Professzionális gyomkiszedő

Kód: DS42005395
15 755 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a professzionális gyomkiszedőt, amely rendkívül egyszerűvé teszi a gyomlálást, és minimálisra csökkenti a gyomlálásra fordított időt.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a speciális acél tüskék a gyomnövények gyökerei köré hatolnak, és egy egyszerű csavarással eltávolítják a gyomokat és azok gyökereit. Egyszerűen nyomja meg a gombot a gyom eltávolításához a szerszámból.

A gyomok kihúzása állva történik, felesleges hajolgatás nélkül. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem a hátat, a kezeket és a térdeket is. Kényelmes és könnyen használható, és nincs szükség erőre a kihúzásához, így az szerszám az idősek számára is alkalmas.

Ezt a gyomkiszedőt minden kertésznek ajánljuk, mint egyedi eszközt, amely megkönnyíti a kerti munkát. A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI GYOMIRTÓ

Belefáradt a bosszantó gyomok kihúzásába? Szeretné minimálisra csökkenteni a gyomlálással töltött időt? Szeretne megszabadulni a gyomoktól és gyökereiktől anélkül, hogy más növényeket károsítana? Ez az egyedülálló gyomeltávolító minden kertész számára nélkülözhetetlen eszköz. Szabadalmaztatott kialakításának és maximális minőségének köszönhetően prémium termék.

  • A legegyszerűbb gyomláláshoz
  • Eltávolítja a gyomokat a gyökerekkel együtt
  • Jelentősen csökkenti a gyomlálási időt
  • Kíméli a hátat és a kezeket
  • Kiváló minőségű anyagok

 praktikus gyomkiszedo

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GYOMKISZEDŐ

Ez az egyedülálló gyomkiszedő kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletesen működik. Az éles nyéllel egészen a gyökerekig le lehet szúrni, ha egyszerűen rálép a talpával. Ez után fordítsa a gyomirtót oldalra, hogy kihúzza a gyomokat és azok gyökereit. Nyomja meg a gombot a gyom eltávolításához a készülékből.

 

A LEGGYORSABB GYOMLÁLÁSHOZ

Spórolja meg értékes idejét, és szerezze be ezt az egyedülálló gyomkiszedőt. Bármilyen gyomot villámgyorsan kihúz. Egy gombnyomással a gyomokat eltávolítja az eszközből, és folytathatja a gyomlálást. Rendkívül gyors, hatékony és kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a gyomlálással töltött időt.

 minosegi gyomkiszedo

 

NINCS TÖBB HÁTFÁJÁS

Többé nem kell lehajolnia a gyomláláshoz. Mostantól kényelmesen, állva húzhatja ki a gyomokat. Ez nemcsak a kezét, hanem a hátát is kíméli.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A gyomkiszedőt úgy tervezték, hogy maximális figyelmet fordítottak a mozgás ergonómiájára, az egyszerűségre és a könnyű használatra. A vele való munka rendkívül kényelmes és egyszerű. A készülék minden korosztály számára alkalmas, férfiak és nők számára egyaránt.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a gyomirtó rendkívüli élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Az anyagok maximális tartóssága lehetővé teszi, hogy bármilyen gyomnövényen és különböző talajtípusokon használjuk.

 
gyomkiszedo a kertbe

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 96,5 x 21,5 x 4,5 cm
  • Szín: zöld
  • Kerti segítő
  • Könnyű használat

Illusztrációs videó:


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: