Minőségi szőrtelenítő csíkok 100 darab

Kód: DS11515150
3 750 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A minőségi szőrtelenítő csíkok kiváló minőségű, puha és nagyon tartós gyapjúból készülnek (~ 80 g/m2). A csíkok simák, erős tapadásúak és nedvszívók. A szőrtelenítés ezekkel a csíkokkal fájdalommentes lesz, és nem okoz kiütéseket.

Ezzel szemben a rossz minőségű szalagoknál a szőrtelenítés elakadhat, a szőrszálak letörhetnek, és később benőhetnek. A rossz minőségű szalagok eredménye irritált bőr, kiütésekkel.

Ezekkel a gyantázó csíkokkal a gyantázás elviselhetőbb lesz, és az eredmény tökéletes lesz.


 

A MI TIPPÜNK

Itt megtalálja a legkedvezményesebb szőrtelenítő készletet, amely több gyantázásig is kitart. Tartalmazza ezeket a kiváló minőségű gyantázó csíkokat, viaszeltávolítót, professzionális viaszmelegítőt és alkalmazási pálcikákat.  Mindezt kedvező áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT HASZNÁLJA EZEKET A GYANTÁZÓ CSÍKOKAT

Gyantázáskor a gyantacsíkokkal nem lehet az összes szőrszálat eltávolítani. Ezeket többször kell alkalmazni, akár többször is ugyanazon a helyen. Az eredmény rendkívül irritált bőr, benövések és kiütések. Gyakran előfordul, hogy nem is távolítják el az összes szőrszálat, és borotválkozni kell.

Ezzel szemben a gyantázás sokkal precízebb és gyengédebb a bőréhez. Az összes szőrszálat egy használat során eltávolítja. Az eredmény tökéletes és bőrirritáció nélküli.

 
szortelenito csikok

 

NAGY CSOMAG

Ez a csomag 100 szőrtelenítő csíkot tartalmaz. A csomag elég nagy ahhoz, hogy több gyantázásra is elegendő legyen. A velük végzett szőrtelenítés maximálisan higiénikus és biztonságos. Használat után egyszerűen dobja ki az egyes csíkokat.

 

MAXIMÁLIS ERŐ ÉS ALKALMAZKODÓKÉPESSÉG

Ezeket a szőrtelenítő szalagokat maximális szilárdság jellemzi, ugyanakkor elég rugalmasak is. Még a legvastagabb szőrszálak kitépésekor sem szakadnak el. Ugyanakkor tökéletesen alkalmazkodnak. Ezt különösen az arc, a szemöldök vagy a felső ajak gyantázásakor fogja értékelni. Biztonságosan használhatja őket bárhol a testén.

 

BÁRMILYEN VIASZHOZ ALKALMAS

A gyantázócsíkok bármilyen gyantával történő szőrtelenítésre alkalmasak. Ideális méretűek nagy területek gyantázásához, de kisebb területekhez bármilyen méretre beállíthatók.

 egyedi szortelenito csikok

 

KEDVEZMÉNYES GYANTÁZÓ KÉSZLET

Itt megtalálja a legkedvezményesebb készletet, amely sok gyantázásra elegendő. Tartalmazza ezeket a minőségi gyantázó csíkokat, viaszeltávolítót, professzionális viaszmelegítőt és felviteli pálcikákat.  Mindezt kedvező áron.

 

HOGYAN KELL GYANTÁZNI VIASSZAL

A gyantázás során a forró emulziót a szőrnövekedés irányában viszik fel a bőrre, és az ellenkező irányban húzzák le. Ezután egy gyantázó csíkot alkalmazunk és megnyomjuk. Nagyobb mennyiséget alkalmaznak szélesebb területen, így egyszerre több szőrszálat távolítanak el. Vigye fel a viaszt, majd helyezze fel a szőrtelenítő csíkot. Egyik kezével fogja meg a bőrét, a másikkal pedig húzza le a viaszos részt. Folytassa ezt fokozatosan ott, ahol meg akar szabadulni a nem kívánt szőrszálaktól. Gyantázás után mossa meg a bőrét, és használjon gyantázás utáni termékeket a bőr megnyugtatására és hidratálására.

 

MEGSZABADULHAT A SZŐRTŐL VÉGLEGESEN

A rendszeres gyantázás csökkenti a szőrzet durvaságát. A szőrszálak finomabban és puhábban nőnek vissza, így ritkábban kell majd szőrteleníteni. Hosszú távú használat esetén előfordulhat, hogy végleg megszabadul tőlük.  

 
szortelenito csikok

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Vessen véget a szalonok túlárazott kezeléseinek. Az otthoni gyantázással sok pénzt takaríthat meg. Ön is megspórolja értékes idejét. Mostantól bármikor, otthonában, kényelmesen, professzionális szőrtelenítéssel kényeztetheti magát.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: