos szúnyog- és rovarriasztó

Kód: DS96438371
15 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a szúnyogokat és más rovarokat.

Az ultrahangfrekvenciás jelek modern technológiájának segítségével a riasztó hangtalanul és nem mérgező módon nagy területet véd. A jelek hatással vannak a szúnyogok és rovarok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való dezorientációt okozzák, ami a helyszín elhagyásához vezet.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a szúnyogriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen. Alkalmas lakásokba, házakba, pincékbe, hálótermekbe, garázsokba és mindenhova, ahol van egy klasszikus konnektor.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást otthona védelmére. A speciális szónikus technológia az egyik leghatékonyabb és teljesen biztonságos módja a nem kívánatos szúnyogok vagy rovarok eltűntetésére.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab szúnyogriasztót tartalmaz kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY SZÚNYOG-, LÉGY- ÉS ROVARRIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó szúnyogokra egyszer és mindenkorra? Meg akar szabadulni a szúnyogoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít Önnek. Ez az egyedülálló riasztó rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangtechnika
  • Változtassa otthonát kártevőriasztó erőmezővé
  • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
  • Szúnyogokra, legyekre, muslicákra és egyéb rovarokra

 
ultrahangos szúnyogriasztó

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZÚNYOGRIASZTÓ

Ez az egyedülálló rovarriasztó a legújabb hangfrekvenciás jeltechnológiát használja, amely hangtalanul és nem mérgező módon képes nagy területet megvédeni. A jelek hatással vannak a rovarok idegrendszerére. Félelmet, szorongást és a terepen való tájékozódás hiányát okozzák.

A frekvenciajelek nem hallhatók az emberek, a kutyák és a macskák számára, és nem mutatták ki negatív hatásukat. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektronikai eszközökre.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a szúnyogok és rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen csatlakoztassa ezt az elektronikus egységet egy szabványos konnektorhoz, és nézze meg, hogyan segít elűzni otthonából a bosszantó kártevőket! A korszerű OSZI.10.0 TECHNOLOGY technológia segítségével pulzáló intervallumkapcsoló (oszcillációs frekvencia technológia) akadályozza meg, hogy a szúnyogok hozzászokjanak a hanghoz.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A RIASZTÓT

Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja a készüléket a konnektorba, és az automatikusan elindul. Tartós és környezetbarát módon védi otthonát.

 szunyogriaszto

 

HOL HELYEZZE EL AZ ESZKÖZT

Helyezze a rovarriasztót a belső térbe, amit védeni szeretne. Ideális pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárakba, diákszállókba és mindenhová, ahol szúnyogokkal, legyekkel vagy rovarokkal kell megküzdenie. Csatlakoztassa a készüléket a konnektorba úgy, hogy ne takarják el szekrények, függönyök vagy más bútorok.

 

MINDEN FAJTA SZÚNYOGRA

Ennek az elektromos riasztónak a használata rendkívül széles. Mindenféle szúnyog, légy, muslica, és más rovarok elleni küzdelemben használható. Hangjeleket bocsát ki, amelyek különösen bosszantóak a repülő rovarok számára.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a szúnyog- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart.

 
rovarriaszto

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • LED kijelző
  • Intervallumos riasztás
  • Ökologikus, emberre ártalmatlan
  • 3 mp. BE / 3 mp. KI
  • Fekete szín

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: