Professzionális pókfogó

Kód: DS78030093
9 910 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedülálló pók- és rovarfogót. A tökéletes eszköz a nem kívánt lények eltávolítására. Legyen szó pókokról, bogarakról, pillangókról, méhekről vagy más rovarokról, számíthat erre a csapdára.

Ráadásul biztonságos és kényelmes távolságban tartja Önt. Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy egyetlen rovar sem menekülhet el Ön elől.  Ilyen gyors, egyszerű és kényelmes. Lakásokba, házakba, pincékbe, beltérbe és kültérre egyaránt alkalmas. Használata rendkívül praktikus.

Bárki, akár egy kisgyerek is elbánhat a nem kívánt látogatókkal, ezzel az egyedülálló csapdával. Kényelmesen nyomjon meg 1 gombot a pók elkapásához. Aztán csak engedje el a háza előtt. Ennek hatalmas előnye van.

Egyrészt, valami hasznosat tesz a természetért, ugyanakkor nem kell a falakról eltávolítania a foltokat, miután a rovarok odakenődtek. A hosszú nyél nem ijeszti el a pókot, így nem kell aggódnia, hogy elszökik.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kínálunk egy akciós 2 db-os pókriasztó csomagot kedvezményes áron.

Tekintse meg a többi hatékony állat- és rovarriasztónkat is különböző állatok ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

SZABADULJON MEG A ROVAROKTÓL HATÉKONYAN ÉS KÍMÉLETESEN

Ez az egyedülálló csapda rendkívül hatékony, ugyanakkor kíméletes a bútorok falához és magukhoz a rovarokhoz is. Ezzel a csapdával biztonságosan elkaphatja és szabadon engedheti a rovarokat az otthonán kívül.


pokfogo kar

MAXIMÁLIS KÖRNYEZETBARÁTSÁG

Ez a rovarcsapda a rovarok eltávolításának végső, környezetbarát módját kínálja otthonában. Mostantól kezdve nincs szükséged az egészségre káros, mérgező spray-kre. A csapda emellett kíméletes a bútorokhoz, a falakhoz és a padlóhoz is.

 

MIÉRT HASZNÁLJUNK PÓKCSAPDÁT?

Ez az egyedülálló eszköz segít Önnek a nem kívánt látogatókkal szemben a házában és a lakásában. Hosszú rúd a biztonságos kezeléshez és egyedi kialakítás, amellyel már egyetlen pók sem menekülhet el Ön elől.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CSAPDÁT?

A rovarok felszedéséhez a következőképpen járjon el: Nyomja meg a fogantyút, hogy a sörték kinyíljanak, helyezze a nyitott sörtéket a rovar fölé, majd engedje el a fogantyút, hogy a sörték bezáródjanak. A rovar kiengedéséhez egyszerűen nyomja meg újra a fogantyút, hogy a sörték ismét kinyíljanak. Ilyen egyszerű és hatékony.

 

praktikus pokfogo

 

BÁRMILYEN ROVARRA

Ennek a rovarcsapdának a felhasználási területe széleskörű. Használhatja pókok, méhek, pillangók és különféle más rovarok ellen. A rovarokat kényelmesen megragadhatja, majd kint szabadon engedheti őket.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI DESIGN

Ennek a rovarcsapdának a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott kialakítást használták fel, hogy biztosítsák a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a csapda tartós lesz.


professzionalis pokfogo

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Hossz: 65 cm
  • Anyag: műanyag, műszál
  • Súly: 250 g

 

Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

 

A LEGJOBB CSAPDA MÁSZÓ ROVAROK SZÁMÁRA

a legjobb csapda mászó rovarok számára

Tartsa kézben a háztartását és minden lakóját. Még azok is, akiknek a jelenléte nem olyan kellemes. Kúszó rovarok biztosan nem tartoznak a meghívott vendégek közé. A csúszómászó rovarok csapdája az ideális megoldás megszabadulni tőlük.

 

 

PROFI ROVARCSAPDA - LÁMPA SZÚNYOGOK ÉS LEGYEK ELLEN

 

profi rovarcsapda - lámpa szúnyogok és legyek ellen

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

 

 

EGYEDI ULTRAHANGOS SZÚNYOGRIASZTÓ KARKÖTŐ

 

ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

 

Próbálja ki az egyedülálló ultrahangos szúnyogriasztó karkötőt, amely gyorsan és hatékonyan riasztja el a szúnyogok minden típusát.

 

 

VEGYSZERMENTES CSÓTÁNYCSAPDA

 

csótánycsapda vegyszerek nélkül

 

Fedezze fel a hívatlan vendégek eltávolításának hatékony módját lakhelyéről, veszélyes vegyszerek használata nélkülEz a csótánycsapda a lehető legbiztonságosabb a háziállatok és a gyermekek számára, miközben kíméletlen a csótányokkal szemben.

 

 

ERŐTELJES SEMLEGESÍTŐ A ROVARCSÍPÉS ENYHÍTÉSÉRE

erőteljes semlegesítő a rovarcsípés enyhítésére

Használja ki a megbízható semlegesítő hatását a rovarcsípések enyhítésére, amikor megcsípik, és érezze a viszkető érzés azonnali enyhülését.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: