Kellemes elektromos melegítő mellény

Kód: DS19513374 DS29063037 DS59795804 DS85144046 DS52771476 DS46247691 DS79524779 DS43048774 DS87451304 DS24130613 DS91873165 Kérjük, válasszon változatot
20 580 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Próbálja ki a kényelmes elektromos melegítő mellényt, és soha többé nem fog fázni, amikor a szabadban tartózkodik. Élvezni fogja a mellényből közvetlenül sugárzó kellemes meleget. Megvédi magát a hidegtől és az esetleges megfázástól.

Az elektromosan fűtött kabát-mellény kialakítása nagyon elegáns és praktikus. Gyönyörűen kiemeli az alakját, ugyanakkor tökéletesen megfelel a minőségi elektromos melegítőmellénnyel szemben támasztott szigorú követelményeknek.

Az USB-s elektromos fűtött mellény belsejében 3 beépített fűtőfelület található, amelyeket könnyedén beállíthat 3 különböző hőmérsékletszintre.

Praktikus elemek még az állógallér, a mellény varrásvonalán szépen elhelyezett külső zseb, a kiváló minőségű, sima cipzár és természetesen egy belső zseb USB-csatlakozóval.

Ez az egyedi melegítő elektromos mellény tökéletes ajándék lesz minden nő számára.


 

TIPPÜNK

Itt találsz egy praktikus intelligens power bankot a mellényed áramellátásához kedvezményes áron.

Itt megtalálja a kényelmes elektromos melegítő mellény + power bank csomagunkat kedvezményes áron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

KIVÁLÓ ELEKTROMOS MELEGÍTŐ MELLÉNY

Készüljön fel a télre. A hideg időjárás ősztől tavaszig meglepetést okozhat. A kiváló elektromos melegítő mellénnyel soha többé nem fog fázni. Egyszerűen vegye fel a takarót, kapcsolja be a gombot a fűtés bekapcsolásához, és élvezze a kényelmes meleget, amelyről a mellény gondoskodik.

Ha melegen tartja magát, megelőzheti a megfázást, de a gerincfájdalmat is. Mindemellett biztosan sokkal kellemesebb lesz a szabadban való tartózkodás.

 szép-meleg-mellény

 

3 HŐMÉRSÉKLETI FOKOZAT

Ez az egyedülálló, elektromosan fűtött mellény 3 fűtőfelületet tartalmaz. Könnyedén beállíthatja őket 3 különböző hőmérsékleti szintre az aktuális igényeinek megfelelően. Néha elegendő egy enyhébb fokozat, máskor pedig intenzív fűtést választhat. Ez csak rajtad múlik.

 

GYORS ÉS HOSSZAN TARTÓ HŐ

Az elektromosan fűtött kabát-mellény felmelegedése valóban nagyon gyors. Csak kapcsolja be a fűtést, és azonnal érezni fogja a kellemes meleget. Természetesen sokáig élvezheti a mellény kellemes hőmérsékletét. Ez a melegítő mellényhez csatlakoztatott powerbank kapacitásától függ.

 

EGYEDÜLÖNLEGES TERVEZÉS

Ennek az elektromosan fűtött mellénynek köszönhetően télen is kellemesen melegen tarthatod magad, és értékelheted, ahogy ez az egyedülálló melegítő mellény kiemeli tested íveit.

Ennek a kényelmes elektromos mellénynek számos más funkciója is elegánsan van kialakítva. Praktikus állógallér, a mellény varrásvonalán szépen elhelyezett külső zseb, kiváló minőségű, sima cipzár és természetesen egy belső zseb USB-csatlakozóval. Mindez tökéletes, kellemes és praktikus kialakítást eredményez.

A mellény szélálló és meleg anyagból készült.

 elektromos-fűtőmellény

 

REJTETT USB CSATLAKOZÓVAL

A belső zseb funkciója, hogy diszkréten elrejtse a melegítő mellény tápegységét. Az USB-s elektromos mellény kompatibilis a legtöbb 5 V-os kimeneti feszültséget szolgáltató akkumulátorral és powerbankkal: lásd itt:

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Ezt a speciális, elektromosan fűtött mellényt természetesen nagyon könnyű használni:

  • Csatlakoztassa a töltőt (power bank, akkumulátor)
  • Nyomja meg a töltő kimeneti kapcsolóját
  • A hőmérséklet beállításához tartsa lenyomva a hőmérséklet-szabályozó kapcsolót 3-5 másodpercig.

 

BÁJOS AJÁNDÉK NŐKNEK

Mindenki szeret egyedi és személyes ajándékokat kapni. Ez a szép, meleg és elegáns elektromos melegítő mellény minden nőnek tetszeni fog. Igazán bájos ajándék lesz.

szép-meleg-mellény-egyedi

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Elektromos melegítő mellény
  • Tápellátás power bankon keresztül (nem része a csomagnak)
  • Méretek M/L, XL/XXL, 3XL/4XL

tabulka-rozmerov

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: