Nagyszerű kanapészervező

Kód: DS64745865
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a praktikus kanapé-szervezőt, hogy rendezetten és biztonságosan tárolja holmiját. Ez a felbecsülhetetlen értékű tartozék többfunkciósan használható. Segítségével rendezetten tárolhatja holmiját, amely mindig kéznél lesz.

A különböző méretű tágas zsebeknek köszönhetően rendezetten tárolhatja könyveit, távirányítóját, mobiltelefonját, táblagépét, szemüvegét vagy egyéb tárgyait. Nagyon jó minőségű, és még nehezebb tárgyak esetén is megtartja a formáját.

Mostantól kezdve nincs több elkallódott távirányító. A kanapészervező minden otthon felbecsülhetetlen értékű segítője. Könnyen felszerelhető a szervező vagy a kanapé sérülése nélkül. Nincs szükség fúrásra vagy szögekre.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KANAPÉSZERVEZŐ

Nincs hová tennie a könyvet, a szemüveget vagy a távirányítót? Nagyszerű megoldást kínálunk. Egyedi kanapészervező. Rengeteg helyet kínál a legszükségesebb dolgoknak. Egy nagy főzsebből és három kisebb zsebből áll. A szervezőbe például könyv, szemüveg, távirányító, keresztrejtvény, toll és egyéb apróságok is elférnek.

 

kanapeszervezo 

IDEÁLIS MÉRETEK

Ennek a szervezőnek nagy előnye a praktikus mérete, ahol kényelmesen tárolhat mindent, amire szüksége van. Használhatja könyvek, távirányító, táblagép, mobiltelefon, szemüveg, gyógyszer, snack és bármi más számára, amit kéznél kell tartania.

 

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A szervező telepítése nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. Nincs szükség szerszámokra, fúrásra vagy szögekre. Könnyen felszerelhető, és szinte bármilyen kanapéra illik. Akassza fel a szervezőt gyorsan és egyszerűen a karfára vagy a kanapé mögé.

 

CSÚSZÁSMENTES RÉTEG

Egy speciális csúszásmentes réteg biztosítja, hogy a dolgok a helyükön maradjanak és ne essenek ki. Így nem kell aggódnia, hogy eltörnek.


remek kanapeszervezo

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártás során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, hogy biztosítsák a szervező hosszú távú működőképességét. A szövet nagyon ellenálló a kopással szemben, és még a kevésbé kíméletes bánásmódot is elviseli. Egyedi anyagból készült, amely könnyen karbantartható és nagyon kellemes tapintású. Ezzel a szervezővel biztonságosan tárolhatja holmiját, és mindig kéznél lehet.

A szervezők praktikusságát kiegészíti a stílusos kialakításuk, amely bármilyen kanapén csodásan mutat.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 100% poliészter
  • Szín: fekete
  • Legfeljebb 18 cm széles karfákhoz alkalmas
  • Nedves ruhával letörölhető
  • 1 nagy rekesz
  • 3 kisebb rekesz

 

 

Illusztrációs videó:

 
 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: