Paracord túlélőóra iránytűvel

Kód: DS20325653
Akció Tipp
7 785 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…
 
 

Most akció - INGYENES SZÁLLÍTÁS

Karkötős Paracord túlélőóra – tartalmaz iránytűt, tűzgyújtót, hőmérőt és paracord ejtőernyős kötelet. Ez az óra alkalmas extrém helyzetekre minden hátizsákos túrázó, kalandor és igazi keményfiú számára. 

Ha Ön is szereti a különböző szabadtéri tevékenységeket vagy az adrenalinnal teli szabadtéri nyaralásokat, ne feledkezzen meg erről a kültéri túlélőóráról, amely megmentheti Önt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGY ÓRA OLYAN FÉRFIAKNAK, AKI A CÉLJAIKAT KÖVETIK 

Ez a nagyon jó minőségű, acéltestű óra érdekes hangsúlyt kap egy felejthetetlen dizájn formájában. Ez az óra kiváló minőségű, ízléses, időtálló és mindenekelőtt praktikus. 

Funkcionalitás, diszkréció, sokoldalúság. Kell ennél több? 

paracord tulelo karora

EGY ÓRA KÜLÖNLEGES HELYZETEKRE 

Tüzet gyújtani - kifogyott a gyufából, távol van a civilizációtól, vagy csak tüzet akar gyújtani, mint egy igazi férfi? Az órához tartozik egy tűzgyújtó, amellyel bárhol tüzet lehet gyújtani. 

Iránytű, amely megmutatja az utat - olyan helyzetben, amikor tudnia kell, hogy merre menjen, mindenhová magával vihet egy iránytűt. Ezzel az iránytűs órával nem fog eltévedni. 

Egy síp, ami mindig veled van - képzeljen el egy olyan helyzetet, amikor elakad valahol, vagy eltéved az erdőben, ahol olyan köd van, hogy egy lépésre sem lát. A síp nélkülözhetetlen segítség. 

Hőmérővel ellátott óra - az óra hőmérőt tartalmaz, így mindig és mindenhol tudni fogja, hogy milyen a kinti hőmérséklet, és hogyan kell öltözködnie. 

3 méteres kötél - az óra paracord szíjjal rendelkezik. A paracord egy nagyon erős ejtőernyős kötél. Az óra akár 3 méteres kötéllé is alakulhat, amelyet szükség esetén használhat.

Alapvető funkció - időmérés - az óra kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. Sokat kibír, ezért alkalmasak extrém élethelyzetekben is. Ráadásul ízléses és stílusos kiegészítő, amelyet minden férfi értékelni fog.

 

egyedi paracord tulelo karora

 

KÜLTÉRI TÚLÉLŐÓRA

Ismerje meg ezt a kültéri órát minden kalandvágyó férfi, utazó, túrázó vagy adrenalin imádó, akinek szüksége van egy olyan órára, amely segít neki vészhelyzet esetén mindent megoldani. 

A kifejezetten férfias megjelenést egy letisztult és ízléses számlap támogatja, amely minden olyan funkciót kínál, amelyre egy modern férfinak szüksége van. Az óra tökéletes kiegészítője a sportruházatnak is. 


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Most akció – a termék megvásárlása esetén az egész megrendeléséhez ingyenes a szállítás.

 


 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Kibontott óra hossza: kb. 25,5 cm
  • 18-22 cm-es csuklókörfogathoz illik
  • Szélesség: 2,5 cm
  • Az órához tartozik: iránytű, hőmérő, kovakő acéllal, síp, kb. 3 m kötél
  • Az óra nem vízálló
  • A színt a készlet erejéig szállítjuk

 

Illusztrációs videó: 

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: