Kültéri napelemes rovarcsapda

Kód: DS81040436
16 325 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rovarcsapdát, amely segít megszabadulni a bosszantó rovaroktól a kertben vagy a teraszon. Alkalmas szúnyogok, legyek és más repülő vagy mászó rovarok ellen is.

A kék UV fény modern technológiájának segítségével vonzza a rovarokat és egy könnyű érintéssel örökre elpusztítja őket. A készüléket bárhol használhatja, például a kertben, a nyaraló teraszán, az erkélyeken vagy egyéb külső területeken.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a szúnyogriasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan a gyermekek, felnőttek, macskák, kutyák és más háziállatok számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás az idegesítő szúnyogok és legyek ellen.

Fedezze fel a leghatékonyabb megoldást kertje védelmére. A beépített akkumulátorral ellátott napelem biztosítja, hogy a készülék egész éjszaka megbízhatóan szolgálja Önt. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvező csomagot, amely 2 darab napelemes rovarcsapdát tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár mellé.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A HATÉKONY KÜLTÉRI SZÚNYOG, LÉGY - ÉS ROVARCSAPDÁT 

Megoldást keres a betolakodó szúnyogokra egyszer és mindenkorra? Meg akar szabadulni a tolakodó legyektől a kertjében? Olyan megoldást kínálunk, amely segít Önnek. Ez az egyedülálló csapda rendkívül hatékony, de ugyanakkor teljesen biztonságos. 

 • Speciális UV technológia
 • Egyszerű telepítés és használat
 • Nem mérgező, vegyszermentes, méregmentes
 • Szúnyogokra, legyekre és egyéb rovarokra
 • Napelemre működik

 kulteri rovarcsapda

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZÚNYOG - ÉS ROVARLÁMPA

Ez az egyedülálló rovarcsapda a legújabb UV technológiát használja, amellyel vonzza magához a rovarokat. Ennek a technológiának köszönhetően a rovarok a lámpához repülnek. Amint a rovar hozzáér, vagy csak kicsit nekimegy a húrnak, áramütést kap, és nyugalma van tőle.

 

MAXIMÁLISAN ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a szúnyogok és rovarok kertjéből való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól nincs többé szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen telepítse ezt az elektronikus egységet a szabadba, kapcsolja be, és figyelje, hogyan segít elpusztítani a bosszantó kártevőket! A modern UV technológia és az elektromosság segítségével csendesen és nem mérgező módon tud megszabadulni a szúnyogoktól, legyektől, darazsaktól, molyoktól...

 kulteri napelemes rovarcsapda

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CSAPDÁT

Az első használat előtt a készüléket 1-2 napig közvetlen napfényben kell tölteni. Az ON gombbal kapcsolja be a készüléket. Választhat rovarokat vonzó UV világítást vagy dekoratívat. A diódát egy szürkületérzékelő kapcsolja be.

 

HOL HELYEZZE EL AZ ESZKÖZT

Helyezze el a rovarcsapdát bármilyen a külső területen, amelyet szeretne megvédeni. Ideális kertekbe, kempingekbe, teraszokra, erkélyekre és mindenhova, ahol meg kell küzdenie a tolakodó rovarokkal. Helyezze a csapdát nyitott helyre, ahol nincs átfedés, és jó hozzáférést biztosítson hozzá.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a szúnyog- és rovarriasztónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott dizájnt használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó kitart. Ezen kívül a rovarcsapda kiváló minőségű akkumulátorral van felszerelve, amelyet egy napelem táplál. Így 24 órán keresztül védi Önt zöld energiával.

 egyedi napelemes rovarcsapda

 

 MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Solar INSECT CAMP LED / UV lámpa
 • Áramütéssel megöli a rovarokat
 • Hatékonyan küzd legyek, szúnyogok, lepkék, darazsak és más repülő rovarok ellen
 • Teljes feltöltöttség esetén akár 8 órán át is világít
 • 2 üzemmód:
  • Fehér LED dekorációnak
  • UV LED a rovarok vonzására
 • Szürkületérzékelő dióda - BE / KI kapcsoló

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: