Professzionális gyomkiszedő

Kód: DS42005395
16 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális gyomkiszedőt, amely rendkívül egyszerűvé teszi a gyomlálást, és minimálisra csökkenti a gyomlálásra fordított időt.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a speciális acél tüskék a gyomnövények gyökerei köré hatolnak, és egy egyszerű csavarással eltávolítják a gyomokat és azok gyökereit. Egyszerűen nyomja meg a gombot a gyom eltávolításához a szerszámból.

A gyomok kihúzása állva történik, felesleges hajolgatás nélkül. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem a hátat, a kezeket és a térdeket is. Kényelmes és könnyen használható, és nincs szükség erőre a kihúzásához, így az szerszám az idősek számára is alkalmas.

Ezt a gyomkiszedőt minden kertésznek ajánljuk, mint egyedi eszközt, amely megkönnyíti a kerti munkát. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI GYOMIRTÓ

Belefáradt a bosszantó gyomok kihúzásába? Szeretné minimálisra csökkenteni a gyomlálással töltött időt? Szeretne megszabadulni a gyomoktól és gyökereiktől anélkül, hogy más növényeket károsítana? Ez az egyedülálló gyomeltávolító minden kertész számára nélkülözhetetlen eszköz. Szabadalmaztatott kialakításának és maximális minőségének köszönhetően prémium termék.

  • A legegyszerűbb gyomláláshoz
  • Eltávolítja a gyomokat a gyökerekkel együtt
  • Jelentősen csökkenti a gyomlálási időt
  • Kíméli a hátat és a kezeket
  • Kiváló minőségű anyagok

 praktikus gyomkiszedo

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GYOMKISZEDŐ

Ez az egyedülálló gyomkiszedő kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletesen működik. Az éles nyéllel egészen a gyökerekig le lehet szúrni, ha egyszerűen rálép a talpával. Ez után fordítsa a gyomirtót oldalra, hogy kihúzza a gyomokat és azok gyökereit. Nyomja meg a gombot a gyom eltávolításához a készülékből.

 

A LEGGYORSABB GYOMLÁLÁSHOZ

Spórolja meg értékes idejét, és szerezze be ezt az egyedülálló gyomkiszedőt. Bármilyen gyomot villámgyorsan kihúz. Egy gombnyomással a gyomokat eltávolítja az eszközből, és folytathatja a gyomlálást. Rendkívül gyors, hatékony és kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a gyomlálással töltött időt.

 minosegi gyomkiszedo

 

NINCS TÖBB HÁTFÁJÁS

Többé nem kell lehajolnia a gyomláláshoz. Mostantól kényelmesen, állva húzhatja ki a gyomokat. Ez nemcsak a kezét, hanem a hátát is kíméli.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A gyomkiszedőt úgy tervezték, hogy maximális figyelmet fordítottak a mozgás ergonómiájára, az egyszerűségre és a könnyű használatra. A vele való munka rendkívül kényelmes és egyszerű. A készülék minden korosztály számára alkalmas, férfiak és nők számára egyaránt.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a gyomirtó rendkívüli élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Az anyagok maximális tartóssága lehetővé teszi, hogy bármilyen gyomnövényen és különböző talajtípusokon használjuk.

 
gyomkiszedo a kertbe

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 96,5 x 21,5 x 4,5 cm
  • Szín: zöld
  • Kerti segítő
  • Könnyű használat

Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

KIVÁLÓ HÁLÓ UBORKA ÉS MÁS ZÖLDSÉGEK TERMESZTÉSÉHEZ

 

kiváló tartóháló uborka és más zöldségek termesztéséhez

Próbálja ki az uborka és más zöldségek termesztéséhez kiválóan alkalmas támasztóhálót, és garantáltan javítani és növelni fogja a termését.

 

 

EGYEDI KERTI KESZTYŰ

kertészkesztyű ásókarmokkal

Ismerje meg a professzionális karmos kertészkesztyűt, amely maximális védelmet biztosít kezének munka közben, és megkönnyíti a kerti munkát.

 

 

KERTI RÚDCSATLAKOZÓK

 

csatlakozók kerti támasztó rudakhoz

Ismerje meg ezeket az egyedi kerti rúdcsatlakozókat, amelyekkel könnyen és gyorsan létrehozhat bármilyen támasztót a növények és virágok termesztéséhez.

 

NÖVÉNYKÖTŐK

 

kertészeti növényi kötözők

 

Nagyon praktikus klipszek a növényeknek a rúdhoz való rögzítéséhez. A speciális anyagnak köszönhetően, amelyből a kapcsok készülnek, a póznákhoz rögzített növények nem sérülnek.

 

EGYEDI KERTÉSZETI TÉRDELŐ - TÉRDVÉDŐ

 

egyedi kerti térdelő - térdvédő

Ismerje meg ezt az egyedülálló kerti térdvédőket, amelyek a lehető legkönnyebbé teszik a kerti munkát. A térdelés kényelmes lesz, még hosszú munkaidőben is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: